UNice

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Unice - hajápolás felsőfokon

Fedezze fel a hajtermékek és kiegészítők lenyűgöző világát. Az Unice áruház a legmagasabb minőségű parókák és kiterjesztések megbízható célpontja, amely minden stílushoz és preferenciához széles választékot kínál. A hatalmas és változatos választékkal az áruház a legújabb frizuratrendeket hozza el Önnek, segít kifejezni kreativitását és egyéniségét. Akár radikális változásra, akár finom, természetes megjelenésre vágyik, az Unice olyan parókákat és kiterjesztéseket kínál, amelyek gondosan és részletesen kidolgozottak a hibátlan megjelenés érdekében.

UNice kupon

Kedvezmény akár 50% parókákra

+ 3 % vissza a vásárlásból

Akár 50% kedvezménnyel is vásárolhat parókákat és kiegészítőket az UNICE weboldalán. Nézelődjön és vásároljon kedvező árakon. több

Unice - parókák és kiegészítők

Az Unice áruház a legmagasabb minőségű parókák és kiterjesztések megbízható célpontja, amely minden stílushoz és preferenciához széles választékot kínál. 

Kép

Hogyan tud spórolni az Unice webáruházban

Az Unice egy nagyon jó árú, emberi hajhosszabbító online áruház. Göndör haj, hullámos, laza hullám, mélyhullám, vízhullám, egyenes haj, természetes hullám, maláj haj, perui haj, indiai haj, a brazil haj csak néhány olyan hajhosszabbítás, amely ma megvásárolható kedvezményes áron egy UNICE kuponkódot használva, amely átlagosan 10% kedvezményt eredményez. Iratkozzon fel a hírlevélre, és landoljon a postaládájában a 10%-os kedvezményes kód a spóroláshoz. Akár 50% kedvezménnyel is vásárolhat a termékek között. 

$150 kedvezmény az új vendégek számára!

Unice kuponok felhasználása a webáruházban

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Unice kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Unice online webáruházban.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

UNice más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a UNice webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be