Techwearclub

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Techwearclub kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 10 % mindenből a webáruházból Techwearclub

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A Techwearclub webáruház modern utcai ruházatot kínál férfiaknak és nőknek a techwear stílusban. A webshopban talál nadrágokat,...

A(z) Techwearclub webáruházról

A Techwearclub alkotói a techwear stílus kedvelői. Egy szép napon úgy gondolták, megalkotják a saját ruházati kollekciójukat. Annak köszönhetően, hogy webshopként működnek, kedvező áron kínálják a ruhákat, cipőket és kiegészítőket. A webáruház modern és fiatalos utcai ruházatot kínál a techwear, cyberpunk és urban utility stílusban.

Techwearclub ruházat

A webáruház nagy részét ruházati cikkek alkotják, férfiaknak és nőknek egyaránt. A ruhák jellemzően fekete színűek; bő szabású pólók, kényelmes pulcsik és nadrágok találhatók a kínálatban. A női ruhák között talál szoknyákat, ruhákat és topokat is. Válogassa össze a teljes outfitet, és válasszon a ruhákhoz illő cipőt is. A kínálat nagy részét sportcipők alkotják, amelyeket a klasszikus fehér és fekete kivitelezésen kívül színes verziókban is megvásárolhat. A kiegészítők szekciójában sapkák, ékszerek, arcmaszkok és hátizsákok találhatók.

techwear

Fizetés és szállítás

A webáruház kétféle fizetési módot kínál: fizethet bankkártyával vagy PayPallel. Az egész világra postáznak a DHL futárszolgálat segítségével. A szállítási módok a következők:

 • Standard shipping: 15-21 munkanapot vesz igénybe, a szállítási költség 10 $. 39 $ felett a szállítás ingyenes.
 • Expedited shipping: 10–15 munkanapot vesz igénybe, a szállítási költség 20$.

A csomagot követheti a rendelés után kapott szám segítségével.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a kapott termékkel, 30 napon belül lehetősége van visszaküldeni. Visszaküldési szándékát az indoklással együtt küldje el az ügyfélszolgálatra, a munkatársak pedig 24 órán belül kapcsolatba lépnek önnel. Tőlük kap majd információt a csomag visszaküldésének menetéről. A visszaküldéseket rendszerint 5 munkanapon belül dolgozzák fel, ezután visszaküldik önnek a pénzt a bankszámlájára vagy PayPalre.

Kapcsolat

Kérdés esetén forduljon a Techwearclub ügyfélszolgálatához. Eléri őket telefonon a +1 844-334-1747 számon, vagy e-mailben a service@techwearclub.com címen. ĺrhat nekik a weboldalon elérhető kapcsolati kérdőív segítségével is.

Megtalálja őket Facebookon és Instagramon is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Techwearclub webáruházról

A Techwearclub webáruház modern utcai ruházatot kínál férfiaknak és nőknek a techwear stílusban. A webshopban talál nadrágokat, pulcsikat, felsőket, cipőket és kiegészítőket is, így összeállíthatja az egész outfitjét. Ha kedveli a fekete színt, a bő szabásokat és a praktikus öltözködést, a Techwearclub önnek való.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  10 %  összeget a vásárlásból a  a Techwearclub webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.