Top4Fitness

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Top4Fitness kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Top4Fitness

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Ön is a fitnesz szerelmese, vagy csak most ismerkedik az egészséges életmóddal? A Top4Fitness.hu webáruházban minden esetben...

A(z) Top4Fitness webáruházról

A Top4Fitness.hu webáruház kínálata elsősorban a fitneszre specializálódott, így a sport szerelmesei itt mindent megtalálnak: ruházatot, cipőket és minden szükséges felszerelést. Emellett étrendkiegészítőket és proteinkészítményeket is vásárolhat itt. Egyszóval mindent megvásárolhat egy helyen, amire hobbijához szüksége lehet. Ha inspirációra van szüksége, nézzen be a Top4Fitness blogra, ahol számos hasznos tippet és tanácsot olvashat ebben a témakörben.

Minden ami fitnesz

A fitnesz napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ön is szívesen hódol ennek a sportnak, esetleg csak most ismerkedik az egészséges életmóddal? Mindkét esetben megéri körülnéznie a webáruházban, hiszen itt tényleg mindent megtalál, amire szüksége lehet. Vásároljon egy kényelmes és minőségi sportcipőt, pólót, pulcsit, leggingst vagy sportmelltartót, és kezdődhet is az edzés. Választhat felszerelést és kiegészítőket is, mint például jógamatracot, okosórát, fitneszlabdát vagy fülhallgatót. A sportétrend kategóriában fehérjeporokat, fehérjeszeleteket, különféle italokat és snackeket is talál.

top4fitness

Fizetés és szállítás

A webáruház kétféle fizetési lehetőséget kínál: bankkártyás és utánvétes fizetést (ennek díja 260 Ft). A szállítási módok a következők:

 • Magyar Posta: a szállítási díj 990 Ft
 • GLS futárszolgálat: a szállítási díj 1550 Ft
 • Csomagküldő: a szállítási díj 920 Ft

Amennyiben 29 000 Ft felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 30 nap áll a rendelkezésére, hogy visszaküldje eredeti állapotban, eredeti csomagolásban és használatlan állapotban. Termékcserére nincs lehetőség, amennyiben más méretet vagy színt szeretne, új rendelést kell leadnia. A termékhez csatolja a visszaküldési dokumentumot, és küldje a következő címre: Csomagküldő.hu - ID 99389678, Teve utca 60, 1139 Budapest. A csomagot visszaviheti bármelyik Csomagküldő átvevőhelyre is. A visszaküldés után 14 napon belül visszautalják önnek a termék

Kapcsolat

Kérdése van a termékekkel, rendeléssel vagy a visszaküldéssel kapcsolatban? Lépjen kapcsolatba a Top4Fitness ügyfélszolgálatával. Eléri őket hétfőtől péntekig 10:00–17:00 között a +36-1-999-1660 telefonszámon vagy az info@top4fitness.hu e-mail-címen.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: Facebook, Instagram.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Top4Fitness webáruházról

Ön is a fitnesz szerelmese, vagy csak most ismerkedik az egészséges életmóddal? A Top4Fitness.hu webáruházban minden esetben megtalálja a szükséges sportruházatot és a megfelelő felszerelést. Férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt vásárolhat a webáruházban.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Top4Fitness webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.