A(z) HelloSmart webáruházról

A HelloSmart webshop okosórák, fitnesz okoskarkötők, aktivitásmérők, androidwear okosóra-telefonok és kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Több, mint 350 féle termék közül válogathat. Csakis minőségi modelleket talál kedvező áron. Az általa kínált okosórák magyar menüvel rendelkeznek. A kínálat és a spórolás lehetősége egyre csak bővül ebben a 100%-ig magyar vállalkozásban. 

Kép

Így spórolhat a HelloSmart webshoppal

A HelloSmart készlete gazdag, gyors a kiszállítás, az okosórák magyar menüvel és magyar használati utasítással rendelkeznek. Így nem csoda,ha minél többen szeretnének pont tőlük okos terméket vásárolni. Annak érdekében, hogy ezt minél többen meg is engedhessék maguknak, a HelloSmart spórolási lehetőségeket biztosít. Ilyen például az új vásárlói kedvezmény, mely azoknak kedvez, akik első alkalommal vásárolnak. Ha regisztrál és feliratkozik a HelloSmart hírlevelére, jutalmul 5% kedvezményben részesül kupon formájában. Ezt bármikor beválthatja. Nem csak egyszeri kupon jár, hanem állandó, friss információk is a termékekről, valamint további promóciós kódok. A promóciós kódok érvényesítésének folyamata megegyezik a kedvezményes kuponokéval, amit lejjebb megtalál. Ajándékok járnak azoknak, akik vásárlási összege eléri az 50 000 Ft-ot, valamint ingyenes szállítási lehetőséget, ha a rendelés összege eléri a 20 000 Ft-ot. Számos kupon érhető el, melyeket a Tiplino figyel és összegyűjt, hogy azok áttekinthetőek legyenek egy helyen.

A HelloSmart hűségprogramja szintén egy lehetőség. Regisztációval válik taggá és már első vásárlásával pontokat szerez. Minél többet költ, annál többet kap. Különböző ünnepek alkalmával, mint a születésnap, extra kedvezményt kap ajándékba. Ha diák, szintén extra kedvezményre jogosult, ha felmutatja diákigazolványát. A kedvezmény minden termékre érvényes és már akciókkal is kombinálható. Okos eszközök így olcsóbban segíthetik a tanulmányaiban. 

Az ünnepek  magukkal vonzzák a pénzköltést is. Azért, hogy örömöt szerezhessen és közben ne ürüljön ki a pénztárcája, a HelloSmart karácsonyi leértékelést tart. A leárazás általában már november vége felé kezdődik, mégpedig a HelloSmart Black Friday akcióval. A leárazás lehetővé teszi, hogy akár 90%-kal olcsóbban vegye meg az adott terméket. Ilyen akciónak kevesen tudnak ellenállni, így résen kell lenni, hogy jusson Önnek is valami. A Black Friday-t a Cyber Monday követi, mely csak az online térben érvényes. Leértékelések természetesen az év bármely napján lehetnek, ezért érdemes követni a HelloSmart Facebook csatornáját. Az idő spórolása is lehet ajándék. Ehhez csak azt kell tennie, hogy dolgát megkönnyítvén, ajándék keresés helyett HelloSmart ajándékkártya mellett dönt.  

Akciók a HelloSmart webshopban

Év közi, karácsonyi és év végi leárazásokkal csábítja a HelloSmart vásárlóit. Ezek során nagyon fogynak a termékek, így megéri résen lenni. A karácsonyi leárazás már a black novemberrel kezdődik. Igen, a Black Friday a HelloSmart webshopban nem egy napig, nem egy hétig, hanem egy hónapig tart. Egy egész hónapja van rá, hogy akár 42%-kal olcsóbban vásároljon egy okos terméket. Viszont megéri nem vesztegetni az időt, mert a készlet ilyenkor fogyóban van. A fekete hónapot a Cyber Monday követi, Ez az akció, csak az online térben elérhető, így ez az az alkalom, amikor az interneten határozottan kedvezőbb vásárolni.  Egy mozgalmas év után jól esik egy kis relaxáló vásárlás. A jó hír, hogy az év végi leárazások már a karácsonyiak után kezdődenek és az új év első napjáig élnek. Ilyenkor akár 80% kedvezménnyel vagy ingyen szállítással vásárolhat. Azért, hogy ne szalassza el az alkalmat, kövesse a HelloSmart vagy Tiplino weboldalak, ahol megtalálja a kedvezményre feljogosító kuponokat. 

Minőségi okosórák és kiegészítők a HelloSmart webáruházban

Okosórák, okoskarkötők, sport okosórák, hybrid okosórák, kiegészítők és pótszíjak képezik a HelloSmart kínálatát. Az okosórák számos funkcióval rendelkezhetnek, mint az alvásfigyelő, EKG, edzés metronom, elégetett kalóriák, GPS, hívás fogadás, hívás indítás, időjárás jelzés, kamera, lépésszámláló, megtett távolság és számos további. Ezen funkciók alapján is szűkítheti a kínált termékek sorát. Egy okosórának nem kell kifejezetten sportosnak vagy modernnek lennie, rendelkezhet hagyományos órák formavilágával. Nem csak funkciójukat tekintve, hanem színben és stílusban is határ a csillagos ég. Okosórák széles választékát az eMag és MediaMarkt webshopokban is megtalálja, ahol a Tiplino által olcsóbban vásárolhat egy-egy okos terméket.

Kép

Az okoskarkötők minden nőt megörvendeztetnek, akik szeretnek stílusosak és egyben modernak lenni. A karkötők megjelenése olyan, mint egy hagyományos óráé, de közben rengeteg okosfunkcióval vannak felszerelve. Mindenféle színben és stílusban elérhetőek, így garantálnak mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A sport okosórák nem csak stílusukban sportosak, hanem főleg sporttevékenységek mellett tudnak igazán hasznosak lenni. Segítségükkel könnyedén kontrollálhatja tevékenységét és elérheti céljait. Nők és férfiak számára egyaránt vannak csinos darabok a HelloSmart kínálatában. Ha bővíteni szeretné látókörét, látogasson el a Timestore webáruházba, ahol a Tiplino szintén segíti a spórolásban.

A hybrid okosórák azoknak kedveznek, akik szeretik az okosfunkciókat, de közben a hagyományos órák stílusát részesítik előnyben. A hybrid karóra azt a látszatot kelti, hogy egy hagyományos óra, miközben egy okosóra minden tudását és funkcióját őrzi. A kiegészítők között található csatlakoztató, gyorstöltő, adapter, fülhallgató, fólia és sok más, amire szüksége lehet a használat során. Pótszíjjal elérheti, hogy a már megkopott szíjat lecserélje egy újra vagy azt is, hogy egy kicsit feldobja az óráját, színesebbé tegye.

Ezért a HelloSmart és nem más

Egyértelműen a HelloSmart mellett szól a széles választék és a villámgyors kiszállítás. Valós árukészlettel rendelkezik, minden, amit a webshopban készleten lát, az tényleg elérhető. Nincs szükség előfizetésre, sem utánrendelésre. Magyar cég, magyar nyelvű okosórákat kínál. Minden SIM kártyás okosóra magyar nyelvű és további 14 nyelven elérhető menüvel rendlekezik. Termékeikhez tartozó mobil alkalmazások nagy része szintén magyar nyelvű. 

Másik nagy előnye, hogy termékeit a legalacsonyabb piaci áron kínálja. Ha inkább személyesen szeret megbizonyosodni a dolgok valóságáról, ellátogathat a HelloSmart üzletébe is. Az üzlet átvételi pontként is szolgál, mégpedig Budapesten a XIII. kerületben a Radnóti Miklós utca 21/B címen található. Hétfőtől csütörtökig 10:00 és 18:00 közötti, míg pénteken 10:00 és 19:00 közötti nyitvatartással várja vásárlóit. Segítőkész ügyfélszolgálata szintén a nagyok közé emeli ezt a webshopot. 

Több lehetőséget is kínál a szállításra. Választhat a futárszolgálat, személyes átvétel vagy expressz házhoz szállítás között. A szállítási idő 1-2 munkanap. Ha nagyon gyorsan van szüksége a megrendelt termékre, akkor választhatja az Expressz futárt. Így a megrendelés leadásától számított 12 órán belül megérkezik Önhöz a rendelése. Rossz hír, hogy ez a szolgáltatás csak Budapesten belül érhető el és a 15:00-ig leadott rendeléseknél vehető igénybe.  

Termék visszaküldés és garancia

Kevesen tudják, hogy különbség van csere, visszafizetés és garancia között. Csere akkor igényelhető, ha valamilyen oknál fogva meggondolta magát a termékkel kapcsolatban. A HelloSmart erre 30 napot biztosít. Feltétel, hogy a termék még nem lehet használva és számlával együtt kell visszaküldeni. A cserére küldött vagy személyesen visszahozott terméket bámilyen más termékre kicserélheti a HelloSmart kínálatából. Az üzletben ez a csere azonnal megtörténik, ha a terméket küldi, akkor leghamarabb másnap küldik a másik terméket. A termékről nem hiányozhat a "smart" feliratú matrica, nem lehet bontott a csomagolása, nem lehet használt és természetesen sérült sem. A cseréhez szükséges kitölteni a visszaküldési űrlapot. 

Ezzel szemben az elálláshoz 14 nap áll rendelkezésre. Nem használt terméket indoklás nélkül visszaküldhet, ilyenkor pénz visszafizetés jár. Azért, hogy élhessen elállási jogával, szándéknyilatkozatot vagy visszaküldési kérelmet kell benyújtani az átvételtől számított 14 napon belül. A visszaküldés történhet személyesen vagy postai úton. Értékcsökkentő tényezők közé tartozik: 

 • Karcos, sérült termék
 • Hiányzó kiegészítők
 • Hiányzó "smart" matrica
 • Megrongált gyári doboz

A 6 hónap teljes körű garancia az úgynevezett gyári garancia. A garancia nem érvényes olyan hibákra, melyek helytelen szállítás vagy használat során keletkeztek. Ha erőszakos külső behatás, sérülés jelei láthatók a terméken, nem érvényesíthet garanciát. A szakszerűtlen használat és túlfeszültség okozta rongálódás, valamint nedves környezetben való tárolás okozta hiba nem képezi garancia tárgyát. A természetes elhasználódás szintén nem reklamálható, ahogy a külső javítás, bővítés és átalakítás sem. A HelloSmart garanciális szervizt is biztosít. Bármilyen kérdése adódna a visszaküldéssel, cserével vagy garanciával kapcsolatban, keresse fel a HelloSmart ügyfélszolgálatát a +36 20 481 1386 telefonszámon munkanapokon 10:00 és 17:00 között vagy e-mailben a ugyfelszolgalat@hellosmart.hu címen, illetve személyesen az üzletben.

HelloSmart kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon a hírlevélért

01.03.2023

Hybrid okosórák kedvezményesen

01.03.2023

Akciós sport okosórák

01.03.2023

Okoskarkötők kedvezménnyel

01.03.2023

Okosórák akciós áron

01.03.2023

Ajándék WearFit okoskarkötő

01.03.2023

Ingyenes szállítás

29.12.2022

HelloSmart kuponok beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert HelloSmart kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált HelloSmart kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a HelloSmart.hu webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A szállítási lehetőségek található a "Kupon" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Kupon beváltása" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert Hello Smart kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió HelloSmart

Rita G.

18.10.2023 5.0

szeretek itt vásárolni szíjat, van személyes átvétel, segítenek rárakni az órára

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Hello Smart

A HelloSmart webáruház minden olyan vásárlót szívesen lát, aki szereti az okos funkciókkal ellátott órákat, karkötőket és sport órákat. Több, mint 350 féle termék közül válogathat, villámgyors kiszállítás és kedvező árak várják. A magyar nyelvű websop minőségi, eredeti termékeket forgalmaz magyar menüvel és magyar használati utasítással. Számos, az órákhoz tartozó mobil alkalmazás szintén elérhető magyar nyelven. Kedvezmények sora teszi lehetővé, hogy spóroljon, miközben egy-egy okos eszközt vásárol.


HelloSmart más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a HelloSmart webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be