J.PRESS webáruházról

1996-ban alakult európai gyökerű nemzetközi J.Press márka, amely ma már több, mint 30 országában megtalálható és a férfi zokni, valamint fehérnemű szakértőjeként több, mint 20 éve megbízható. Nem csak egy stílusos óra vagy cipő tanúskodik a viselőről, hanem a fehérnemű is. Egy igényes férfi ugyanannyi figyelmet fordít a ruha alatt rejlő részletekre is, mint bármi másra. A J.Press alapanyagban, kényelemben és minőségben verhetetlenül tör előre és a férfiak mindennapi választását biztosítja. 
J.Press fehérnemű a mindennapi komfortérzeted szolgálja.

Kép

J.Press Fehérnemű Márkaboltok

J.Press fehérnemű boltokat is meglátogathatja a Mammut 1-ben 1024 BUDAPEST, Lövőház utca 2-6 szám alatt, a budaörsi Tesco üzletsornál 2041 BUDAÖRS, Kinizsi u. 1-3. szám alatt, a biotorbágyi Primer Outletben Budaörsi út 4. szám alatt, valamint az M3 Outlet Polgárban a Hajdú utca 52. szám alatt. 

Törzsvásárló kártya

Legyen Ön is törzsvásárló a J.Pressnél és éljen a törzsvásálói kedvezményekkel. Folyamatosan növekvő törzsvásárlói kedvezményekben részesülhet, egyéni fiók és rendszeres törzsvásárlói promóciók. 

Mennyiségi kedvezmények

Rendeljen több darab terméket és a termékek árából 15% kedvezményt kaphat. Céljuk, hogy a meglévő és új vásárlókat is jutalmazzák, ha nagyobb tételben vásárolnak. A 15%-os mennyiségi kedvezmény minden termékkategóriában igénybevehető, kivéve az outlet üzleteikben és a 2. osztályú, leértékelt termékekre. Figyeljenek oda, a kedvezményt csak teljes árú termékek esetén tudja igénybe venni.
Férfi zoknik vásárlása során minimum 5 pár zoknit, minden más esetben, kivételt képeznek a 2. osztályú termékek, elegendő 3 darab, de ha többet vásárol az is megfelelő.

Kényelmes pamut zoknik és aláöltözetek is várják a férfiakat, akik szeretnek igényesen és kényelmesen öltözni. A hölgyek részére derékmelegítők, fehérneműk, harisnyák és még sok egyéb más található.

Fizetési módok és szállítás

A vásárló megtérítheti a rendelt termék árát utánvéttel, tehát az átvételkor fizeti ki készpénzben a terméket, online bankkártyás fizetéssel és banki átutalással is.

A szállítást biztosító partnereik a GLS Futárszolgálat és a TNT Express Hungary. 14 000 Ft feletti rendelési összeg esetén ingyenes házhoz-szállítást vállal Magyarország területén a webáruház. 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK
OrszágokSzállítási díj (0-5kg)
Magyarország1 299 Ft
Szlovákia1 790 Ft
Románia, Szlovénia4 390 Ft
Ausztria, Cseh Köztársaság5 190 Ft
Lengyelország, Németország6 190 Ft
... további EU tagországok10 190 Ft

A szállítási idő 2-4 munkanap lenne Magyarországon és a felsorolt országokban, további EU tagországok esetében megnövekedhet a szállítási idő 6-9 napra is. 

Kép

Garancia, visszaküldés és elállási jog

Lehetősége van a csomag átvételétől számított 14 napon belül a megrendelésétől elállni, ebben az esetben kérjük tájékozódjon a webáruház oldalán található információknál. Amennyiben 14 napnál régebben vette át a terméket, abban az esetben is lehet mód a termékcserére. Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálnak. 

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A J.Press ügyfélszolgálatát az alábbi e-mail címen jpress@jpressplaza.hu elérheti, valamint munkanaponon reggel 7:00 és 13:00 között telefonon is az alábbi telefonszámon: +36 (80) 627-700.

További információkért és tartalmakért kövesse Facebook és Pinterest oldalukat.

Kedvezményes kuponok felhasználása a J.Press webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a J.Press webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a J.Press webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a J.Press webáruházában való rendeléskor a kupon számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

J.PRESS

Az igényes öltözködés egyik alapja a fehérneműviselés. Egy alakalomhoz illő alsó, vagy melltartó garantálja a jó közérzetet. Látogassa meg a J.PRESS webáruházat és vásároljon a minőségi fehérneműkből.

J.PRESS más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a J.PRESS webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be