Apple Music olcsón a Tiplinóval

Az Apple Music egy streaming szolgáltatás, amellyel több millió dalt hallgathat meg számos zenei műfajból és élő rádióadásokból. A szolgáltatást számos Apple-eszközön - iPhone, iPad, Mac és egyéb - használhatja.ó, de az Androidos készülékeken is működik egyaránt. Az új felhasználók számára az Apple Music az első hónapban ingyenes. Iratkozzon fel a szolgáltatásra, és hallgassa kedvenc zenéit vagy rádióját bárhol, bármikor, minden eszközön.

Az Apple Music 2015-ben váltotta fel az akkori iTunes alkalmazást. Az Apple Music előfizetések havidíjasak, és korlátlan hozzáférést biztosítanak a szolgáltatás teljes zenei katalógusához. Az Apple Music kupon használatával egy teljes körű zenei streaming szolgáltatást kaphat. Vásároljon kedvező árakon a Tiplinó segítségével az Apple Musicon. 

Zenék mindig és mindenhol az Apple Musiccal

Az Apple Music 2015-ben váltotta fel az akkori iTunes alkalmazást, amely ugyanezen az elven működött. Az Apple Music az Apple által kínált zenei streaming szolgáltatás. Az Apple Music segítségével a felhasználók zenét hallgathatnak Apple-eszközeiken, például iPhone, iPad, iPod Touch, Mac és Apple Watch készülékeiken. A szolgáltatás nem Apple-eszközökön, például androidos telefonokon és az interneten is elérhető. 

Az Apple Music előfizetések havidíjasak, és korlátlan hozzáférést biztosítanak a szolgáltatás teljes zenei katalógusához. Az Apple Music kód használatával egy teljes körű zenei streaming szolgáltatást kaphat, amely gazdag zenehallgatási élményt, számos funkciót és hozzáférést biztosít a dalok hatalmas katalógusához.

Kép

Hogyan takaríthat meg pénzt az Apple Music segítségével

A zenehallgatás ezen a streaming szolgáltatáson keresztül egyáltalán nem drága. Az Apple Music árazása mindenki számára megfizethető, ráadásul ha új felhasználó, akkor az első hónapban ingyen kapja az Apple Musicot. Csak ezt követően kell fizetni. Az előfizetések három kategóriában érhetőek el. Ha diák, választhatja az Apple Music diákot - így csak néhány forintot kell fizetnie, és az Apple számos egyéb előnyt is kínál. Egy magánszemélynek elegendő az Apple Music individual, az egész családnak pedig az Apple Music family. Az előfizetési árak mindenki számára igazi vételárat jelentenek.

Egy Apple Music kuponkóddal könnyen spórolhat, ha előfizetést vásárol erre a streaming szolgáltatásra. Ezzel jelentős kedvezményt kaphat, amikor új előfizetést köt vagy megújítja a régit. Az ingyenes próbaidőszakok kihasználásával is spórolhat. Várja ki ezeket az ajánlatokat, és próbálja ki az ingyenes szolgáltatást korlátozott ideig. Választhat éves előfizetést is. Ahelyett, hogy havonta fizetne az Apple Music-előfizetésért, választhatja, hogy alacsonyabb áron fizet előre egy teljes évre. Ez hosszú távon csökkentheti a költségeket.

Az Apple News előfizetéssel pénzt takaríthat meg, mert így mindig naprakész marad az akciókkal és promóciókkal kapcsolatban. Ezen a csatornán keresztül Apple Music kupont is kaphat. Vásároljon akciós Apple-eszközöket, mert az Apple néha különleges akciókat kínál, amelyekben a készülék megvásárlásához egy ingyenes használati időszak jár az Apple Music streaming szolgáltatáshoz.

A Tiplino platformon keresztül is spórolhat. Minden alkalommal, amikor a Tiplino oldaláról belép az Apple Musicra, és vásárol, jutalomként pénzt kap vissza. Nézze meg az Apple TV+ webáruházat, ugyanis a Tiplinó segítségével onnan is kaphat cashback szolgáltatást. 

Hogyen szerezzen Apple Music kuponokat

Az Apple vagy más partner szervezetek promóciókat vagy versenyeket indíthatnak, amelyeken Apple Music kedvezménykódot nyerhet. Kövesse a márka hivatalos csatornáit vagy más partneri forrásokat, hogy folyamatosan értesüljön az ilyen lehetőségekről. A márka gyakran szervez olyan promóciókat, amelyek során Apple Music kuponkódot kap egy Apple készülék vásárlásakor. Ez állhat az előfizetés árából adható kedvezményből vagy akár a streaming szolgáltatás ingyenes használatának időszakából is.

Előfordul, hogy a barátok vagy a családtagok ajándékot kínálnak Apple Music-kód formájában. Ezek az utalványok olyan kódokat tartalmaznak, amelyek beváltásával hozzáférhet az Apple Music szolgáltatáshoz.

Ingyenes Apple Music és egyéb előnyök

Ha új felhasználó, és előfizet az Apple Musicra, különböző előnyökhöz juthat. A feliratkozás után akár egy teljes hónapig ingyenesen élvezheti az Apple Musicot - ezután már csak havi előfizetési díjat kell fizetnie. Emellett egyes programokkal egyéb előnyökhöz is juthat - például ingyenes Apple TV+-hoz. Tartsa szemmel az Apple-t a legújabb szolgáltatási előnyökért, és használja ki őket. Az ajánlatok évszakonként és eseményenként változhatnak.

Az Apple Music segítségével bármit meghallgathat. Hallgasa kedvenc előadóit, például Billie Eilish-t és az Imagine Dragons-t, valamint régebbi, ma is népszerű dalokat. Minden hangulathoz vannak lejátszási listák is. Mindemellett saját lejátszási listát is készíthet, vagy egyszerűen csak szívvel jelölheti meg a kedvenc dalait, majd lejátszhatja őket. Nem kell azonban csak a kedvenceit hallgatnia. Fedezze fel az új zenéket az új megjelenések rovatban. Az egész alkalmazást az összes eszközön a legteljesebb mértékben élvezheti.

Miért érdemes előfizetni az Apple Musicra

A zenei előadók, dalok és műsorok széles választéka mellett az Apple Music egyéb előnyöket is kínál, amelyek miatt érdemes előfizetni a szolgáltatásra. És ez nem csak az, hogy az Apple Musicot az első hónapban ingyenesen használhatja. Az alkalmazásban sokkal több minden van. Az Apple Music segítségével a legjobb minőségű zenét hallgathatja a Dolby Atmos hangtechnológiával. Ez biztosítja, hogy a hangzás minden oldalról érkezzen Önhöz. A felhasználók ezt a hangtechnológiát a legújabb Apple Music frissítéssel kapják meg Apple készülékeiken. Csak csatlakoztassa a fejhallgatót vagy a hangszórót, és máris határok nélkül élvezheti kedvenc zenéit.

Az Apple Music streaming szolgáltatás veszteségmentes hangminőséget biztosít a felhasználók számára. Ez a funkció azon az elven működik, hogy csökkenti a hangfájl méretét, így az nem foglal annyi tárhelyet. A fájl azonban hibátlanul megőrzi az összes adatot. Jelenleg a teljes Apple Music katalógus veszteségmentes hangminőségben érhető el, és a legújabb frissítéssel minden Apple-eszközön elérhető minden felhasználó számára.

 

Nagyszerű vásárlás az Apple Musicnál

Ha több családtagja is tervezi az Apple Music előfizetés megvásárlását, a családi előfizetés remek lehetőség a spórolásra. A családi előfizetéssel akár 6 családtag is kedvezményes áron élvezheti az Apple Music-hoz való hozzáférést a különálló egyéni előfizetésekhez képest. Az Apple Music rendszeresen kínál különleges ajánlatokat és promóciókat. Ellenőrizze az Apple Music weboldalát és a Tiplino platformot, kövesse az Apple közösségi médiacsatornáit, vagy figyelje az értesítéseket az Apple-eszközein, hogy naprakész maradjon az ilyen ajánlatokkal kapcsolatban. Ezek közé tartozhatnak meghosszabbított ingyenes próbaidőszakok, átmeneti kedvezmények vagy más Apple-szolgáltatásokkal vagy -termékekkel kombinált akciók. Apple Music kupont is szerezhet, hogy kedvezményes árat vehessen igénybe.

Az Apple Music törlése és ügyfélszolgálata

Előfordulhat, hogy egy előfizetéses szolgáltatás már nem felel meg Önnek, és úgy dönt, hogy lemondja azt. Az Apple Music egy kötöttségek nélküli szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy bármikor lemondhatja. A folyamat egyszerű, de attól függően változik, hogy melyik eszközön szeretné deaktiválni a szolgáltatást. Az előfizetést az Apple-fiókon keresztül deaktiválhatja iPhone-on vagy Mac számítógépen. Bejelentkezhet azonban a fiókjába egy Windows-számítógépen keresztül is. Alternatívaként közvetlenül az Apple Music alkalmazásban is lemondhatja a szolgáltatást.

Ha az utasítások ellenére bármi nem világos, az Apple Support webhelyén számos cikket olvashat. Ott megtalálja az összes Apple-terméket, amelyhez támogatást kaphat, és választ kap a kérdéseire. De a weboldalon keresztül is felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy mindent megtudjon, amit nem csak az Apple Musicról kell tudnia. Alternatívaként a 06 80 983 824-es telefonszámon is kérhet támogatást a vállalattól. Az ügyfélszolgálat munkatársai minden kérdésre válaszolnak, és segítenek az Apple-eszközének és az alkalmazások használatával kapcsolatos problémákban.

Hogyan takaríthat meg pénzt az Apple Music segítségével

A zenehallgatás ezen a streaming szolgáltatáson keresztül egyáltalán nem drága. Az Apple Music árazása mindenki számára megfizethető, ráadásul ha új felhasználó, akkor az első hónapban ingyen kapja az Apple Musicot. Csak ezt követően kell fizetni. Az előfizetések három kategóriában érhetőek el.  Egy Apple Music kuponkóddal könnyen spórolhat, ha előfizetést vásárol erre a streaming szolgáltatásra. 

Hogyen szerezzen Apple Music kuponokat

Az Apple vagy más partner szervezetek promóciókat vagy versenyeket indíthatnak, amelyeken Apple Music kedvezménykódot nyerhet. Kövesse a márka hivatalos csatornáit vagy más partneri forrásokat, hogy folyamatosan értesüljön az ilyen lehetőségekről.

Ingyenes Apple Music és egyéb előnyök

Ha új felhasználó, és előfizet az Apple Musicra, különböző előnyökhöz juthat. A feliratkozás után akár egy teljes hónapig ingyenesen élvezheti az Apple Musicot - ezután már csak havi előfizetési díjat kell fizetnie. Emellett egyes programokkal egyéb előnyökhöz is juthat - például ingyenes Apple TV+-hoz. Tartsa szemmel az Apple-t a legújabb szolgáltatási előnyökért, és használja ki őket. Az ajánlatok évszakonként és eseményenként változhatnak.

Apple Music kuponok felhasználása

Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő előfizetést, és másolja az Apple Music kuponkódot. Mielőtt befejezné a tranzakciót, írja be az Apple Music kódot a kuponkódok számára fenntartott helyre. Ha az Apple Music kedvezménykód nem működik, ellenőrizze az érvényességi dátumát. Előfordulhat, hogy az Apple Music kód már nem érvényes. Továbbá olvassa el figyelmesen a kiválasztott kupon leírását, hogy elkerülje a kellemetlenségeket.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Apple Music webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be