Tezeks

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Tezeks kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 4 % mindenből a webáruházból Tezeks

Eddig érvényes: 2021.10.18

 
   

A Tezeks utazási iroda felfedező exkurziókat kínál Európa és a világ legszebb helyeire. Fedezze fel a szebbnél szebb tájakat,...

A(z) Tezeks webáruházról

A világ gyönyörű és szebbnél szebb helyeket rejt - fedezze hát fel minden zugát. Ön is kedveli az aktív kikapcsolódást, és az olyan utazásokat részesíti előnyben, amelyek során érdekes helyeket látogathat meg és tanulhat az ország kultúrájáról, történelméről? Válogasson a Tezeks utazási iroda kínálatából, amely pont az ilyen típusú exkurziókra specializálódott.

Ismerje meg a világot

A csodálatos Isztambul, Fehéroroszország várai vagy tengeri szafari Cipruson? Ilyen és egyéb hasonló nem mindennapi kirándulások közül válogathat. A Tezeks utazási iroda az igazi kalandoroknak kedvez. Európa legtöbb országába szervez kirándulásokat, de megtalálja az úti célok között Grúziát, Thaiföldet vagy Indonéziát is. Hegyek, tengerparti vidék vagy nagyvárosok, itt mindent megtalál. Ha még nincs ötlete, nézzen be a Tezeks blogjára, ahol rengeteg tippet talál, hova érdemes utazni érdeklődésének megfelelően.

tezeks

Online foglalás

Az utazási iroda igyekszik megkönnyíteni az ügyfelek dolgát, ezért a foglalások online működnek. Nézze át kényelmesen számítógépéről vagy mobiltelefonjáról a kínálatot, válassza ki a kedvencét, és foglalja le kényelmesen otthonról. Ki sem kell mozdulnia, és már meg is van a várva várt nyaralás. Nem kell telefonálnia további megerősítések miatt. A Tezeks további előnye, hogy a legtöbb utazás az indulás előtt 48 órával lemondható, így akkor se kell aggódnia, ha valami közbejön az utolsó pillanatban.

Ügyfélszolgálat

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége? Forduljon a Tezeks ügyfélszolgálatához, a munkatársak pedig szívesen válaszolnak kérdéseire. Hívja a +43 1 417 00 07 telefonszámot, amely naponta elérhető moszkvai idő szerint 9:00–20:00 között. ĺrhat e-mailt is a support@tezeks.com címre, vagy használja az online chatet.

A Tezeks utazási irodát megtalálja a közösségi médiában is. Kövesse őket a legfrissebb információkért: FacebookInstagramTwitter.

 • Hasonló ajánlatokat talál Szlovákiában a Ckdaka.sk oldalán
 • Csehországban a CKSaturn.cz kínálatát böngéssze át

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Tezeks webáruházról

A Tezeks utazási iroda felfedező exkurziókat kínál Európa és a világ legszebb helyeire. Fedezze fel a szebbnél szebb tájakat, hegyeket, tengereket, városokat és műemlékeket. A még intenzívebb élmény érdekében válassza a vezetett túrát. Foglaljon utazást kényelmesen online a Tezeks utazási irodában.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a  a Tezeks webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.