A Taylor-Gumi webáruházról

A Taylor-Gumi webáruházban téli, nyári, négyévszakos, új és használt autógumik vásárolhatók meg remek áron, minőségi, megbízható gyártóktól. A személygépjárművek mellett a Taylor-Gumi kisteherautókra és terepjárókra alkalmas gumiabroncsokat is kínál. A webshop előnye, hogy a részletes keresési lehetőségnek köszönhetően könnyen megtalálhatja, amit keres, hiszen többek között szélesség, oldalfal, típus, év és gyártó szerint is böngészhet a kínálatban.

Kép

Taylor-Gumi gumiszerviz és üzlet

A számos extra szolgáltatás mellett a Taylor-Gumi webshop gumiszervizt is biztosít, rejtett költségek nélkül. A gumiabroncs szereléssel és kerékjavítással kapcsolatos díjak pontos táblázatát a webáruházban találja. A Taylor-Gumi szervizét és üzletét a 1194 Budapest Méta u. 13. címen találja, nyitvatartása munkanapokon 08:00-17:00.

Fizetési módok és szállítás

A megrendelt termékek kifizetésére utánvéttel van lehetőség a termék átvételekor a futárnak, vagy a Taylor-Gumi budapesti telephelyén való személyes átvételkor. Egyes esetekben előleg fizetésére lehet szükség.

A Taylor-Gumi DPD futárszolgálattal szállítja ki termékeit Magyarország egész területén a rendelés leadását követő 1-2 munkanapon belül. A gumiabroncsok szállítási díja 1390 Ft/db.

Kép

Elállási jog és garancia

A Taylor-Gumi webáruházából rendelt termékek visszaküldésére az átvételt követően 8 nap áll rendelkezésére. Amennyiben a hibátlan, használatlan állapotban lévő árucikkek sikeresen visszaérkeznek az üzletbe, a vásárló pénzvisszafizetésben részesül. A Taylor-Gumi termékeire vonatkozó garanciális és jótállási feltételekről a webshopban olvashat többet.

Ügyfélszolgálat

A Taylor-Gumi ügyfélszolgálatával az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba:

 • telefon: +06 1-280 6567
 • e-mail: info@taylorgumi.hu

Amennyiben más autóalkatrészekkel foglalkozó webáruházban is körülnézne, a Tiplinó Autó és motor kategóriájában számos ilyet talál, ahol ugyancsak kedvezményesen vásárolhat, mint például a Gumik, Tirendo, FilterABC vagy a PorzelackHungary.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Taylor-Gumi webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Taylor-Gumi webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Taylor-Gumi webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Taylor-Gumi webáruházban való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Taylor-Gumi.hu – Gumiszerviz, áruház

A Taylor-Gumi webáruházban gumiabroncsok nagy választéka érhető el: téli, nyári, négyévszakos, új és használt gumik személygépjárművekre, kisteherautókra, illetve terepjárókra. A Taylor-Gumi kínálatában minőségi és megbízható márkák árucikkei kaptak helyet, a cég pedig a vásárlás mellett széles körű gumiszerviz-szolgáltatást is biztosít.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Taylor-Gumi webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be