Az Ars Una webáruházról

Az Ars Una webáruházban tanszerek, gerincbarát iskolatáskák, tornatáskák, kulacsok, termoszok, uzsonnásdobozok és egyéb iskolai kellékek, illetve írószerek találhatók meg, melyekre a kisiskolás, illetve kamasz gyerekeknek szükségük lehet. Az Ars Una magyar márka 2020-óta Superbrands minősítéssel rendelkezik, termékeik magas minőséget képviselnek, így évekig használhatóak. Árucikkeiket egyedi, sokszor magyar tervezők által alkotott minták díszítik, kollekcióikban folyamatosan új színek és divatos dizájnok jelennek meg. Amennyiben tehát időtálló, mutatós és kényelmes iskolatáskát, illetve minőségi iskolaszereket keres gyermekeinek, az Ars Una webáruházában mindenképp érdemes körülnéznie!

Kép

Minőség

Ami a minőséget illeti, a cég a legkisebb részletekre is odafigyel, hiszen céljuk, hogy az Ars Una táskák, hátizsákok és tolltartók, illetve egyéb termékek is bírják a mindennapos strapát. A füzetek és írószerek esetében ugyancsak nagy hangsúlyt fektetnek például arra, hogy füzeteik tökéletesen fehér lapjain ne üssön át a tinta vagy a ceruza.

Funkcionalitás

Funkcionalitás szempontjából a fő elképzelés az, hogy például az iskolatáskák akár túrázásra is alkalmasak legyenek, a tolltartó pedig nesszeszerként is szolgálhasson a hétköznapokban. A praktikusság ugyancsak fontos a termékek kialakításakor, a táskák például számos zsebbel és elválasztóval rendelkeznek, hogy ne uralkodjon el bennük azonnal a káosz.

Kép

Esztétika

Az Ars Una magyar tervezők mintáit és designjait használja fel, illetve évente több saját licences kollekciót is piacra dob. Termékeik megtervezésekor abból indulnak ki, hogy a felnőttekhez hasonlóan a gyerekek és kamaszok is jobban érzik magukat, ha szép, divatos hátizsákkal és tanszerekkel indulnak iskolába. Az Ars Una kínálatában a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a számára leginkább tetsző darabokat, hiszen az egyszerű, letisztult kivitelezéstől egészen a bohókás, vicces, állatos és színes mintákig minden megtalálható a webshopban.

Ars Una Márkabolt

A webshop mellett az Ars Una márkabolttal is rendelkezik Budapesten, itt személyesen válogathat a termékek között és azonnal meg is vásárolhatja azokat. Az üzletet a 1113 Budapest, Csetneki u. 13. címen találja, hétfőtől péntekig 10:00 és 18:00 között tart nyitva.

Vásárlás és fizetési módok

Az Ars Una webshopjában való vásárlás regisztrációhoz kötött, azonban a regisztráció igazán egyszerű, csupán pár kattintásból áll.

A webáruház két fizetési opciót kínál:

 • online bankkártyás fizetés
 • utánvétes fizetés készpénzzel vagy bankkártyával a futárnak, illetve a GLS csomagpontokon való átvételkor
Kép

Szállítás és csomagátvétel

25 000 Ft vagy azt meghaladó vásárlás esetén az Ars Una webshop ingyenes házhozszállítást biztosít Magyarország területén, illetve ezesetben a rendelés GLS csomagpontokon való átvétele is díjtalan. Alacsonyabb értékű vásárlásnál a házhozszállítás és csomagponton való átvétel díja 1500 Ft.

Visszaküldés és garancia

Az Ars Una olyannyira megbízik termékei minőségében, hogy a webshopjukban megvásárolható iskolatáskákra és hátizsákokra 2 vagy 3 év, a tolltartókra, kulacsokra, sportzsákokra és uzsonnásdobozokra pedig 6 hónap garanciát vállal. A vásárlástól való indok nélküli elállásra a vásárlónak a termék kézhezvételét követő 14 napban van lehetősége. Amennyiben az árucikkeket hibátlan állapotban, a vásárlást igazoló számlával együtt személyesen, vagy postai úton visszajuttatja az Ars Una márkaboltjába, pénzvisszafizetésben részesül.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az Ars Una ügyfélszolgálata szívesen rendelkezésére áll a webshop termékeivel, illetve az online vásárlással, szállítással, visszaküldéssel vagy garanciális feltételekkel kapcsolatosan felmerülő kérdésekben:

 • telefon: +36 30 681 1826 (Hétfő-péntek: 10:00-16:00)
 • e-mail: webshop@arsuna.hu

Az Ars Una webáruház a közösségi médiában: Facebook, YouTube

Kedvezményes kuponok felhasználása az Ars Una webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Ars Una webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel az Ars Una kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Ars Una webáruházban való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a megfelelő gombra kattintva a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

ArsUna.hu – tanszerek, iskolatáskák

Az Ars Una webshopban gerincbarát iskolatáskák, minőségi és strapabíró kulacsok, uzsonnásdobozok, tornazsákok, füzetek és sok egyéb kisiskolás és kamasz gyerek számára hasznos tanszer vásárolható meg remek áron. Az Ars Una termékeit különleges design, funkcionális és időtálló kialakítás jellemzi.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Ars Una webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be