Warnex

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Warnex-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Warnex webáruházé.

A(z) Warnex webáruházról

Magyarország egyik legnagyobb kandalló, kályha, sparhelt és klíma webáruháza a Warnex. A gazdag kínálat különböző spórolási lehetőségekkel is társul, mint például a Warnex kuponok beváltása. Az áruházban autós eszközöket, háztartási gépeket, műszaki ciekkeket, barkács eszközöket és szépséggel, illetve egészséggel kapcsolatos termékeket is megvásárolhat.

Kép

Spórolás a Warnex webáruházban

A Warnex különböző kedvezményekkel és akciókkal teszi lehetővé, hogy télen ne fagyjunk meg és nyáron ne süljünk meg. A kedvezmény elérése érdekében elég a vásárláskor beváltani egy Warnex kupont. Kihasználhatja az allándó kedvezményt is, a Tiplino által nyújtott pénzvisszatérítést. A Warnex.hu-n való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Warnex kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. A raktárkisöprés is évente rendelkezésre áll, amivel nagyobb összeget spórolhat meg, főleg ha esetleg Warnex kuponnal is kombinálja.

Warnex kupon lelőhelyek

Az áruház weboldalán kívül a kedvezményes kuponok megbízható lelőhelye a Tiplino portál, ahol a beváltás menetéről és a felhasználási feltételekről is olvashat. Az akciókra és kuponakciókra az áruház Facebook csatornája is felhívja a figyelmet, hogy ne maradjon le róluk. Akkor sem marad le, ha feliratkozik a webáruház hírlevelére, amiért egy 1000 Ft kedvezményre feljogosító Warnex kupont kap ajándékba.

Akciók Warnex.hu

Ha kedvezményes áron szeretne vásárolni, ezt úgy is megteheti, ha átnézi a készletkisöprésben szereplő termékeket. Ezek általában csomagolássérült, át nem vett vagy raktárban maradt új, eredeti termékek az eredeti ár töredékeért. Novemberben a Warnex Black Friday akciója egy egész hétvégén át tart. A kedvezmények és az akció részletei évente változnak. 

Warnex kandalló és minden más

Az 1996 óta működő, főleg elsősorban fűtéstechnikai termékekre, hűtéstechnikai termékekre, háztartási gépekre szakosodott Warnex a következő termék kategóriákat kínálja:

 • Fűtés
 • Hűtés
 • Háztartási gépek
 • Kert, grill, kerti bútor
 • Otthon és barkácsolás
 • Műszaki cikkek
 • Szépség és egészség
 • Autófelszerelés
 • Raktárkisöprés

Az otthon és barkácsolás kategória segítségével minden szerszámot beszerezhet a felújításhoz vagy ellátogathat a Mall.hu webáruházba, ahol szintén minden elengedhetetlent megtalál és még Mall.hu kuponnal is spórolhat közben. Az évek alatt a Warnex a fűtés és hűtés igazi mesterévé vált, azonban ha inkább hűséges maradna a Bauhaus áruházhoz, ott is garantáltan meg tudja vásárolni azt, amire szüksége van.

Warnex kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció akár -5-20% „szezonális kedvezmények” a Warnex.hu oldalon

24.11.2023

Kupon – 1.000 Ft kandalókra, sparhelekre a Warnex.hu oldalon

31.12.2023

Akció -10-20% ‘Készletkisöprés’ a Warnex.hu oldalon

31.10.2023

Kedvezmény Warnex a megjelölt műszaki cikkekre

13.11.2023

Kedvezmény Warnex a megjelölt autófelszerelésre

13.11.2023

Kedvezmény Warnex a megjelölt háztartási gépekre

13.11.2023

Kedvezmény Warnex a megjelölt ventilátorokra és klímákra

13.11.2023

Kedvezmény Warnex a megjelölt fűtéstechnikára

13.11.2023

Akció Warnex készletkisöprés a megjelölt termékekre

13.11.2023

Warnex kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Warnex kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Warnex webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A pénztárhoz lépve, a rendelés összesítése alatt található a "Kupon megadása" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Beváltás" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió Warnex

Rostas G.

15.07.2023 5.0

Nagyon

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Warnex webáruházról

A fűtés és hűtés szakáruháza a Warnex multinacionális cégek, barkácsáruházak, hipermarket láncok, szakkereskedések, szervizesek és egyéni vevők számára. A gazdag termékpaletta tartalmaz továbbá háztartási gépeket, barkács eszközöket, műszaki cikkeket, autófelszerelést, szépség cikkeket és kerti eszközöket is. A különböző akcióknak és Warnex kuponoknak köszönhetően kedvezményes áron újíthatja meg otthonát.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,5 %  összeget a vásárlásból a Warnex webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be