A Zöldbolt webáruházról

Egy háztartásban a Földdel? A Zöldbolt online ÖKO áruház valódi környezetbarát termékek széles választékával várja, melyben igyekeznek a háztartás szinte minden területén környezettudatos, hulladékmentes alternatívát kínálni. A Zöldbolt az egyszerűségre törekszik, kínálatukban praktikus, multifunkcionális termékek sora érhető el, melyek nagyban lecsökkentik például az otthoni tisztítószerek számát, hiszen egy készítmény több célra is felhasználható.

Kép

Mitől zöld a Zöldbolt?

A termékeik mellett a Zöldbolt működése során is igyekszik a lehető legkörnyezettudatosabban eljárni. Üzleteik és honlapjuk száz százalékben megújított energiával üzemel, szállításkor kizárólag újrahasznosított, lebomló csomagolóanyagokat és papírcsomagolást használnak, irodáikban ugyancsak fehérítésmentes, újrahasznosított papír található meg és számláikat elektronikus formában küldik. A Tiplinó platformján számos egyéb környezetbarát termékeket árusító webshopból válogathat, ahol ugyancsak kedvezményesen vásárolhat, mint például a Bioszállító és a Naureus.

A Zöldbolt termékei

A Zöldbolt munkatársai nagy gonddal, szigorú feltételek alapján válogatják össze a webáruház termékeit, mérlegelve azt, hogy valóban szükséges árucikkről van-e szó és annak előállítása milyen hatással van a környezetre. A termékek minősége megegyezik a környezetbarát termékek általános kritériumaival. A webshopban a következő termékkategóriák állnak rendelkezésére:

 • szépség és egészség: természetes összetételű haj-, bőr- és arcápolási termékek, dekorkozmetikumok, babaápolási készítmények, aromaterápia)
 • mosás és takarítás: mosószóda, mosóparfüm és sok más
 • élelmiszerek: tartós élelmiszerek, italok, táplálékkiegészítők
 • zero waste: ételcsomagolók, komposztáló, tárolók, kulacsok, könyvek
 • otthon és kert: bútorok, kiegészítők, természetes festékek, energiatakarékos berendezések
 • újrapapírok és natúr írószerek
 • ökoruházat
 • játékok és babaholmik: mosható pelenkák
 • könyvek és kiadványok
Kép

Zöldbolt üzletek és magazin

A nagy termékskálával rendelkező webshop mellett a Zöldbolt üzleteibe személyesen is betérhet Budapesten (1126 Budapest, Kiss János altábornagy u. 35.) és Veszprémben (8200 Veszprém, Budapest út 58.).

Az online elérhető Zöldbolt Magazin rengeteg tippel, információval és hasznos tudnivalóval szolgál, melyek segítenek a környezettudatosabb élet kialakításában és fenntartásában.

Fizetési módok

A Zöldbolt webshopjában a következő fizetési módok állnak rendelkezésére:

 • banki előreutalás
 • Master Pass
 • online bankkártyás fizetés
 • utánvétes fizetés a futárnak készpénzben, vagy a PickPack átvételi pontokon bankkártyával is (díja 199 Ft)
Kép

Szállítás és személyes átvétel

A Zöldbolt webshopja 20 000 Ft fölötti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást és csomagátvételt biztosít Magyarország területén. Ennél alacsonyabb összegű rendelésnél a kézbesítés díja a rendelés értékétől függ, GLS és Sprinter futárszolgálat esetén 990 és 1190 Ft között mozog, a csomag pedig 1-2 munkanapon belül érkezik meg önhöz. A küldemények GLS és PickPack csomagpontokon való átvétele 10 000 Ft-ig 690 Ft, 10 000 Ft és 20 000 Ft között pedig 390 Ft. A Zöldbolt budapesti és veszprémi áruházaiban ingyenesen veheti át online rendelt termékeit.

A Zöldbolt Magyarország mellett az Európai Unió országaiba is kiszállítja termékeit, ennek díja a célország alapján és a küldemény tömege alapján határozódik meg, az ezzel kapcsolatos részleteket a webshop honlapján olvashatja.

Visszaküldés és elállási jog

A Zöldbolt webáruházból rendelt termékek akár indok nélküli visszaküldésére az átvételt követően 14 nap áll a vásárló rendelkezésére. Fontos azonban megjegyezni, hogy jellegük és higiéniai szempontok miatt egyes termékekre, az elállás joga nem vonatkozik, vagy csak abban az esetben vonatkozik, ha hibátlan állapotú, felbontatlan csomagolásban küldődnek vissza. Amennyiben az árucikkek megfelelő állapotban visszaérkeznek a webshophoz, a vevő pénzvisszafizetésben részesül.

Ügyfélszolgálat

A Zöldbolt munkatársai szívesen megválaszolják bármilyen termékekkel, környezettudatos életmóddal vagy online vásárlással kapcsolatban felmerülő kérdését:

 • telefon: +36 30 269 4668
 • e-mail: info@zoldbolt.hu

Kedvezményes kuponok felhasználása a Zöldbolt webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Zöldbolt webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Zöldbolt kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon a Tiplinó oldalán.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Zöldbolt webáruházban való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Zöldbolt.hu – Online ÖKOáruház

A Zöldbolt online ÖKOáruház környezetbarát termékek hatalmas választékával várja. ÖKO kozmetikumok, tisztítószerek, élelmiszerek, háztartási kellékek, baba-mama termékek, melyek segítenek a környezettudatosabb életmód kialakításában. A Zöldbolt webshopban remek árak, rugalmas kiszállítás és válogatott termékek várják, a Tiplinóval most extra kedvezményesen!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Zöldbolt webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be