Dovido

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Dovido - képek és tapéták kedvező áron

A Dovido tapéták vagy festmények a legnépszerűbb termékek ebben az online áruházban. Akár úgy dönt, hogy ízléses motívumokkal tapétázza ki szobáját, akár csak egy kis szépítésre festményekkel, a legjobb helyen jár. Dovido festményeket, tapétákat vagy egyéb termékeket olcsóbban vásárolhat a Tiplino jóvoltából. Ha a Tiplinóra kattint, a vásárlásból származó pénz egy részét visszakapja. Emellett felhasználhatja a Dovido kedvezménykupont is.

Dovido kuponokkal lakás berendezés

Új lakást rendez be, vagy egy régebbi helyiséget szeretne kényelmesebbé vagy élettel telibbé tenni? Fedezze fel a tapéták, festmények és paravánok tökéletes választékát egy fedél alatt. Használjon Dovido kedvezménykódot, hogy még olcsóbban vásárolhasson új tapétákat. Leheljen új életet a terébe, hogy olyan hely legyen, ahová szívesen tér vissza.

Dovido festmények és otthoni kiegészítők

Új lakást rendez be, vagy egy régebbi helyiséget szeretne kényelmesebbé vagy élettel telibbé tenni? Fedezze fel a tapéták, festmények és paravánok tökéletes választékát egy fedél alatt. Használjon Dovido utalványt vagy Dovido kedvezménykódot, hogy még olcsóbban vásárolhasson új tapétákat. Leheljen új életet a terébe, hogy olyan hely legyen, ahová szívesen tér vissza. Minden Dovido kedvezmény az otthoni kiegészítők vásárlásakor boldoggá teszi. Szép és hangulatos belső tér az ön hálószobája, nappalija és irodája részére. Tegye színessé gyermekei szobáját egy gyönyörű tapéta választásával.

Kép

Hogyan tud spórolni a Dovido webáruházban

A Dovido webáruházban elsősorban a Tiplino segítségével tud spórolni, mivel a cashback szolgáltatásunknak köszönhetően pénzvisszatérítésben részesülhet. A Dovido folyamatos kedvezményeivel pedig mindig jó árakon vásárolhatnak akár tapétákat, festményeket. Bizonyos összeg feletti rendelés esetén pedig ingyenes szállításban részesülhetnek.  

A webáruház hűségprogrammal is rendelkezik, melynek köszönhetően spórolhat. Nincs más dolga, mint regisztrálni a webáruház hivatalos honlapján, és elkezdeni a pontok gyűjtését, amelyeket aztán kedvező kedvezményekké válthat be. Ne hagyja ki a jelenlegi akciókat és kedvezményeket a Dovido webáruházban.  Az összes aktuális kedvezményes terméket, valamint azok kedvezményszintjét közvetlenül a nálunk találja meg. Velünk az online vásárlás mindig nyereséges.

Dovido kedvezményes kupon szerzése a spóroláshoz

Látogassa meg a Dovido webáruházat a kedvezményekért, kövesse a webáruházat a hivatalos oldalaikon, hogy sose maradjon le az újabbnál újabb akciókról és kedvezményekről. A Tiplino cashback portálon is találhat több száz kedvezményes kupont és akciót más webáruházakra, mint a Képház webáruházba is. A Dovido online áruház érdekes képeket, tapétát, bekeretezett plakátokat, matricákat és még sok mást kínál. Ön is választhat stílusos kiegészítőt kedvező áron. 

A Dovido webáruház folyamatosan követi az új trendeket és ennek megfelelően bővíti a kínálatát. Ennek köszönhetően az állandó termékek mellett olyan érdekes újdonságokat is találhat a portfóliójában, amelyek csak röviddel ezelőtt kerültek piacra.

Miért válassza a Dovido webáruházat

 • Ha olyan eredeti kiegészítőt keres, amivel szebbé varázsolhatná az otthonát, akkor válasszon eredeti képet, tapétát, bekeretezett posztert vagy matricát közvetlenül otthonából. Mindezt és még sok minden mást is felfedezhet a Dovido.hu online áruházban, amely nagyszerű árakkal és professzionális ügyfélszolgálattal fogja elkápráztatni. Tekintse meg széles kínálatát, és válasszon pontosan az igényeinek megfelelően.
 • Annak ellenére, hogy egy fiatal cégről van szó, nem kell aggódnia az alacsony színvonalú szolgáltatások miatt. Ez ellenkezőleg. A webáruház a vásárlóval való rendszeres kommunikáción alapul, és bármilyen bonyodalom esetén szívesen adnak tanácsot önnek.
 • A Dovido webáruház célja, hogy a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégítse. A legkisebb dekorációval is mosolyt akar csalni minden ember arcára. Hisz minden apróság számít, és a felhalmozott apróságok leírhatatlan boldogságérzetet tudnak kelteni. A webáruház alapítói érdeklődnek a lakberendezés iránt, ennek köszönhetően tudják, hogy jelenleg mi a trend, és milyen termékeket igényelhetnek tőlük a vásárlók. 
 • Nemcsak a minőségi termékek, hanem a szolgáltatások is magától értetődőek egy webáruháznál. Ezeket ügyfélszolgálat formájában nyújtja Önnek, amellyel telefonon, online chaten vagy e-mailben léphet kapcsolatba.
 • A Dovido online áruház számos értéken és előnyön alapul, amelyeket minden vásárlója számára biztosít. Ide tartozik a gyors szállítás, az expressz csere, a problémamentes reklamáció, a biztonságos vásárlás, a rendszeres kommunikáció a vásárlóval, az ingyenes, rendszeresen változó összeg feletti kiszállítás, valamint a szakértői tanácsadás.

Dovido webáruház kínálatai és termékei

A Dovido webáruház az eredeti belső dekorok értékesítésére összpontosít, amelyek minden helyiséghez és belső stílushoz illeszkednek. Kínálatának magját tapéták, festmények, bekeretezett poszterek, matricák és szám szerinti festékek alkotják. Emellett azonban praktikus kiegészítőket is választhat belőle, amelyek segítségére lesznek például a tapéta felragasztásánál.

A Dovido webáruház portfóliójának előnye, hogy nem csak típus szerint osztja fel az egyes termékeket, hanem aszerint is, hogy melyik helyiségbe szánják azokat. Ez a tény később megkönnyíti mind egy bizonyos termék keresését, mind a teljes vásárlási folyamatot. Arról nem is beszélve, hogy számos népszerű vagy akciós termék megtalálható a főoldalon is, amely a webáruházban a "belépés" után azonnal megjelenik. A webáruház fő kategóriái a Tapéták, Festmények, Kifesthető képek szám szerint, Keretezett plakátok és Matricák.

Minden termékhez több szemléltető fénykép áll rendelkezésre, hogy el tudja képzelni, hogy hogyan fognak kinézni a valóságban. Utána megtalálható az az információ is, hogy az adott termékből van-e a raktáron és részletes termékleírást is talál. A megrendelés menetéről és annak kézbesítéséről rendszeresen értesülni fog e-mailben és SMS-ben. Így mindig tudhatja, hogy hol van a csomag, és várhatólag mikor érkezik meg az otthonába.

Dovido szolgáltatásai

Vásárlást tervez a Dovido online áruházban, de tanácsra van szüksége a teljes folyamattal kapcsolatban? Nincs mitől félni. Bármilyen probléma vagy kérdés esetén forduljon a professzionális ügyfélszolgálathoz, amely online chaten, telefonszámon és e-mailben áll az Ön rendelkezésére. Kérdésére azonnal választ kap, aminek köszönhetően gyorsan megoldódik a probléma.

Szeretne kicsit relaxálni vásárlás közben? Kattintson a "Blog" részre, ahol sok érdekes és praktikus cikket fedezhet fel, amelyek segíthetnek például otthonának dekorációjában vagy a megfelelő lakberendezési stílus kiválasztásában. Válasszon stílusos festményeket vagy egyéb termékeket a Dovido.hu webáruházból, és Ön is élvezheti a kiváló minőséget és a kedvező árakat.

Festmények, hogy tudjon festeni maga a számok szerint és a falra akasztani, a különböző motívumok alkalmasak a nappali, hálószoba, konyha és gyerekszoba falaura, de akár kedvezményes utalványokkal is szolgálatnak a Dovido weboldalon az Ön számára. A kreatív ajánlat az otthona megszépítésére azonban itt még nem ér véget. A választékban talál tapétákat, festményeket, bekeretezett posztereket, matricákat csempékhez, gyerekeknek, nőknek és férfiaknak is. Vagy a virágos, állatmotívumos vagy idézeteket tartalmazó matricákat kedveli? Akár Dovido kedvezményeket is kaphat minden vásárláskor - ha regisztrál az áruházban, igénybe veheti a hűségprogramot. 

Dovido kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Dovido kupon 30 % az első 100 megrendelőnek

31.10.2023

Halloween Sale akár 40% kedvezmény

30.11.2023

Használja fel a Dovido kuponokat a webáruházban

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Dovido kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Dovido online webáruházban.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a Dovido webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be