A Zajo webáruházról

A Zajo webáruházában kiváló minőségű, újrahasznosított anyagokból, etikus módon gyártott szabadtéri sportfelszerelések és ruházatok nagy választéka található meg. A webshop többek között túrázáshoz, hegymászáshoz, síeléshez, hátizsákos turizmushoz és kempingezéshez kínál felszereléseket, hátizsákokat és ruházatot. Termékeik olyan elismert gyártók anyagaiból készülnek, mint a Polartec, eVent, Pertex, Primaloft, Downtek, Merino és YKK. A Zajo kínálatában nők, fiérfiak és gyermekek egyaránt széles méret-, fazon- és színskálából választhatnak, így az egész család egy helyen vásárolhatja meg a következő kalandhoz szükséges felszerelést és ruházatot, legyen szó bármilyen évszakról vagy terepről.

Kép

A Zajo története

A Zajo cégének ötlete 1996-ban, egy Zajonak becézett, húsz éves fiatalember, Juraj Králik fejéből pattant ki, aki felismerte, hogy a közép-európai piacon meglehetősen nehéz megfelelő túra- és természetjáró felszereléshez, illetve ruházathoz jutni, holott Szlovákiában a túrázásnak nagy hagyománya van. Szülei segítségével először az akkor igazán divatos capri stíluső túranadrágok gyártásával bízott meg egy helyi vállalatot, majd miután ezek mindegyikét, azaz 899 darabot eladott, vállalatának kínálatát egyéb ruházati cikkekkel és sportfelszerelésekkel bővítette. Ma a Zajo webshopjában mindent megtalál, amire a túrázáshoz és természetjáráshoz szüksége lehet, a nadrágok, kabátok és cipők mellett aláöltözetek, zoknik, sapkák és kesztyűk is elérhetők, a felszereléseket illetően pedig a sátraktól a túrabotokig minden beszerezhető náluk.

Kép

Egyszerű karbantartás

Ahhoz, hogy a Zajo termékei minél tovább megőrizzék kiváló minőségüket és funkcionalitásukat, fontos a megfelelő karbantartásuk és tisztításuk. A Zajo webshopjában részletes útmutatást talál a különböző anyagokból készült ruházati cikkek és felszerelések karbantartását illetően, így nem kell attól félnie, hogy a termékek csak egy szezont bírnak ki. Egyéb sportfelszerelésekkel és természetjárással foglalkozó webshopban is szétnézne? A Tiplinó oldalán számos ilyen online áruházat talál, ahol kedvezményesen vásárolhat a Tiplinó kuponoknak és cashbacknak köszönhetően. Ilyen webshopok például a Websportáruház, Leitz Hungaria, Intersport vagy Sportisimo.

Fizetés és szállítás

A Zajo webshopjában vásárolt áruk értékét utánvétes fizetéssel, a termék átvételekor térítheti meg a futárnak. A webáruház Trans-O-Flex futárszolgálattal szállítja házhoz termékeit, ennek díja Magyarország területén 1599 Ft.

Kép

Visszaküldés és csere

A Zajo webáruházában a termékvisszaküldés és csere igazán egyszerű. Fontos, hogy a cég csak olyan árucikkeket cserél ki és vesz vissza, amelyek használatlan, hibátlan állapotban, eredeti csomagolásban és címkével együtt érkeznek vissza hozzájuk. A visszaküldésre az átvételt követő 100 napban van lehetőség, a webshop igény szerint pénzvisszafizetést vagy cserelehetőséget biztosít. A meghibásodott termékek esetén a cég a garanciális feltételek alapján jár el, erről a webshopban olvashat többet.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Zajo webáruház ügyfélszolgálatának munkanapokon 9:00 és 17:00 között teheti fel kérdéseit a support@zajo.net címen, vagy a cég Facebook oldalán.

A Facebook mellett a Zajo a következő közösségi média platformokon érhető még el: Instagram, YouTube, Twitter, LinkedIn

Kedvezményes kuponok felhasználása a Zajo webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Zajo webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Zajo webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Zajo webáruházban való rendeléskor az „Adja meg a kuponkódot” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Használj kupont! gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Zajo.net – Túrafelszerelés, ruházat

A Zajo webáruházban túrafelszerelés, szabadtéri sportfelszerelés és funkcionális ruházat vásárolható meg. A Zajo termékei magas minőséget képviselnek és környezetbarát módon készülnek. A kínálatban gyermekek, felnőttek, túrázók, hegymászók, síelők, sportolók és természetjárók egyaránt megtalálják a számukra megfelelő árucikkeket, legyen szó cipőről, sátorról, ruhákról vagy felszerelésről.

Webáruházak kategóriái

Zajo más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Zajo webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be