Mi-home

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Mi-home-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Mi-home webáruházé.

Mi-home kupon

1500 Ft kedvezmény a hírlevélre való feliratkozásért

+ 1,6 % vissza a vásárlásból

Iratkozzon fel a Mi-home hírlevelére, és egy 1500 Ft kedvezményre jogosító kuponban részesül.

Tavaszi kedvező ajánlatok

Eddig érvényes: 2024.05.31

+ 1,6 % vissza a vásárlásból
 

Vásároljon a Mi-home tavaszi kedvezményeivel.

Ingyenes szállítás 29.990 forint felett

+ 1,6 % vissza a vásárlásból

Vásároljon 29.990 Ft felett, és ingyenes szállításban részesül.

A(z) Mi-home webáruházról

A Xiaomi márka főleg az okostelefonjai által ismert a világban, pedig fülhallgatókat, televíziókat, robotporszívókat és egyéb okoseszközöket is gyárt és forgalmaz. A Mi Home webáruház a Xiaomi egyik hivatalos márkaboltja, így nem kell aggódnia a termékek eredetiségét illetően. Barátságos árai a promócióknak és a Mi Home kuponoknak is köszönhetőek.

Kép

Spórolási lehetőségek a Mi Home webshopban

A telefonok manapság egyre többet tudnak, nehéz lépést tartani a legújabb vívmányokkal, de a Xiaomi egy olyan márka, amely árainak köszönhetően elérhetővé válik. A Mi Home webshop is hozza ezeket az árakat és még meg is fűszerezi őket akciós ajánlatokkal és Mi Home kuponok által nyújtott spórolási lehetőségekkel. 

Állandó spórolási lehetőség a pénzvisszatérítés is, amit a Tiplino nyújt. A Mihome.hu-n való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Mi-Home kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webshopban, mégpedig 15.000 Ft feletti vásárlási összegnél.

A Mi Home hűségprogramjának köszönhetően szintén spórolhat, mivel vásárlása során Mi-Coin "zsetonokat" gyűjt. Nem csak vásárlás után járnak a zsetonok, hanem a termékértékelés, barátok meghívása, regisztráció és felhívások teljesítése után is. Minden elköltött 1.000 Ft után 1 Mi-Coint kap, amit aztán beválthat Mi-Home kupon formájában.

Mi-Home kupon lelőhelyek

Minden kuponnal más a spórolás mértéke és mások a felhasználási feltételek is. Ezeket azonban megtalálja a Tiplino portálon, ahogy a beváltásuk módját is. Mi Home kuponokat természetesen a webáruház oldalán is talál, ahogy a Facebook és Instagram csatornáin is. Ahogy az már elhangzott, kedvezményes kuponra a zsetonok beváltásával is szert tehet.

Xiaomi akciók

Mindig jól jön egy-egy akció, hiszen általa kedvezményes módon vásárolhat. Az akciók szezonhoz kötöttek, hiszen például egy elektromos roller télen kisebb valószinűséggel használható, mint nyáron. Novemberben beköszön a nagy Mi Home Black Friday akció is, amely több napon át tart és akár 50%-kal is olcsóbban vásárolhat jóvoltából.

Kínálat

A Xiaomi havonta több eszközzel is előáll, okostelefonok és más eszközök terén is. Ezek az újdonságok és sok más elérhető a Mi-Home webshopban:

 • Telefonok
 • Okosórák és aktivitásmérők
 • Okosotthon
 • TV, audio & RTV
 • Tabletek
 • Elektromos járművek
 • Lifestyle
 • Új termékek

A Xiaomi termékei több áruházban is elérhetőek, forgalmazója például a Xiaomishop is, ahol szintén próbálnak lépést tartani a legújabb eszközök kínálatával. Az okostelefonok között Xiaomi, Redmi és Poco készülékek közül lehet válogatni. A fő különbség köztük az ár, méghozzá a Redmi a legalacsonyabb árkategória. Ezt követi a Xiaomi majd a legdrágább a Poco, amely több funkcióval is rendelkezik. A három felsorolt árkategória termékeire is felhasználható a Mi-Home kupon. Ezeket a telefonokat Xiaomi márkabolton kívül is keresheti, például egy elektronikai üzletben, mint az Electronic-star.hu.

Mi-home kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Mi-Home ingyenes szállítás

29.11.2023

Akció Mi-Home kedvezmény a fülhallgatókra

30.09.2023

Akció Mi-Home kedvezmény a fitneszórákra

30.09.2023

Ingyenes szállítás Mi-Home 15.000 Ft felett

30.09.2023

Akció Mi-Home akár 50% kedvezmény a megjelölt termékekre

16.11.2023

Mi Home kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Mi Home kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Mi Home.hu webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz és kattintson a "Megrendelés" gombra. Az ezt követően megjelenő oldalon található a termék alatt a "Kedvezménykód" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Beváltás" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió Mi-home

Roni R.

24.11.2023 5.0

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Mi-home webáruházról

A Xiaomi hivatalos márkaboltja a Mi Home, ahol okostelefonok, okoseszközök, lifestyle, videó-, audió- termékek között lehet válogatni. A márka alacsony árai ebben az áruházban is garantáltak, de azért, hogy még több ember számára elérhetővé legyenek az eszközök, Mi-Home kuponok beváltásának lehetőségét is nyújtja. Szinte havonta bővül az eszközök listája, amelyek ebben az áruházban is elérhetőek akár ingyenes szállítással is.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Sale Smartphones 1,6 %
Sale Actions 0,8 %
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 2,8 %
Sale Accessories 2,8 %
Sale Devices 2,2 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Mi-home más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,6 %  összeget a vásárlásból a Mi-home webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be