Uniplaces

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Uniplaces kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7,305 % mindenből a webáruházból Uniplaces

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Kiadó szobák, lakások, apartmanok a világ több mint 30 országában az Uniplaces weboldalán. Szálláshelyek kedvező áron diákoknak, utazóknak,...

Az Uniplaces weboldaláról

Kiadó szobák, lakások, apartmanok és szálláshelyek az Uniplaces online platformján. Az Uniplaces célja, hogy egyszerűbbé és gyorsabbá tegye a szállás- illetve lakásbérlést. Ezt úgy igyekeznek elérni, hogy weboldalukon az új lakhatás kiválasztásától kezdve a fizetésig a vásárló mindent online bonyolíthat le és az Uniplaces ügyfélszolgálata az egész folyamat során a rendelkezésére áll.

Több mint 150 000 kedvező árú kiadó lakás, apartman és szoba Európa legnépszerűbb városaiban, Amerikában vagy akár Óceániában, diákoknak, utazóknak, csoportoknak és családoknak egyaránt. Foglaljon és béreljen szállást az Uniplaces-el, felejtse el a bürökráciát, a hosszú telefonbeszélgetéseket és a megfelelő lakás megtalálásával járó stresszt. A weboldalon mindent egy helyen, pár kattintással elintézhet, az Uniplaces pedig segít a a felmerülő problémák megoldásában. A szolgáltatások használata regisztrációhoz kötött, azonban ez csupán pár percet vesz igénybe.

Kép


Az Uniplaces szolgáltatásai:

 • online platform, melyen szabadon böngészhet a több mint 150 000 szálláshely között. Részletes leírások, fényképek, értékelések.
 • amennyiben a vásárló nem elégedett a lakással, az Uniplaces segít új helyet találni és a vásárló visszakapja az átutalt összeget, amennyiben elégedetlenségét a beköltözés után 24 órával jelzi a cégnek
 • az Uniplaces csapata megbizonyosodik arról, hogy az oldalukon kínált ingatlanok biztonságosak és megfelelő állapotúak
 • 24 órában működő többnyelvű ügyfélszolgálat

Fizetési módok és a foglalás lemondása

Az Uniplaces weboldalán online fizetési módokra van lehetőség.

A foglalás és bérlet lemondásának szabályait az adott ingatlan tulajdonosa szabja meg. Az Uniplaces által biztosított lemondási lehetőség csak a bérleti időszak első hónapjára vonatkozik. Amennyiben a vásárló nem elégedett az adott szállással, beköltözés után 24 órával kapcsolatba léphet az Uniplaces ügyfélszolgálatával és a cég visszatéríti a vásárló első hónapra kifizetett lakbérét és igény szerint segít az új szállás keresésében. 

Kép


Ügyfélszolgálat, telefonos applikáció és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a webáruház szolgáltatásaival kapcsolatban, az Uniplaces ügyfélszolgálatát a webáruház felhasználó felületén érheti el. Miután beküldött kérdését feldolgozták, az ügyfélszolgálat telefonon vagy e-mailben válaszol Önnek.

Böngésszen és találja meg álmai lakását, apartmanját vagy szobáját egyszerűen és gyorsan akár okostelefonjáról is. Az Uniplaces telefonos applikációja ingyenesen letölthető a Google Play és App Store online áruházaiból.

Tudjon meg többet az Uniplaces újdonságairól a közösségi médiában: Facebook, InstagramYouTube

A Tiplinó kuponjaival most Csehországból és Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat az Uniplaces weboldalán.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata az Uniplaces weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Uniplaces weboldala és számos más online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Uniplaces weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be az Uniplaces weboldalán való rendelésekor az Apply promo code mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Uniplaces.com - béreljen egyszerűen

Kiadó szobák, lakások, apartmanok a világ több mint 30 országában az Uniplaces weboldalán. Szálláshelyek kedvező áron diákoknak, utazóknak, csoportoknak, családoknak Európában, Amerikában és Óceániában.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,305 %  összeget a vásárlásból a  a Uniplaces webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.