Urbanista

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Urbanista kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Urbanista

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Élvezze a zenét a lehető legjobb minőségben az Urbanista vezeték nélküli fülhallgatóinak köszönhetően. A webáruházban csak a...

A(z) Urbanista webáruházról

Az Urbanista webáruház tudja, hogyan kedveskedjen a füleinek. A minőségi vezeték nélküli fülhallgatóiknak köszönhetően teljesen más élmény lesz a zenehallgatás, mint előtte. Úgy érzi majd, mintha egy igazi magánkoncert kellős közepébe csöppent volna bele. Természetesen nem feledkeztek meg a dizájnról sem. A kínálatban talál hangszórókat is.

Urbanista fülhallgatók

Az Urbanista webáruházban vezeték nélküli fülhallgatókat talál különféle dizájnban és kivitelezésben. Választhat klaszikus in-ear, azaz fülbe dugható fülhallgatót számos színvariációban. A vezeték nélküli darabok mellett választhat Bluetoothra működő és vezetékes fülhallgatót is. Ha inkább a nagyobb fejhallgatókat kedveli, az sem gond, hiszen azt is kínál a webáruház. Emellett hangszórókat is vásárolhat, amelyek minden buli elengedhetetlen kellékei lesznek.

urbanista

Fizetés és szállítás

Az Urbanista webáruházban a következő módokon fizethet:

 • bankkártyás fizetés
 • Klarna
 • PayPal
 • Swish

Európa országaiba a szállítás rendszerint 2–6 munkanapot vesz igénybe, a pontos szállítási időt megtalálja a rendelés részleteinél. A szállítás minden esetben ingyenes.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, az átvétel után 90 napon belül visszaküldheti eredeti csomagolásban, számlával együtt. A visszaküldés előtt lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, ahol megadják önnek a szükséges adatokat. A visszaküldés során keletkezett szállítási költség a vásárlót terheli.

Kapcsolat

Kérdése van, esetleg segétségre van szüksége? Forduljon az Urbanista ügyfélszolgálatához, amelyet elér a support@urbanista.com e-mail-címen.

Megtalálja őket a Facebookon is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Urbanista webáruházról

Élvezze a zenét a lehető legjobb minőségben az Urbanista vezeték nélküli fülhallgatóinak köszönhetően. A webáruházban csak a legkiválóbb fülhallgatókat találja, amelyekkel úgy érzi majd, egy igazi magánkoncert közepébe csöppent. Válassza ki ön is a stílusához legközelebb álló dizájnt.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Urbanista webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.