A(z) Allzora webáruházról

Az Allzora.hu egy internetes bevásárlóközpont, ahol egy helyen megtalál mindent, ami csak eszébe juthat. A webáruház 2015-ben indult azzal a céllal, hogy széles és egyedi választékot kínáljon a következő kategóriákban: wellness, otthon és kert, kozmetika, könyvek, játékok, divat, ruházat és sok más. A webshopban mindennap kedvezményes ajánlatokat is talál.

Az Allzora.hu kínálata

A webáruház több mint 65 000 terméket kínál különböző kategóriákban. A kínálatában olyan márkákat talál, mint a Gucci, Lacoste, Mustang, Mexx vagy Lancome. Ha konkrét márka darabját keresi, válogathat márkák szerint is a webshopban. Az Allzora kedvező árakat kínál, valamint válogathat az akciós termékek közül is. Nézzen körül az Ajándékok szekcióban, és lepje meg szeretteit eredeti, vicces vagy praktikus ajándékokkal.

allzora

Fizetés és szállítás

Az Allzora webáruházban fizethet online bankkártyával vagy bankkártyával. A szállítás futárszolgálattal történik, a szállítási díjat és a szállítási időt minden terméknél láthatja a kosárban. A termékek postázása a raktárkészlettől függ, a leggyakrabban azonban 24–48 órát vesz igénybe. A webáruház csomagkövetési funkciót is kínál.

Pénzvisszafizetési garancia

A webáruház 14 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál. Ez azt jelenti, hogy ha nem elégedett a termékkel, indoklás nélkül visszaküldheti azt. Ez nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek az ön kérésére változtatva lettek (pl. gravírozás), vagy higiéniai okokból nem küldhetők vissza (pl. felbontott kozmetikumok). Ha élni kíván elállási jogával, írjon az ügyfélszolgálatnak, vagy töltse ki a mintanyomtatványt. A termék árát legkésőbb 30 napon belül visszaszolgáltatják önnek.

Kapcsolat

Bármilyen kérdés esetén felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal telefonon a +420 607 205 862 számon, vagy e-mailben a help@allzora.hu címen.

Az Allzorát megtalálja Facebookon és Instagramon is.

Kedvezményes vásárlás az Alindán

Látogasson el az Allzora.hu webáruházba a Tiplinóról, és vásárlásának egy részét cashbackjutalomként visszaszerezheti. Az Allzorán ez az összeg 2,5%-át jelenti.

Allzora kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Mindenap alacsony árak.

31.12.2021

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Allzora webáruházról

Nagybevásárlásra készül, és nem szívesen töltene el sok időt a bevásárlóközpontokban? Az Allzora egy olyan webshop, ahol mindent megtalál egy helyen. Legyen az ruha, kozmetikum, sportszer, háztartási eszköz vagy ajándék, összesen csaknem 65 000 termék közül válogathat.

Allzora más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Allzora webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be