A(z) Tezeks webáruházról

A világ gyönyörű és szebbnél szebb helyeket rejt - fedezze hát fel minden zugát. Ön is kedveli az aktív kikapcsolódást, és az olyan utazásokat részesíti előnyben, amelyek során érdekes helyeket látogathat meg és tanulhat az ország kultúrájáról, történelméről? Válogasson a Tezeks utazási iroda kínálatából, amely pont az ilyen típusú exkurziókra specializálódott.

Ismerje meg a világot

A csodálatos Isztambul, Fehéroroszország várai vagy tengeri szafari Cipruson? Ilyen és egyéb hasonló nem mindennapi kirándulások közül válogathat. A Tezeks utazási iroda az igazi kalandoroknak kedvez. Európa legtöbb országába szervez kirándulásokat, de megtalálja az úti célok között Grúziát, Thaiföldet vagy Indonéziát is. Hegyek, tengerparti vidék vagy nagyvárosok, itt mindent megtalál. Ha még nincs ötlete, nézzen be a Tezeks blogjára, ahol rengeteg tippet talál, hova érdemes utazni érdeklődésének megfelelően.

tezeks

Online foglalás

Az utazási iroda igyekszik megkönnyíteni az ügyfelek dolgát, ezért a foglalások online működnek. Nézze át kényelmesen számítógépéről vagy mobiltelefonjáról a kínálatot, válassza ki a kedvencét, és foglalja le kényelmesen otthonról. Ki sem kell mozdulnia, és már meg is van a várva várt nyaralás. Nem kell telefonálnia további megerősítések miatt. A Tezeks további előnye, hogy a legtöbb utazás az indulás előtt 48 órával lemondható, így akkor se kell aggódnia, ha valami közbejön az utolsó pillanatban.

Ügyfélszolgálat

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége? Forduljon a Tezeks ügyfélszolgálatához, a munkatársak pedig szívesen válaszolnak kérdéseire. Hívja a +43 1 417 00 07 telefonszámot, amely naponta elérhető moszkvai idő szerint 9:00–20:00 között. ĺrhat e-mailt is a support@tezeks.com címre, vagy használja az online chatet.

A Tezeks utazási irodát megtalálja a közösségi médiában is. Kövesse őket a legfrissebb információkért: FacebookInstagramTwitter.

 • Hasonló ajánlatokat talál Szlovákiában a Ckdaka.sk oldalán
 • Csehországban a CKSaturn.cz kínálatát böngéssze át

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Tezeks webáruházról

A Tezeks utazási iroda felfedező exkurziókat kínál Európa és a világ legszebb helyeire. Fedezze fel a szebbnél szebb tájakat, hegyeket, tengereket, városokat és műemlékeket. A még intenzívebb élmény érdekében válassza a vezetett túrát. Foglaljon utazást kényelmesen online a Tezeks utazási irodában.

Tezeks más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Tezeks webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be