LovelyWholeSale

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a LovelyWholeSale-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a LovelyWholeSale webáruházé.

LovelyWholeSale kupon

10% kedvezmény az applikációban

+ 5 % vissza a vásárlásból

Töktse le a LovelyWholeSale applikációját, és 10% kedvezményben részesül.

Ingyenes szállítás $69 felett

+ 5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon $69 felett, és ingyenes szállításban részesül.

A(z) LovelyWholeSale webáruházról

A Lovelywhosale.com webáruház minden kategóriában kínál ruhákat, cipőket és kiegészítőket. Talál itt darabokat férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt, így az egész családot felöltöztetheti. Elegáns darabokat keres munkahelyre, lezser pólókat mindennapi hordásra vagy kényelmes és szexi fehérneműt? A Lovelywhosale kínálatában mindezt megtalálja - és még sokkal többet.

Divat kedvező áron

A Lovelywhosale internetes áruház számára a ruhadarbok legjobb minősége a prioritás. Mindig ügyelnek a részletekre is, és a kínálatot naponta frissítik, hogy a vásárlók a legújabb darabokból válogathassanak. A kiváló minőség azonban nem minden, amit a webáruház kínál. Emellett ugyanis rendkívül kedvező árakkal is büszkélkedhetnek. A női ruhák között talál elegáns blúzokat, csinos ruhákat és kényelmes cipőket is. A kínálatban talál férfidivatot is, például ingeket, pulcsikat, nadrágokat vagy kabátokat.

lovelywhosale

Lovelywhosale fürdőruhák

Készüljön fel igazán a nyárra - hogy is lehetne másképp, mint egy új, trendi fürdőruhával. Mindegy, hogy tengerparton pihen, vagy az otthoni medence mellett napozik, lepje meg magát egy új darabbal. Választhat egy- vagy kétrészes darabot, sportosat vagy elegánsat. A nagyobb méretet hordó hölgyek se búsuljanak, hiszen a webáruházban plus size fürdőruhákat is talál. Válasszon hozzá egy stílusos tunikát, papucsot és napszemüveget is.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával vagy Paypallel. A Lovelywhosale a következő szállítási módokat kínálja:

 • Expedited Shipping - a szállítási idő 12 nap
 • Standard Shipping - a szállítási idő 15 nap
 • Flat Rate Shipping - a szállítási idő 24 nap

A szállítási költség függ a megrendelt termékek mennyiségétől, az országtól és a szállítási módtól. Amennyiben 99$ felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Visszaküldés

A webáruház 30 napos visszaküldési időt biztosít, ez nem vonatkozik a Flash Sale termékekre, fürdőruhákra és ajándékokra. Visszaküldés esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. Használja a Submit a request funkciót, adja meg a rendelés számát, a termék nevét és a visszaküldés indokát. A munkatársak 24 órán belül válaszolnak, és instrukciókkal szolgálnak a visszaküldés menetéről.

Kapcsolat

Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. A munkatársak szívesen válaszolnak a kérdéseire. Választhatja a Submit a Ticket opciót, ami egy online kérdőív. ĺrhat a support@lovelywholesale.zendesk.com e-mail címre is, vagy használhatja a live chat funkciót. Az ügyfélszolgálat hétfőtől vaásrnapig, 0–24 órában áll a vevők rendelkezésére.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: FacebookTwitterInstagram.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A LovelyWholeSale webáruházról

A Lovelywhosale webáruházból tetőtől talpig felöltöztetheti az egész családját. Itt az ideje a gardóbfrissítésnek? Válogasson a szebbnél szebb ruhák, felsők, szoknyák, nadrágok, cipők és kiegészítők közül. Az egyszerű stílust kedveli az öltözködésben, vagy inkább a feltűnő, színes darabokat részesíti előnyben? Itt mindent megtalál.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

LovelyWholeSale más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a LovelyWholeSale webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be