A(z) Urbanista webáruházról

Az Urbanista webáruház tudja, hogyan kedveskedjen a füleinek. A minőségi vezeték nélküli fülhallgatóiknak köszönhetően teljesen más élmény lesz a zenehallgatás, mint előtte. Úgy érzi majd, mintha egy igazi magánkoncert kellős közepébe csöppent volna bele. Természetesen nem feledkeztek meg a dizájnról sem. A kínálatban talál hangszórókat is.

Urbanista fülhallgatók

Az Urbanista webáruházban vezeték nélküli fülhallgatókat talál különféle dizájnban és kivitelezésben. Választhat klaszikus in-ear, azaz fülbe dugható fülhallgatót számos színvariációban. A vezeték nélküli darabok mellett választhat Bluetoothra működő és vezetékes fülhallgatót is. Ha inkább a nagyobb fejhallgatókat kedveli, az sem gond, hiszen azt is kínál a webáruház. Emellett hangszórókat is vásárolhat, amelyek minden buli elengedhetetlen kellékei lesznek.

urbanista

Fizetés és szállítás

Az Urbanista webáruházban a következő módokon fizethet:

 • bankkártyás fizetés
 • Klarna
 • PayPal
 • Swish

Európa országaiba a szállítás rendszerint 2–6 munkanapot vesz igénybe, a pontos szállítási időt megtalálja a rendelés részleteinél. A szállítás minden esetben ingyenes.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, az átvétel után 90 napon belül visszaküldheti eredeti csomagolásban, számlával együtt. A visszaküldés előtt lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, ahol megadják önnek a szükséges adatokat. A visszaküldés során keletkezett szállítási költség a vásárlót terheli.

Kapcsolat

Kérdése van, esetleg segétségre van szüksége? Forduljon az Urbanista ügyfélszolgálatához, amelyet elér a support@urbanista.com e-mail-címen.

Megtalálja őket a Facebookon is.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Urbanista webáruházról

Élvezze a zenét a lehető legjobb minőségben az Urbanista vezeték nélküli fülhallgatóinak köszönhetően. A webáruházban csak a legkiválóbb fülhallgatókat találja, amelyekkel úgy érzi majd, egy igazi magánkoncert közepébe csöppent. Válassza ki ön is a stílusához legközelebb álló dizájnt.

Urbanista más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Urbanista webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be