A Páko webáruházról

A Páko webáruház professzionális DJ-, lézer-, fény- és hangtechnikai berendezések hatalmas kínálatával várja, melyben ismert márkák minőségi darabjai találhatók meg, remek áron. Keverőpultok, mikrofonok, hangszórók, stúdiótechnika, a legmodernebb fény- és hangtechnikai felszerelések, épülethangosítási kellékek, és lényegében minden, ami ebbe a termékkategóriába tartozik megtalálható a Páko webshopjában. A webáruház emellett számos extra szolgáltatást is kínál, ilyen például a szerviz, az ingyenes hangtechnikai bemutató, az egyes termékek bérlése, vagy a szaktanácsadás.

Kép

A Páko webshopról

A Páko mögött több mint 30 éves szakmai tapasztalat áll, hiszen a vállalat 1989-ben kezdte működését. Bár az elmúlt években számos változáson ment, például üzlete mellett webáruháza is megnyílt, a cél ugyanaz maradt, minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása.

Miért válassza a Páko webáruházat?

A Páko európai színvonalú árakat kínál, agyors kiszállításukat jelentős helyi és európai raktárkészlet biztosítja, emellett termékeikhez magyarországi jótállást és garanciát adnak. Gyártói szervizhátterüknek köszönhetően bátran fordulhat hozzájuk a vásárolt árucikkek meghibásodása esetén. Amennyiben hangszereket vásárolna, a Tiplinó oldalán rengeteg ezzel foglalkozó webshopot talál, amelyekben ugyancsak felhasználhatja a Tiplinó kedvezményes kuponjait és cashback szolgáltatását. Ilyen webáruházak például a Hangszer Pláza, Mezzoforte Hangszeráruház, Dobbolt, vagy a Donnerdeal.

Páko üzlet és bemutatóterem

Amennyiben személyesen válogatna a Páko gazdag termékkínálatában, ezt a 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 99/B címen található üzlettel egybekötött bemutatóteremben teheti meg. A bolt hétköznapokon 10:00-18:00 között tart nyitva.

Kép

Fizetési módok

A Páko webshopja a következő fizetési módokat kínálja:

 • online bankkártyás fizetés
 • PayPal
 • banki átutalás
 • utánvét
 • készpénzes fizetés a Páko üzletében való személyes átvételkor

Szállítás és személyes átvétel

29 900 Ft fölötti vásárlás esetén a Páko webshopja egész Magyarország területén ingyenes kiszállítást biztosít, amennyiben a csomag nem éri el a 20 kg-ot. A szállítást DPD futárszolgálat végzi. A 40 kg-ot meghaladó küldemények esetén a webáruház egyedi szállítási díjat határoz meg. 29 900 Ft-nál alacsonyabb összegű, és 20-40 kg közötti termékek rendelésénél a kézbesítés költsége a csomag súlya alapján határozódik meg, 900 Ft és 3000 Ft között mozog.

A Páko budapesti üzletében ingyenesen vehetők át az online rendelt termékek.

Elállási jog és garancia

A Páko webshop termékei esetében elállási jogát az átvételt követő 14 napban érvényesítheti. Fontos, hogy a visszaküldés és pénzvisszafizetés csak a sérülésmentes, eredeti állapotban lévő árucikkekre vonatkozik. Az elállási jog alól kivételt képeznek a szoftverek és személyre szabott, vásárlói kérésre készült termékek. A Páko árucikkeire vonatkozó garanciális, illetve szervizfeltételekről a webshopban olvashat többet.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Páko webáruház szakértő ügyfélszolgálatának munkatársai szívesen adnak tanácsot és segítenek a termékek kiválasztásában, illetve az online vásárlás során felmerülő problémák megoldásában:

 • telefon: +36/1-363-5080
 • e-mail: pako@pako.hu

A Páko termékeiről, újdonságairól és kedvezményeiről még többet tudhat meg a Facebookon, Instagramon és YouTube-on.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Páko webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Páko webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Páko webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Páko webáruházban való rendeléskor a „Kupon kód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Kód ellenőrzése gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Pako.hu – DJ-, fény- és hangtechnika

A Páko webshopjában professzionális és minőségi DJ-, lézer-, fény- és hangtechnikai berendezések vásárolhatók meg. A kínálatban mindent megtalál, ami a tökéletes hangzás eléréséhez kell, legyen szó stúdióról, koncertről, vagy épülethangosításról.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Páko webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be