Flixbus

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A FlixBus webáruházáról

Fedezze fel Európát a FlixBus megfizethető buszjárataivall! A FlixBus, környezetbarát, jellegzetes zöld buszaival 36 ország több mint 2500 úti céljába juthat el kedvező áron és kényelmes utazási feltételek mellett. A Németországban alakult vállalat célja, hogy olcsó és kényelmes buszszolgáltatást kínáljon, ezért a buszjegyek könnyen, online megvásárolhatók, lemondhatók és módosíthatók, a FlixBus weboldalán pedig minden utazással kapcsolatos információ és menetrend megtalálható.

Kép

Európai utazás kényelmesen a FlixBus-szal

A FlixBus járataival Európa több mint 36 országa bejárható és az utazók csaknem 2500 úticél közül válogathatnak. A FlixBus tökéletes választás a hátizsákos utazóknak, családoknak vagy akár dolgozóknak is, hiszen az autóbuszok kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, légkondival és mellékhelységgel vannak ellátva, emellett konnektorok és ingyenes wifi hálózat is megtalálható a nappal és éjszaka is közlekedő járatokon.

A FlixBus Magyarországon

A FlixBus járataival Magyarországon belül és külföldre is utazhat. A belföldi járatok megállói között van Budapest, azon belül akár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, valamint Siófok és Győr is. Budapestről a környező országok szinte mindegyikébe indulnak FlixBus járatok.

Kép

Menetrendek és weboldal

A Flixbus weboldalán részletes menetrendek állnak a vásárlók rendelkezésére, országokra lebontva, így az utazás megtervezése igazán egyszerű lehet. Emellett a honlapon minden aktuális és fontos információ megtalálható, amelyet az utazónak tudnia érdemes mielőtt útnak indul a FlixBus valamelyik járatával.

Buszjegy vásárlása online és telefonos applikációval

A FlixBus weboldalán regisztráció nélkül, pár kattintással vásárolhat buszjegyet, helyjegyet, poggyász, vagy biciklijegyet. Ugyanezt a FlixBus ingyenesen letölthető telefonos alkalmazásán keresztül is megteheti és így a buszjegyet elég okostelefonján felmutatnia felszálláskor. A telefonos applikációval a foglalás bárhonnan, bármikor könnyedén módosítható vagy akár törölhető. A buszjegyek személyesen, felszálláskor is megvásárolhatók a FlixBus segítőkész sofőrjeinél vagy a jegyvásárlási irodákban.

A FlixBus telefonos applikációja ingyenesen letölthető az AppStore és Google Play online áruházakból.

Fizetési módok

Online jegyvásárlás esetén a FlixBus webáruházában bankkártyás fizetésre van lehetőség.

A jegyirodákban vagy buszsofőrnél való jegyvásárláskor a buszjegy teljes ára kifizetendő és feldolgozási díj is felszámolásra kerül, ezért érdemesebb online, ingyenesen megvásárolni a menetjegyet, ahol az előbbi díjak nem számolódnak fel.

Kép

A foglalás lemondása

A FlixBus járataira szóló foglalás akár az indulás előtt 15 perccel is lemondható. Amennyiben az indulás előtt 30 nappal mondja le foglalását, a cég nem számít fel lemondási díjat. Ennél későbbi lemondás esetén változó összegű lemondási díj fizetendő. A lemondást követően a FlixBus egy kupont állít ki az eredeti összeg, mínusz a lemondási díj értékében, amely 12 hónapig, a vállalat bármely járatán felhasználható. 

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A FlixBus ügyfélszolgálatával a webáruház Elérhetőség menüpontján keresztül, írásban van lehetőség felvenni a kapcsolatot.

A FlixBus a közösségi médiában: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube

A Tiplinó kuponjaival Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból is kedvező áron vásárolhat jegyet a FlixBus autóbuszaira.

Kedvezményes kuponok felhasználása a FlixBus webáruházában

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a FlixBus webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a FlixBus webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a FlixBus webáruházában való rendeléskor a „Kupon beváltása” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Beváltás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

FlixBus.hu - Autóbusszal Európában!

Utazza be Európát a FlixBus autóbuszaival! Egyszerű, akár online jegyvásárlás, kényelmes ülések, wifi szolgáltatás, megfizethető buszjegyek és több mint 2500 úti cél Európa 36 országában. A Tiplinóval most még kedvezőbb áron vásárolhat buszjegyet, helyjegyet, poggyász- vagy biciklijegyet a FlixBus webáruházában!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a Flixbus webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be