Techwearclub

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Techwearclub-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Techwearclub webáruházé.

A(z) Techwearclub webáruházról

A Techwearclub alkotói a techwear stílus kedvelői. Egy szép napon úgy gondolták, megalkotják a saját ruházati kollekciójukat. Annak köszönhetően, hogy webshopként működnek, kedvező áron kínálják a ruhákat, cipőket és kiegészítőket. A webáruház modern és fiatalos utcai ruházatot kínál a techwear, cyberpunk és urban utility stílusban.

Techwearclub ruházat

A webáruház nagy részét ruházati cikkek alkotják, férfiaknak és nőknek egyaránt. A ruhák jellemzően fekete színűek; bő szabású pólók, kényelmes pulcsik és nadrágok találhatók a kínálatban. A női ruhák között talál szoknyákat, ruhákat és topokat is. Válogassa össze a teljes outfitet, és válasszon a ruhákhoz illő cipőt is. A kínálat nagy részét sportcipők alkotják, amelyeket a klasszikus fehér és fekete kivitelezésen kívül színes verziókban is megvásárolhat. A kiegészítők szekciójában sapkák, ékszerek, arcmaszkok és hátizsákok találhatók.

techwear

Fizetés és szállítás

A webáruház kétféle fizetési módot kínál: fizethet bankkártyával vagy PayPallel. Az egész világra postáznak a DHL futárszolgálat segítségével. A szállítási módok a következők:

 • Standard shipping: 15-21 munkanapot vesz igénybe, a szállítási költség 10 $. 39 $ felett a szállítás ingyenes.
 • Expedited shipping: 10–15 munkanapot vesz igénybe, a szállítási költség 20$.

A csomagot követheti a rendelés után kapott szám segítségével.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a kapott termékkel, 30 napon belül lehetősége van visszaküldeni. Visszaküldési szándékát az indoklással együtt küldje el az ügyfélszolgálatra, a munkatársak pedig 24 órán belül kapcsolatba lépnek önnel. Tőlük kap majd információt a csomag visszaküldésének menetéről. A visszaküldéseket rendszerint 5 munkanapon belül dolgozzák fel, ezután visszaküldik önnek a pénzt a bankszámlájára vagy PayPalre.

Kapcsolat

Kérdés esetén forduljon a Techwearclub ügyfélszolgálatához. Eléri őket telefonon a +1 844-334-1747 számon, vagy e-mailben a service@techwearclub.com címen. ĺrhat nekik a weboldalon elérhető kapcsolati kérdőív segítségével is.

Megtalálja őket Facebookon és Instagramon is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Techwearclub webáruházról

A Techwearclub webáruház modern utcai ruházatot kínál férfiaknak és nőknek a techwear stílusban. A webshopban talál nadrágokat, pulcsikat, felsőket, cipőket és kiegészítőket is, így összeállíthatja az egész outfitjét. Ha kedveli a fekete színt, a bő szabásokat és a praktikus öltözködést, a Techwearclub önnek való.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Techwearclub más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  10 %  összeget a vásárlásból a Techwearclub webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be