Flixbus

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Flixbus kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3 % mindenből a webáruházból Flixbus

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Utazza be Európát a FlixBus autóbuszaival! Egyszerű, akár online jegyvásárlás, kényelmes ülések, wifi szolgáltatás, megfizethető buszjegyek és...

A FlixBus webáruházáról

Fedezze fel Európát a FlixBus megfizethető buszjárataivall! A FlixBus, környezetbarát, jellegzetes zöld buszaival 36 ország több mint 2500 úti céljába juthat el kedvező áron és kényelmes utazási feltételek mellett. A Németországban alakult vállalat célja, hogy olcsó és kényelmes buszszolgáltatást kínáljon, ezért a buszjegyek könnyen, online megvásárolhatók, lemondhatók és módosíthatók, a FlixBus weboldalán pedig minden utazással kapcsolatos információ és menetrend megtalálható.

Kép

Európai utazás kényelmesen a FlixBus-szal

A FlixBus járataival Európa több mint 36 országa bejárható és az utazók csaknem 2500 úticél közül válogathatnak. A FlixBus tökéletes választás a hátizsákos utazóknak, családoknak vagy akár dolgozóknak is, hiszen az autóbuszok kényelmes ülésekkel, nagy lábtérrel, légkondival és mellékhelységgel vannak ellátva, emellett konnektorok és ingyenes wifi hálózat is megtalálható a nappal és éjszaka is közlekedő járatokon.

A FlixBus Magyarországon

A FlixBus járataival Magyarországon belül és külföldre is utazhat. A belföldi járatok megállói között van Budapest, azon belül akár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, valamint Siófok és Győr is. Budapestről a környező országok szinte mindegyikébe indulnak FlixBus járatok.

Kép

Menetrendek és weboldal

A Flixbus weboldalán részletes menetrendek állnak a vásárlók rendelkezésére, országokra lebontva, így az utazás megtervezése igazán egyszerű lehet. Emellett a honlapon minden aktuális és fontos információ megtalálható, amelyet az utazónak tudnia érdemes mielőtt útnak indul a FlixBus valamelyik járatával.

Buszjegy vásárlása online és telefonos applikációval

A FlixBus weboldalán regisztráció nélkül, pár kattintással vásárolhat buszjegyet, helyjegyet, poggyász, vagy biciklijegyet. Ugyanezt a FlixBus ingyenesen letölthető telefonos alkalmazásán keresztül is megteheti és így a buszjegyet elég okostelefonján felmutatnia felszálláskor. A telefonos applikációval a foglalás bárhonnan, bármikor könnyedén módosítható vagy akár törölhető. A buszjegyek személyesen, felszálláskor is megvásárolhatók a FlixBus segítőkész sofőrjeinél vagy a jegyvásárlási irodákban.

A FlixBus telefonos applikációja ingyenesen letölthető az AppStore és Google Play online áruházakból.

Fizetési módok

Online jegyvásárlás esetén a FlixBus webáruházában bankkártyás fizetésre van lehetőség.

A jegyirodákban vagy buszsofőrnél való jegyvásárláskor a buszjegy teljes ára kifizetendő és feldolgozási díj is felszámolásra kerül, ezért érdemesebb online, ingyenesen megvásárolni a menetjegyet, ahol az előbbi díjak nem számolódnak fel.

Kép

A foglalás lemondása

A FlixBus járataira szóló foglalás akár az indulás előtt 15 perccel is lemondható. Amennyiben az indulás előtt 30 nappal mondja le foglalását, a cég nem számít fel lemondási díjat. Ennél későbbi lemondás esetén változó összegű lemondási díj fizetendő. A lemondást követően a FlixBus egy kupont állít ki az eredeti összeg, mínusz a lemondási díj értékében, amely 12 hónapig, a vállalat bármely járatán felhasználható. 

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A FlixBus ügyfélszolgálatával a webáruház Elérhetőség menüpontján keresztül, írásban van lehetőség felvenni a kapcsolatot.

A FlixBus a közösségi médiában: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube

A Tiplinó kuponjaival Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból is kedvező áron vásárolhat jegyet a FlixBus autóbuszaira.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a FlixBus webáruházában

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a FlixBus webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a FlixBus webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a FlixBus webáruházában való rendeléskor a „Kupon beváltása” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Beváltás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

FlixBus.hu - Autóbusszal Európában!

Utazza be Európát a FlixBus autóbuszaival! Egyszerű, akár online jegyvásárlás, kényelmes ülések, wifi szolgáltatás, megfizethető buszjegyek és több mint 2500 úti cél Európa 36 országában. A Tiplinóval most még kedvezőbb áron vásárolhat buszjegyet, helyjegyet, poggyász- vagy biciklijegyet a FlixBus webáruházában!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a  a Flixbus webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.