Allzora

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Allzora kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Allzora

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Nagybevásárlásra készül, és nem szívesen töltene el sok időt a bevásárlóközpontokban? Az Allzora egy olyan webshop, ahol mindent...

Mindenap alacsony árak. Allzora

+ 2,5 % vissza a vásárlásból
   

Mindenap alacsony árak. több

A(z) Allzora webáruházról

Az Allzora.hu egy internetes bevásárlóközpont, ahol egy helyen megtalál mindent, ami csak eszébe juthat. A webáruház 2015-ben indult azzal a céllal, hogy széles és egyedi választékot kínáljon a következő kategóriákban: wellness, otthon és kert, kozmetika, könyvek, játékok, divat, ruházat és sok más. A webshopban mindennap kedvezményes ajánlatokat is talál.

Az Allzora.hu kínálata

A webáruház több mint 65 000 terméket kínál különböző kategóriákban. A kínálatában olyan márkákat talál, mint a Gucci, Lacoste, Mustang, Mexx vagy Lancome. Ha konkrét márka darabját keresi, válogathat márkák szerint is a webshopban. Az Allzora kedvező árakat kínál, valamint válogathat az akciós termékek közül is. Nézzen körül az Ajándékok szekcióban, és lepje meg szeretteit eredeti, vicces vagy praktikus ajándékokkal.

allzora

Fizetés és szállítás

Az Allzora webáruházban fizethet online bankkártyával vagy bankkártyával. A szállítás futárszolgálattal történik, a szállítási díjat és a szállítási időt minden terméknél láthatja a kosárban. A termékek postázása a raktárkészlettől függ, a leggyakrabban azonban 24–48 órát vesz igénybe. A webáruház csomagkövetési funkciót is kínál.

Pénzvisszafizetési garancia

A webáruház 14 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál. Ez azt jelenti, hogy ha nem elégedett a termékkel, indoklás nélkül visszaküldheti azt. Ez nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyek az ön kérésére változtatva lettek (pl. gravírozás), vagy higiéniai okokból nem küldhetők vissza (pl. felbontott kozmetikumok). Ha élni kíván elállási jogával, írjon az ügyfélszolgálatnak, vagy töltse ki a mintanyomtatványt. A termék árát legkésőbb 30 napon belül visszaszolgáltatják önnek.

Kapcsolat

Bármilyen kérdés esetén felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal telefonon a +420 607 205 862 számon, vagy e-mailben a help@allzora.hu címen.

Az Allzorát megtalálja Facebookon és Instagramon is.

Kedvezményes vásárlás az Alindán

Látogasson el az Allzora.hu webáruházba a Tiplinóról, és vásárlásának egy részét cashbackjutalomként visszaszerezheti. Az Allzorán ez az összeg 2,5%-át jelenti.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Allzora webáruházról

Nagybevásárlásra készül, és nem szívesen töltene el sok időt a bevásárlóközpontokban? Az Allzora egy olyan webshop, ahol mindent megtalál egy helyen. Legyen az ruha, kozmetikum, sportszer, háztartási eszköz vagy ajándék, összesen csaknem 65 000 termék közül válogathat.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Allzora webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.