LovelyWhoSale

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

LovelyWhoSale kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból LovelyWhoSale

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A Lovelywhosale webáruházból tetőtől talpig felöltöztetheti az egész családját. Itt az ideje a gardóbfrissítésnek? Válogasson a...

A(z) LovelyWhoSale webáruházról

A Lovelywhosale.com webáruház minden kategóriában kínál ruhákat, cipőket és kiegészítőket. Talál itt darabokat férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt, így az egész családot felöltöztetheti. Elegáns darabokat keres munkahelyre, lezser pólókat mindennapi hordásra vagy kényelmes és szexi fehérneműt? A Lovelywhosale kínálatában mindezt megtalálja - és még sokkal többet.

Divat kedvező áron

A Lovelywhosale internetes áruház számára a ruhadarbok legjobb minősége a prioritás. Mindig ügyelnek a részletekre is, és a kínálatot naponta frissítik, hogy a vásárlók a legújabb darabokból válogathassanak. A kiváló minőség azonban nem minden, amit a webáruház kínál. Emellett ugyanis rendkívül kedvező árakkal is büszkélkedhetnek. A női ruhák között talál elegáns blúzokat, csinos ruhákat és kényelmes cipőket is. A kínálatban talál férfidivatot is, például ingeket, pulcsikat, nadrágokat vagy kabátokat.

lovelywhosale

Lovelywhosale fürdőruhák

Készüljön fel igazán a nyárra - hogy is lehetne másképp, mint egy új, trendi fürdőruhával. Mindegy, hogy tengerparton pihen, vagy az otthoni medence mellett napozik, lepje meg magát egy új darabbal. Választhat egy- vagy kétrészes darabot, sportosat vagy elegánsat. A nagyobb méretet hordó hölgyek se búsuljanak, hiszen a webáruházban plus size fürdőruhákat is talál. Válasszon hozzá egy stílusos tunikát, papucsot és napszemüveget is.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával vagy Paypallel. A Lovelywhosale a következő szállítási módokat kínálja:

 • Expedited Shipping - a szállítási idő 12 nap
 • Standard Shipping - a szállítási idő 15 nap
 • Flat Rate Shipping - a szállítási idő 24 nap

A szállítási költség függ a megrendelt termékek mennyiségétől, az országtól és a szállítási módtól. Amennyiben 99$ felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Visszaküldés

A webáruház 30 napos visszaküldési időt biztosít, ez nem vonatkozik a Flash Sale termékekre, fürdőruhákra és ajándékokra. Visszaküldés esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. Használja a Submit a request funkciót, adja meg a rendelés számát, a termék nevét és a visszaküldés indokát. A munkatársak 24 órán belül válaszolnak, és instrukciókkal szolgálnak a visszaküldés menetéről.

Kapcsolat

Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. A munkatársak szívesen válaszolnak a kérdéseire. Választhatja a Submit a Ticket opciót, ami egy online kérdőív. ĺrhat a support@lovelywholesale.zendesk.com e-mail címre is, vagy használhatja a live chat funkciót. Az ügyfélszolgálat hétfőtől vaásrnapig, 0–24 órában áll a vevők rendelkezésére.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: FacebookTwitterInstagram.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A LovelyWhoSale webáruházról

A Lovelywhosale webáruházból tetőtől talpig felöltöztetheti az egész családját. Itt az ideje a gardóbfrissítésnek? Válogasson a szebbnél szebb ruhák, felsők, szoknyák, nadrágok, cipők és kiegészítők közül. Az egyszerű stílust kedveli az öltözködésben, vagy inkább a feltűnő, színes darabokat részesíti előnyben? Itt mindent megtalál.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a LovelyWhoSale webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.