A Ferfetch webáruházról

A Farfetch nemzetközi divatáruháza több mint 700 márka és butik termékeit árúsítja webáruházában. A Farfetch kínálatában olyan luxus- és világmárkák találhatók meg, mint a Gucci, Hermés, Prada, Valentino, Versace, Balenciaga és sok más. A webshopban a klasszikus darabok és modern modellek mellett használt dolgok is megvásárolhatók, így kedvezőbb áron juthat hozzá a jó állapotban lévő, egyébként olykor csaknem csillagászati összegekbe kerülő termékekhez. Amennyiben azt szeretné, hogy az adott darab tökéletes legyen, az oldalon lehetőség van személyre szabott ruhák vásárlására is.

Kép

A Farfetch kínálata

A webáruházban ruhák mellett cipők, táskák, kiegészítők, sportruházat és ékszerek is megtalálhatók. A választékban egyszerű és átlátható, hiszen a női, férfi és gyerekrészleg külön menüpont alatt érhető el. Az oldalon különleges keresési lehetőségek is vannak, hiszen nézelődhetünk a legnépszerűbb, legújabb vagy épp minimalista, esetleg modern válogatások között. A Ferfetch webshopjában való vásárlás regisztrációhoz kötött. Maga a regisztráció ingyenes és akár Google, Apple vagy Facebook profiljával is beléphet.

Amennyiben vágyik egy mutatós designer darabra, a Fafetch webáruházában mindenképp érdemes körülnéznie, hiszen remek akciókkra akadhat, valamint a Tiplinó kedvezménykuponjaival most még jutányosabb áron juthat hozzá a Farfetch termékeihez. 

A környezettudatosság és a Farfetch

A Farfetch az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt fektet a fentarthatóbb módszerekre és környezetvédelemre. Bevezették például a környezettudatosabb kiszállítást, mely során szén-dioxidot spórolnak, a rendelések során igyekeznek minél kevesebb papírt használni, de a jövőben még tovább szeretnék csökkenteni ökológiai lábnyomukat. Az, hogy a  webáruházban használt árrucikkek is megtalálhatók, szintén a változás részének tekinthető.

Kép

Fizetési és szállítási módok

A webáruházban a következő online fizetési módokra van lehetőség:

 • online bank- vagy hitelkártyás fizetés (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Discover, Diners, JCB)
 • Pay Pal, Google Pay, AliPay, Apple Pay

A Farfetch webshopja számos raktárral rendelkezik a világban, például Európában is, ez pedig megkönnyíti és felgyorsítja termékeik szállítását. A webáruház standard (3-7 munkanap) és expressz (2-6 munkanap) szállítási módokat kínál, ezeknek költsége a célországtól és a választott szállítási opciótól függ. A pontos szállítási összeget a rendelés leadása során láthatja. Az Európai Unió országai esetében, beleértve Magyarországot is, a Farfetch szállítási költsége magába foglalja a vámköltséget, így ezért a vásárlónak nem kell külön fizetnie. Az oldalon lehetőség van a csomag nyomon követésére, ezt a rendelés leadása után e-mailben kapott kóddal teheti meg.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben vissza szeretné küldeni a webshopból rendelt termékek valamelyikét, ezt futárszolgálattal, ingyenesen teheti meg a csomag átvételétől számított 14 napon belül. Fontos, hogy az áru megfelelő csomagolásban és olyan állapotban érkezzen vissza az áruházba, ahogyan az a vásárlóhoz megérkezett, mivel a Farfetch csak ebben az esetben biztosít pénzvisszafizetést. A visszaküldés és reklamáció részleteit és pontos feltételeit a webáruház felhasználói felületén találja és a folyamatot a Farfetch fiókjába bejelentkezve indíthatja el. Az oldalról vásárolt, személyre szabott termékek egyedi jellegük miatt nem küldhetők vissza és nem vonatkozik rájuk pénzvisszafizetés.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Farfetch ügyfélszolgálatával a következő telefonszámon léphet kapcsolatba: +44 (0) 20 3962 2362 illetve a webáruház felhasználói felületén üzenetet is küldhet nekik.

A közösségi média platformokon még többet tudhat meg a Farfetch újdonságairól és kínálatáról: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube

Kedvezményes kuponok használata a Farfetch webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Farfetch webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Farfetch webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Farfetch weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Farfetch.com - designer termékek

Designer termékek a legnagyobb világmárkáktól a Farfetch webáruházában. Gucci, Hermés, Prada, Valentino és számos luxusmárka klasszikus és modern darabjai megtalálhatók a webshopban, sőt akár használt vagy személyre szabott termékek is elérhetők itt nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt.

Farfetch más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Farfetch webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be