Amiatex

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Amiatex kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 6 % mindenből a webáruházból Amiatex

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

Kényelmes és egyben szexi fehérneműt keres? Jó helyen jár. Az Amiatex webáruházban a legigényesebb vásárlók is megtalálják...

A(z) Amiatex webáruházról

A kényelmes és megfelelő méretű fehérnemű kiválasztása nem könnyű feladat. Ha rosszul választ, egész nap kényelmetlenül érezheti magát a bőrében, és ezt bizonyára nem akarja. A csinos fehérnemű ezenkívül önbizalmat is ad, és valljuk be, ki ne szeretné gyönyörűnek érezni magát? Találja meg az önnek megfelelő fehérneműt az Amiatex webáruházban minden alkalomra és minden alkatra.

Amiatex fehérnemű

amiatex


Szexi fehérneműt keres romantikus estékre? Estleg kényelmes, funkcionális darabokat mindennapos hordásra? Bármit is keres, itt megtalálja. Válogasson anyag, szín vagy méret szerint. A kismamák is megtalálják a magukét, valamint a teltebb idomú hölgyek is.

A fehérneműn kívül talál a webáruházban kényelmes pizsamákat, fürdőköpenyeket és szexi hálóingeket is. Strandra készül? Nézzen körül a fürdőruháknál. Egyrészes és kétrészes fürdőruhák széles kínálata várja.

A webáruház nemcsak a nőknek kedvez: férfiaknak és gyermekeknek is vásárolhat fehérneműt és pizsamát.

Ruházat és kiegészítők

Az Amiatex kínálata igazán széles. Talál itt női ruházatot is: felsőket, blúzokat, ruhákat , leggingseket és sok mást. A kiegészítők közül vásárolhat cipőt, harisnyát vagy kézitáskát. Hogy teljes legyen a szettje, válasszon hozzá illő ékszert is.

Fizetési és szállítási lehetőségek

Az Amiatex többféle fizetési módot kínál: online bankkártyával, utánvéttel vagy banki utalással.

A szállítás a Magyar Postával, a DPD futárszolgálattal vagy a Csomagküldő által történik. A szállítás 17 990 Ft felett ingyenes.

Amiatex ügyfélszolgálat

Kérdés vagy probléma esetén forduljon az Amiatex ügyfélszolgálatához, amely hétfőtől péntekig 8:00–16:00 között elérhető. A következő módokon léphet kapcsolatba velük:

 • Telefonon: +36 19989221
 • E-mailben: info@amiatex.hu
 • A weboldalon található űrlapon keresztül

Nézzen be az Amiatex Facebook oldalára is.

Visszaküldés

Nem jó a méret, esetleg nem tetszik, amit kapott? A vásárlást követő 21 napon belül bármikor kicserélheti vagy visszaküldheti a terméket. Használatlan állapotban, eredeti csomagolásban küldje a következő címre: FROGMAN s.r.o., Amiatex, Környei út 44, 2800, Tatabánya. Amennyiben vissza szeretné téríteni a csomag árát, mellékelje a számlát és a bankszámlaszámát is (a SWIFT-kóddal és a bank nevével).

Vásároljon kedvezményesen

ĺratkozzon fel az Amiatex hírlevelére, és következő rendelésére 1500 Ft kedvezményben részesül. Vásároljon a Tiplinóval, hiszen így még jobban megéri: vásárlásának akár 6%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

Amiatex kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

20% kedvezmény és ingyenes szállítás -

06.08.2021 - A 20% kedvezmény a vásárlás végösszegéből és az ingyenes szállítás az Amiatex webáruházban érvényes…

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Amiatex webáruházról

Kényelmes és egyben szexi fehérneműt keres? Jó helyen jár. Az Amiatex webáruházban a legigényesebb vásárlók is megtalálják a magukét. Fehérneműk széles kínálata nőknek, férfiaknak és gyermekeknek, ezen felül pizsamák, fürdőruhák, harisnyák, cipők és kézitáskák. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  6 %  összeget a vásárlásból a  a Amiatex webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.