Az Any-Di webáruházról

Egyszerűség, praktikusság és luxus. Az Any-Di webáruház egyedi tervezésű minőségi bőr táskái és napszemüvegtokjai az elegancia és a funkcionalitás jegyében készültek. Az állítható pántok segítségével pár pillanat alatt hátizsákká, vagy válltáskává alakítható a kézitáskák, így akár laptop vagy nagyobb és nehezebb dossziék is kényelmesen hordozhatók bennük.

A márka számos kollekcióval rendelkezik, melyek különböző témakörök köré épülnek, mint például a vadon, az éjjeli égbolt vagy a szerelem. Az Any-Di különböző egyéb világmárkákkal is adott ki közös kollekciókat, mint a Sony, Microsoft vagy a Fujitsu. Ezeknél a fő szempont az, hogy az elektronikai cikkek is kényelmesen elférjenek a táskában, viszont ez ne váljon az elegancia kárára.

Kép

Az Any-Di márka története

A márka alapítója és a termékek megálmodója Annie Dickhardt, német tervező. Az egykor profi teniszezőnő karrierje egy sérülést követően szakadt félbe, és ekkor kezdett a divattervezéssel foglalkozni. Mivel Annie sportolóként világéletében rengeteget utazott, pontosan tudta, hogy milyen táskát szeretne tervezni. A tervezőnő úgy gondolja, hogy a boldogság kulcsa abban rejlik, ha az ember ambiciózus, de emellett tudja élvezni az életet. Ezt a filozófiát igyekezett átültetni az általa tervezett táskákba is, amelyek elegáns és sikkes kézitáskából pár pillanat alatt praktikus és kényelmes hátizsákká alakíthatók át.

Az Any-Di cége 2015-ben a németországi Münchenben alakult. A város jelentős inspirációt jelentett Annie számára. Az Any-Di termékeiben visszaköszön a lüktető metropol egyszerű, de mégis időtlen eleganciája és csillogó luxusérzete.

Az Any-Di termékei

Az Any-Di táskái álljtható pántjaiknak köszönhetően a hétköznapi élet minden helyzetében megállják a helyüket, legyen az egy biciklizés a barátokkal, egy nap a munkahelyen, vagy egy elegáns vacsora.

A márka jellegzetes terméke az egyedi napszemüvegtartó, mely könnyen a táskákra erősíthető. A puha, párnázott napszemüveg-védő bármilyen méretű szemüveget megóv a karcolásoktól és nem foglal nagy helyet a táskában.

Az Any-Di webáruházában a táskák és szemüvegtartók mellett egyéb kiegészítők is megvásárolhatók, például kártyatartók, telefontáskák, övtáskák, kulcstartók és sok más.

Kép

Fizetési módok

Az Any-Di webáruházában a következő online fizetési módok érhetők el:

 • online bankkártyás fizetés (Visa, MasterCard)
 • PayPal
 • Amex, Klarna, GPay, ApplePay, Vorkasse

Szállítás és visszaküldés

Magyarország esetében a webáruház expressz szállítást kínál, ennek díja 29,90 Euró, időtartama pedig 2-3 munkanap.

A csomag átvételétől számított 14 napon belül a vásárló indoklás nélkül visszaküldheti az Any-Di webáruházából rendelt termékeket. A termékeknek az árcímkével együtt és használatlan állapotban kell visszaérkezniük az áruházba. Amennyiben a termék sikeresen visszaérkezik, a webshop pénzvisszafizetést biztosít.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az Any-Di ügyfélszolgálatának elérhetőségei:

 • e-mail: shop@any-di.com
 • telefon: 0049 89 - 540 43 930
 • az üzlet showroomja Münchenben: Feringastraße 9, 85774 Unterföhring, Germany

Még több információ és újdonság an Any-Di legújabb kollekcióiról és termékeiről a közösségi platformokon: TikTok, Facebook, YouTube, LinkedIn, Instagram

Kedvezményes kuponok felhasználása az Any-Di webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Any-Di webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Any-Di webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Any-Di webáruházában való rendeléskor a „Gift card or discount code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Any-Di.com - Egyedi designer táskák!

Az Any-Di márka táskái és termékei a hétköznapok bármely helyzetében megállják a helyüket. Az állítható pántoknak köszönhetően a kézistáskák pár pillanat alatt hátizsákká alakíthatóak. A webáruház kínálatában a táskák mellett szemüvegtartók, kulcstartók, kártyatartók és számos innovatv, egyedi, minőségi termék vásárolható meg.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Any-Di webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be