Warnex

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Warnex kupon

Kupon – 1.000 Ft kandalókra, sparhelekre a Warnex.hu oldalon

Eddig érvényes: 2023.12.31

+ 1,5 % vissza a vásárlásból

Kupon - 1.000 Ft kedvezmény a Warnex.hu oldalon

A(z) Warnex webáruházról

Magyarország egyik legnagyobb kandalló, kályha, sparhelt és klíma webáruháza a Warnex. A gazdag kínálat különböző spórolási lehetőségekkel is társul, mint például a Warnex kuponok beváltása. Az áruházban autós eszközöket, háztartási gépeket, műszaki ciekkeket, barkács eszközöket és szépséggel, illetve egészséggel kapcsolatos termékeket is megvásárolhat.

Kép

Spórolás a Warnex webáruházban

A Warnex különböző kedvezményekkel és akciókkal teszi lehetővé, hogy télen ne fagyjunk meg és nyáron ne süljünk meg. A kedvezmény elérése érdekében elég a vásárláskor beváltani egy Warnex kupont. Kihasználhatja az allándó kedvezményt is, a Tiplino által nyújtott pénzvisszatérítést. A Warnex.hu-n való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Warnex kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. A raktárkisöprés is évente rendelkezésre áll, amivel nagyobb összeget spórolhat meg, főleg ha esetleg Warnex kuponnal is kombinálja.

Warnex kupon lelőhelyek

Az áruház weboldalán kívül a kedvezményes kuponok megbízható lelőhelye a Tiplino portál, ahol a beváltás menetéről és a felhasználási feltételekről is olvashat. Az akciókra és kuponakciókra az áruház Facebook csatornája is felhívja a figyelmet, hogy ne maradjon le róluk. Akkor sem marad le, ha feliratkozik a webáruház hírlevelére, amiért egy 1000 Ft kedvezményre feljogosító Warnex kupont kap ajándékba.

Akciók Warnex.hu

Ha kedvezményes áron szeretne vásárolni, ezt úgy is megteheti, ha átnézi a készletkisöprésben szereplő termékeket. Ezek általában csomagolássérült, át nem vett vagy raktárban maradt új, eredeti termékek az eredeti ár töredékeért. Novemberben a Warnex Black Friday akciója egy egész hétvégén át tart. A kedvezmények és az akció részletei évente változnak. 

Warnex kandalló és minden más

Az 1996 óta működő, főleg elsősorban fűtéstechnikai termékekre, hűtéstechnikai termékekre, háztartási gépekre szakosodott Warnex a következő termék kategóriákat kínálja:

 • Fűtés
 • Hűtés
 • Háztartási gépek
 • Kert, grill, kerti bútor
 • Otthon és barkácsolás
 • Műszaki cikkek
 • Szépség és egészség
 • Autófelszerelés
 • Raktárkisöprés

Az otthon és barkácsolás kategória segítségével minden szerszámot beszerezhet a felújításhoz vagy ellátogathat a Mall.hu webáruházba, ahol szintén minden elengedhetetlent megtalál és még Mall.hu kuponnal is spórolhat közben. Az évek alatt a Warnex a fűtés és hűtés igazi mesterévé vált, azonban ha inkább hűséges maradna a Bauhaus áruházhoz, ott is garantáltan meg tudja vásárolni azt, amire szüksége van.

Warnex kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció akár -5-20% „szezonális kedvezmények” a Warnex.hu oldalon

24.11.2023

Akció -10-20% ‘Készletkisöprés’ a Warnex.hu oldalon

31.10.2023

Kedvezmény Warnex a megjelölt műszaki cikkekre

13.11.2023

Kedvezmény Warnex a megjelölt autófelszerelésre

13.11.2023

Kedvezmény Warnex a megjelölt háztartási gépekre

13.11.2023

Kedvezmény Warnex a megjelölt ventilátorokra és klímákra

13.11.2023

Kedvezmény Warnex a megjelölt fűtéstechnikára

13.11.2023

Akció Warnex készletkisöprés a megjelölt termékekre

13.11.2023

Warnex kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Warnex kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Warnex webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A pénztárhoz lépve, a rendelés összesítése alatt található a "Kupon megadása" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Beváltás" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Warnex webáruházról

A fűtés és hűtés szakáruháza a Warnex multinacionális cégek, barkácsáruházak, hipermarket láncok, szakkereskedések, szervizesek és egyéni vevők számára. A gazdag termékpaletta tartalmaz továbbá háztartási gépeket, barkács eszközöket, műszaki cikkeket, autófelszerelést, szépség cikkeket és kerti eszközöket is. A különböző akcióknak és Warnex kuponoknak köszönhetően kedvezményes áron újíthatja meg otthonát.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,5 %  összeget a vásárlásból a Warnex webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be