Timestore

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Timestore kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 0,5 % mindenből a webáruházból Timestore

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A szép, elegáns karóra sosem megy ki a divatból - még akkor sem, ha mindig a zsebünkben hordjuk a mobilunkat. Előnye, hogy csak a csuklójára...

Ingyenes szállítás 19.000 Ft feletti rendelés esetén - Timestore

+ 0,5 % vissza a vásárlásból

A Timestore.hu webáruházban 19.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. több

Akár 60% kedvezmény napszemüvegekre - Timestore

+ 0,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon akár 60% kedvezménnyel napszemüvegeket a Timestore.hu oldalon. Kuponkód nem szükséges. több

Akár 40% kedvezmény karórákra - Timestore

+ 0,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon akár 40% kedvezménnyel karórákat a Timestore.hu oldalon. Kuponkód nem szükséges. több

Akár 30% kedvezmény ékszerekre - Timestore

+ 0,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon akár 30% kedvezménnyel ékszereket a Timestore.hu oldalon. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Timestore webáruházról

A karóra egy igazi időtálló kiegészítő - rendkívül sokszínű, praktikus és sosem megy ki a divatból. Elég, ha rápillant a csuklójára, és már látja is, mennyi az idő. Ezenkívül remekül kiegészíti az outfitjét, legyen az elegáns vagy sportos. Férfiaknak és nőknek egyaránt remek ajándék egy szép karóra. Válogasson a Timestore webáruházban a rengeteg modell közül.

Timestore karórák

A Timestore webáruház fő kínálatát férfi és női karórák alkotják. Olyan márkák modelljeit találja itt, mint a Festina, Casio, Michael Kors vagy Daniel Wellington. A karórák stílusa rendkívül sokrétű: akár a munkahelyére keres elegáns karórát, vagy a sportoláshoz, túrázáshoz illő okosórát, a Timestore kínálatában megtalálja. A karóra remek ajándék karácsonyra, születésnapra vagy más jeles alkalomra. Ha nem tud választani, vásárolhat univerzális ajándékutalványt is.

timestore karora


Timestore kiegészítők

A webáruházban nemcsak karórákat vásárolhat, hanem más kiegészítőket is. Válasszon egy szép ékszert, amely felteszi a pontot az outfitjére. Karkötők, nyakláncok, fülbevalók, ékszerszettek vagy mandzsettagombok közül válogathat.

Fizetés és szállítás

A webáruház kétféle fizetési módot biztosít. Fizethet előreutalással bankszámlára, vagy utánvéttel a termék kézbesítésekor. A szállítási opciók a következők:

 • Magyar Posta
 • DPD futárszolgálat
 • GLS futárszolgálat
 • Csomagküldő

A szállítási idő rendszerint 1–2 munakanap, amennyiben banki utalással fizet, számoljon hozzá további 1–2 munkanapot, amíg az összeg megérkezik a számlára. A szállítási díj 490 Ft, utánvétes fizetés esetén 590/690 Ft. Amennyiben 19 000 Ft felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Visszaküldés és reklamáció

A vásárló jogában áll a termék átvételétől számított 30 napon belül visszaküldeni a terméket. Ehhez töltse ki a weboldalon található elállási nyilatkozatot, és a számlával együtt csatolja a termékhez, majd küldje el a következő címre: Csomagküldő (91198700 TimeStore.hu) TS2018 s.r.o., Teve utca 60, 1139 Budapest, Magyarország. A kézhezvétel utáni 14 napon belül visszautalján önnek a vételárat. A 30 napos időtartamon belül ki is cserélheti a terméket.

A termékekre 24 hónap jótállás érvényes, ezen időtartamon belül reklamálhatja a terméket. Ehhez töltse ki a reklamációs jegyzőkönyvet, és a termékkel együtt küldje vissza a fenti címre.

Timestore ügyfélszolgálat

Kérdése van? Forduljon a Timestore ügyfélszolgálatához, amely hétfőtől péntekig 9:00–17:00 között elérhető a +36 199 89 709 telefonszámon, vagy a timestore@timestore.hu e-mail-címen. Az üzenet küldéséhez használhatja a kapcsolati űrlapot is. Az üzenetekre rendszerint 24 órán belül válaszolnak.

Keresse a Timestore webáruházat Facebookon és Instagramon is.

Vásároljon a webáruházban a Tiplinóval, és jutalomban részesül: vásárlásának 0,5%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Timestore webáruházról

A szép, elegáns karóra sosem megy ki a divatból - még akkor sem, ha mindig a zsebünkben hordjuk a mobilunkat. Előnye, hogy csak a csuklójára pillant, és már látja is, mennyi az idő. És persze az, hogy divatos kiegészítőként is funkcionál. A Timestore webáruházban szebbnél szebb karórák és egyéb ékszerek széles kínálatát találja. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  0,5 %  összeget a vásárlásból a  a Timestore webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.