MediaShop

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

MediaShop kupon

Akció MediaShop akár 7.000 Ft kedvezmény a megjelölt termékekre

Eddig érvényes: 2023.06.06

+ 7,5 % vissza a vásárlásból
   

Vásároljon kedvezményesen a MediaShop webáruházban! Kiárusítás a MediaShop.hu-n!

Akció MediaShop 1.000 Ft kedvezmény a hírlevélre való feliratkozásért!

Eddig érvényes: 2023.06.06

+ 7,5 % vissza a vásárlásból
   

A Mediashop.hu weboldalon -1.000Ft kedvezményt kap a hírlevélre való feliratkozásért.

Kedvezmény MediaShop visszatérítés az új regisztráció mellé

Eddig érvényes: 2023.06.06

+ 7,5 % vissza a vásárlásból
   

MediaShop.hu - Minden új regisztráció mellé 20.000 Ft visszatérítés! - MediaShop Törzsvásárlói Klub

Kedvezmény MediaShop.hu autóápolási termékekre

Eddig érvényes: 2023.06.06

+ 7,5 % vissza a vásárlásból
   

Vásároljon autóápolási termékeket a MediaShop webáruházban!

Kedvezmény MediaShop.hu háztartás és barkács termékekre

Eddig érvényes: 2023.06.06

+ 7,5 % vissza a vásárlásból
   

Vásároljon háztartás és barkács termékeket a MediaShop webáruházban!

Kedvezmény MediaShop.hu szabadidő és fitnesz termékekre

Eddig érvényes: 2023.06.06

+ 7,5 % vissza a vásárlásból
   

Vásároljon szabadidő és fitnesz termékeket a MediaShop webáruházban!

Kedvezmény MediaShop.hu szépségápolási termékekre

Eddig érvényes: 2023.06.06

+ 7,5 % vissza a vásárlásból
   

Vásároljon szépségápolási termékeket a MediaShop webáruházban!

Kedvezmény MediaShop.hu egészség termékekre

Eddig érvényes: 2023.06.06

+ 7,5 % vissza a vásárlásból
   

Vásároljon egészség termékeket a MediaShop webáruházban!

Kedvezmény MediaShop.hu konyhai termékekre

Eddig érvényes: 2023.06.06

+ 7,5 % vissza a vásárlásból
   

Vásároljon konyha termékeket a MediaShop webáruházban!

A(z) MediaShop webáruházról

A MediaShop.hu webáruházban a TV-ből ismert eredeti termékek vásárolhatók meg extra kedvező áron. A webshopban a legújabb fitneszgépektől kezdve, a legmodernebb konyhai kiegészítőkig minden elérhető, olyan praktikus és innovatív kütyüket talál itt, melyekről nem is tudta, hogy szüksége lehet rájuk. Termékeivel élete kényelmesebb, a házi és kerti munka egyszerűbb és gyorsabb, a főzés élvezetesebb, a sportolás hatékonyabb, élete pedig kiegyensúlyozottabb, boldogabb lehet.

Kép

Így spórolhat a MediaShop.hu-n

A webáruház törzsvásárlói klub lehetőségét nyújtja. Taggá válás esetén több ezer forintot spórolhat meg, mivel külön árak vonatkoznak a tagokra. Ezek az árak a termékeknél vannak feltüntetve. Kedvezményes árakon kívül a további kiváltság az ingyenes szállítás valamennyi megrendelésre. Regisztrációja mellé 20 000 Ft értékű visszatérítést kap kuponok formájában. 

A webshop meglátogatásakor egy kedvezménnyel fogadják, mely 1 000 Ft személyes kuponra és ingyenes szállításra jogosítja fel, amennyiben 5 000 Ft feletti összegért vásárol. A szállítás minden 20 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. Hírlevélre feliratkozásért a jutalma 1 000 Ft értékű kupon.

Ezeken kívül pénzvisszatérítés lehetőségét is kínálja. A MediaShop.hu-n való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára.

Így tehet szert MediaShop kuponra

Kedvezményes kuponra különböző módokon tehet szert. Ilyen például a hírlevélre feliratkozás, melyhez elég megadnia e-mail címét, egyet kattintani és megérkezik az 1 000 Ft értékű kedvezményes kupon a megadott e-mail címre. Klubtaggá válás esetén a jutalma 20 000 Ft értékű visszatérítés, amit kuponok formájában kap és a megadott címre érkezik. Amikor meglátogatja a weboldalt, az felkínál egy 1000 Ft értékű kedvezményt. Rá kell csak kattintania és a kedvezményes kuponja máris aktív. A vásárlásnál automatikusan leszámolják a kupon értékét. Kedvezményes kuponokért figyelje a Tiplino oldalát vagy a MediaShop.hu oldalát.

MediaShop kiárusítás és akciók

Ez a webáruház is részt vesz a világ minden pontján ismert novemberi leárazásban. A MediaShop Black Friday akciója viszont egyy nap helyett egy teljes hétig tart. Ha weboldalon megadja nevét és e-mail címét, azzal regisztrál erre az akcióra, így még a kampány indulása előtt hozzáfér az összes ajánlathoz. A kínálat limitált, így megéri feliratkozni rá. 

A MediaShop.hu ezen kívül rendszeresen szervez akciókat, mint például az 1+1 vagy a különböző ajándékok a vásárláshoz. Az akciókon kívül árengedmények várják a "Kiárusítás" kategóriában is. Azért, hogy ne maradjon le a legújabb akciókról és termékekről, kövesse a MediaShop-ot Facebookon.

MediaShop kínálat

A MediaShop webáruháza a következő kínálattal várja, melyekben több száz árucikk között válogathat:

 • Autóápolás
 • Háztartás/barkács
 • Konyha
 • Szabadidő/fitnesz
 • Szépségápolás
 • Egészség
 • Kiárusítás

Az "Autóápolás" termékei között olyanokat talál, mint a napvédő fólia, az ülőpárna, az eszköztartó, a karceltávolító, az autóápolási készlet és további praktikus eszközök. A háztartás és barkácsolás számára olyan praktikus eszközöket kínálnak, mint a hátpárna, a lábtartó vagy a ragasztószalag. Ezekkel a termékekkel időt és energiát spórol meg. A MadiaShop.hu által kínált rugalmas pénztárca igazodik a tartalmához, így nem nyomja el a zsebét. A tubuskinyomó segítségével a maradék ragasztót vagy fogkrémet is ki tudja nyomni a tubusból. Többféle gőztisztító és takarító készlet is megvásárolható itt. Televíziós vásárlás csatornák kedvelői számára még a TopShop lehet ismerős, mely kínálata hasonló ahogy a Tiplino által biztosított spórolás is.

Kép

Konyháját olcsón felszerelheti fűszeraprítóval, kontaktgrillel vagy átforgató serpenyővel. Ha egyszer kipróbálja a csodagépet vagy a gyümölcscentrigufáját, nem fogja tudni elképzelni az életét nélküle. Ez csak kicsi része annak, ami a "Konyha" kategórián belül található. A teljes konyháját felszerelheti eszközökkel a Media Markt segítségével, ahol ha Media Markt kuponkódot is bevált, még spórolhat is. 

Amennyiben szabadidejét kirakósoknak vagy esetleg edzéseknek szenteli, mindenképp megéri elgondolkodnia olyan termékeken, mint a fitness board, a hasizom erősítő, a marokerősítő esetleg egy puzzle rendszerező tálca. A mágikus golyóstollal elkövetett helyesírási hibák egyszerűen eltüntethetők. A szépségápolás is könnyebb az olyan termékekkel, mint a precíziós borotva, a szemöldökformáló vagy a vákuumos bőrtisztító. 

Az egészség támogatása érdekében memóriahabos matracok, párnák és üléspárnák széles választékát találja. Olyan egészségügyi eszközök is megvásárolhatók ebben a webshopban, mint a pulzusmérő, a vérnyomásmérő és a hőmérő. Ilyen és ehhez hasonló termékeket eMAG kupon beváltásával is olcsóbban vásárolhat meg.A weboldalon szerepel a MediaShop kiárusítás is, ahol megtalálja a Tv képernyőről már jól ismert termékeket a lehető legkedvezőbb áron. 

Ezért a MediaShop.hu

Az áruház számtalan kedvezményt kínál, melyek segítségével vásárlói olcsóbban juthatnak hozzá praktikus termékekhez. Mivel a Tv-ben egy komplett műsor a televíziós vásárlás, így meg is nézheti, mely termék hogyan működik, mire használható. Ezeket a videókat megtalálja az áruház YouTube csatornáján is. Számos MediaShop mintabolttal rendelkezik, melyekben a termékeket meg is lehet fogni, ki lehet próbálni.

Törzsvásárlói klubja különleges árakat biztosít tagjainak, miközben választéka igazán sokrétű. A tagok számára árgaranciát is biztosít. A törzsvásárlói kártyának díja van és külön kell igényelni. Egy éves klubtagság alatt szert tehet:

 • Díjtalan házhoz szállításra
 • Különleges akciókra, 10, 25 vagy akár 80% kedvezményekkel
 • Árgaranciára
 • Friss információkra különleges ajánlatokról, kuponokról
 • 30 napos pénzvisszafizetési garanciára
 • Kiemelt ügyfélszolgálati ügyintézésre

MediaShop mintaboltok

A Magyarország számos pontján megtalálható mintaboltokban személyesen megtekintheti, kipróbálhatja és meg is vásárolhatja a webshopban és TV képernyőn látható termékeket, így megbizonyosodhat róla, hogy melyik az Ön számára legmegfelelőbb darab. Többek között a MediaShop Budapesten, Győrben, Debrecenben, Miskolcon és Veszprémben térhet be. Mielőtt vásárolni indul, érdemes utánanézni a MediaShop nyitvatartásának, mivel üzletenként eltérő.

Város

Cím
MediaShop BudapestMammut I. üzletház,Lövőház u. 2-6, 1024

VII. kerület, Thököly út 16, 1076
Nagyenyed utca 11, 1123

MediaShop MiskolcRégiposta u. 16, 3525
MediaShop DebrecenPiac u. 61, 4025
MediaShop NyíregyházaKorzó bevásárlóközpont, Nagy Imre tér 1, 4400
MediaShop SzegedKossuth L. sgt. 53, 6724
MediaShop PécsCentrum Áruház, Bajcsy-Zsilinszky u. 2, 6722
MediaShop GyőrÁrkád, Budai u. 1, 9027

Visszaküldés és elállási jog

A MediaShop webshopban leadhatja rendelését online vagy telefonon. Mindkét esetben az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől abban az esetben is, ha a termék nem hibás. A szerződéstől való elállás a rendelés és kézbesítés dátuma közötti időszakban is lehetséges. Mintaboltban vásárolt termék esetén nem élhet elállási jogával. Klubtagok részére 30 napos pénzvisszafizetési garanciát/elállást biztosít. Kivételt képeznek minden eseben a bontott csomagolású, használat során elfogyó termékek. Bizonyos esetekben hosszabb kipróbálási lehetőség is lehetséges, ez fel van tüntetve az adott terméknél.

Elállási jogát nyilatkozat kitöltésével és elküldésével gyakorolhatja. A nyomtatványt megtalálja a weboldalon. Az elállási nyilatkozat kézbevételétől számított 14 napon belülaz áruház visszatéríti a termék árát, valamint a szállítási költséget. A visszatérítés mindaddig visszatartható, amíg a terméket vissza nem szolgáltatja. A terméket a Telemarketing International Kft., H-9028 Győr, Fehérvári út 75 postai címre kell visszaküldeni. Ha vásárlásához ajándékot is kapott, azt is vissza kell küldeni a termékkel együtt. Termékvisszaküldésnél a visszaküldés költsége valamint az esetleges értékcsökkenés terheli a vásárlót. Az elállási jog nem gyakorolható:

 • Romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termékek esetén
 • Zárt csomagolású termékeknél egészségvédelmi vagy higiéniai okokból, ha azok felbontásra kerültek
 • Olyan termékeknél, melyek a felbontást követően vegyülnek más termékkel

Garanciális javítás vagy csere esetén hívja az ügyfélszolgálatot 96/961-000-os telefonszámon hétköznap 8:00 és 16:00 óra között vagy e-mailben az ugyfelszolgalat@mediashop.hu címen.

MediaShop kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon MediaShop 10% kedvezmény már 1Ft felett

22.05.2023

Kedvezményes kupon MediaShop ingyenes szállítás mindenre

16.05.2023

Kedvezményes kupon MediaShop 20% a vásárlás végösszegéből

08.05.2023

Kedvezményes kupon MediaShop 10% extra kedvezmény 3 darab polarizált napszemüveg vásárlása esetén

15.05.2023

Kedvezményes kupon MediaShop 10% kedvezmény minden termékre

21.05.2023

Kedvezményes kupon MediaShop 3 000 Ft kedvezmény 20 000 Ft felett

15.05.2023

Kedvezményes kupon MediaShop 3.000 Ft a vásárlás végösszegéből

15.05.2023

Kedvezményes kupon MediaShop 20% kedvezmény 20 000 Ft felett

15.05.2023

Kedvezményes kupon MediaShop 15% kedvezmény mindenre

15.05.2023

Kedvezményes kupon MediaShop 10% kedvezmény 14 900 Ft felett

15.05.2023

Kedvezményes MediaShop kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált MediaShop kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a MediaShop.hu webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. Megjelenik a kosár összegzése, közvetlen alatta pedig a "Kuponja van? Váltsa be itt!" lehetőség. Ebbe a mezőbe írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Kupon érvényesítése" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy a kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A MediaShop webáruházról

A MediaShop.hu webáruházban megtalálja a televízió képernyőről már jól ismert termékeket, mindent ami az autóápoláshoz, háztartáshoz, barkácsoláshoz, vagy akár a konyhában szükséges. Továbbá szépségápolási és egészségmegőrzési kellékek várják széles választékban. Mindezekhez kedvezményesen juthat hozzá a kedvezményes kuponoknak, akcióknak és kiárusításoknak köszönhetően. Országszerte talál mintaboltokat, ahol lehetőség van a termékek megtekintésére és azok kipróbálására.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

MediaShop más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,5 %  összeget a vásárlásból a MediaShop webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be