A(z) Rollers.hu webáruházról

A Rollers.hu webáruházában gyerek, városi, extrém, dirt és elektromos rollerek széles választékából válogathat. Nem meglepő, hogy a rollerek egyre népszerűbbek, hiszen nagyban megkönnyítik a városi közlekedést, a zsúfolt buszok és villamosok helyett akár a járdán is suhanhat velük. A Rollers kínálatában rengeteg rollertípus vásárolható meg kicsiknek és nagyoknak, emellett felszerelések, bukósisakok, alkatrészek és kiegészítők is elérhetők a webshopban.

Kép

Így spórolhat a Rollers webáruházban

Mivel a Rollers.hu az árukereső.hu árösszehasonlító portálon is elérhető, így biztos lehet benne, hogy rollerét, BMX-ét, deszkáját vagy korcsolyáját mindig a legjobb áron veszi meg. A weboldalon feltüntetett árak a Rollers.hu boltban is érvényesek, így az sem hátrány, ha személyesen szeret vásárolni. Ehhez még folyamatosan kiárusításokat is tart, melyek során akár 50% kedvezménnyel is vásárolhat. Bővebb és naprakész információkért kövesse a Rollers csatornáját a Facebookon vagy a YouTube-on. A Rollers.hu Black Friday-t is hirdet, melynél 20% kedvezményt kínál szinte mindenre. Rollers.hu kuponok egész évben elérhetőek, felhasználásukkal szintén látványosan spórolhat. Ingyenes szállítás személyes átvétel esetén lehetséges. A Rollers.hu segítségével időt is spórolhat. Mégpedig abban az eseben ha ajándék vagy megfelelő roller keresgélése helyett a Rollers.hu ajándékutalvány mellett dönt. 

A Rollers.hu választékából

Rollers.hu - minden keréken. Így lehetne leginkább jellemezni a Rollers kínálatát. Persze autók, kamionok és különböző munkagépek értékesítésével nem foglalkozik. Ami itt vehető:

 • Roller
 • BMX
 • Korcsolya
 • Egykerekű
 • Deszka

Nem minden roller egyforma. Azért, hogy könnyebb legyen a megfelelő megtalálása, a Rollers.hu felosztotta: gyerek rollerre, extrém rollerre, városi rollerre és dirt rollerre kínálatát. A gyerek rollerek több fajtája is elérhető, vannak elöl két kerekűek a legkissebbek számára és klasszikus két kerekűek a nagyobbaknak. Onnan lehet tudni melyik roller tökéletes gyermeke számára, hogy meg van adva teljes magassága és hossza. Tehát gyermeke magasságához mérten választ. Természetesen nem csak fekete vagy fehér szín közül lehet választani, teljes színkavalkád várja. A dirt rollerek jellemzői, hogy terepre és freestyle stílushoz is illeszkednek, kormányukat 360°-ban el lehet forgatni, valamint különleges csúszásgátló felülettel rendelkezik a lábtartója. Nem minden roller alkalmas ugratásokra és trükközésekre. Ezért találhatók a Rollers weboldalán külön kategóriaként az "Extrém" rollerek. Ezek ugyanis könnyűek és strapabíróak egyben. Nem hajthatók össze és a kormányuk magassága sem állítható. Akik ugratásra vagy trükkökre várja, mindenképp nézzenek szét a Rollers.hu kínálatában. Ha a Tiplino által kínált Rollers.hu kuponok egyikét is felhasználja, még spórolhat is a szenvedélyével. A Tiplino által spórolási lehetősége az Insportline és az Intersport webáruházakban is van. Mivel néha a roller is rászorul egy kis újításra, kiegészítők és alkatrészek sorát is megtalálja. A Rollers.hu kerekek széles sorát kínálja. Kerekeken kívül található még lap, villa, kormány, SCS, fék, markolat, kerékcsapágy, kormánybilincs, kompresszió, fejcsapágy és alátét. A városi rollerekhez külön alkatrészek tartoznak. A rollerezés nem csak egy szabadidős tevékenység, hanem életérzés is. Ezért dukálnak hozzá az olyan kiegészítők, mint a hátizsák, a ruházat, a matrica, a finger spinner vagy a rámpa és korlát. A ruházat már magától értetődő. Bármire van is szüksége a rollerezéshez, vásároljon Rollers.hu kupon felhasználásával és spóroljon. Hasonló módon spórolhat az Esegway webáruházban is a Tiplino segítségével.

 

A deszkázás egy örök klasszikus, minden generációból űzi valaki ezt a sportot. A deszkák több típusa elérhető a Rollers-nál, mégpedig gördeszka, cruiser vagy longboard. A cruiser deszkák széles választéka a Rollers.hu-n azoknak való, akik inkább városi közlekedésre akarják használni a deszkát. Trükközésre és lejtőn csúszásra a freestyle gördeszka alkalmas, melyből szintén gazdag választékot talál a Rollers weboldalán. A longboard kerekei nagyobbak és kevésbé kemények, gurulásra, lejtőn lecsúszásra alkalmas. Ha inkább ez az, amire vágyik, akkor a Rollers-nél biztos megtalálja a megfelelőt. A gördeszkázás is külön stílussal rendelkezik. Ezért vásárolhat itt meg hozzá mindent, ruhától kezdve a matricákig. Válasszon kedve szerint, használjon fel hozzá egy Rollers.hu kupont és spóroljon. Sportruházatot a Sportoutletstore kínálatában is bőségesen talál és a Tiplinoval még spórolhat is.

A BMX-ezés sem csak magáról a bicikliről szól, hanem a ruházatról is. A Rollers.hu oldalán bicikliken és ruházaton kívül alkatrészek és szerszámok is találhatók. A kerékpárok a színek és árak széles skáláján mozognak. A megfelelő BMX biciklit itt garantáltan megtalálja a legkisebbektől a legnagyobbakig. Az egykerekűzés már nem csak egy cirkuszi mutatvány. Több féle méretben, terephez mérten érhetőek el. A Rollers.hu megkülönböztet haladó, profi, utcai és hegyi egykerekűket. Ezeken kívül rendelkezik még olyan különlegességekkel is, mint a zsiráf, a pogo stick, a minitandem, a gólyaláb, a bi-clown vagy a gentlemenbike. Azért, hogy a BMX-ezés közben stílusos is legyen, nézzen szét a Sportisimo vagy a Nike webáruházban, ahol a Tiplino segít spórolni.

Színes, vidám quad görkorcsolyák színes válaszékát is megtalálja a Rollers weboldalán. Választhat, hogy csak színes kerekekre vagy színes korcsolyára vágyik. Lehet akár leopárd mintás is vagy olyan formájú, mint egy sneaker. Jégkorcsolyája sem csak simán fehér már. Lehet mintás vagy fehér, de színes fűzőkkel.

Kép

Mivel bármley feljebb említett sporthoz szükséges a védőfelszerelés, ezért a Rollers.hu külön kategóriát szentel neki. Fontos a bukósisak a fej védelme érdekében. Azért, hogy ne csak funkcionális, hanem csinos is legyen a Rollers széles választékot halmozott fel. Védőfelszerelések közé sorolandó még a sípcsont védő, a kesztyű, a bokamerevítő, a térd-és könyökvédő valamint a bokavédő. Védőfelszereléseket a Websportáruház boltban is beszerezhet, mégpedig a Tiplino jóvoltából olcsóbban.

Ezért a Rollers.hu

Az online vásárlás kényelme megfizethetetlen, viszont a termék szemügyre vétele, kipróbálása pótolhatatlan. Ez a nagy előnye a Rollers.hu boltnak. A Rollers.hu bolt 1071 Budapest Dembinszky utca 29. címen található. Áruháza 100 négyzetméteres bemutatóteremmel várja, ahol megtekintheti, kipróbálhatja és meg is vásárolhatja a különböző termékeket. A bolt a termék reklamálásához is teret biztosít és nem mellesleg szervizszolgáltatást is kínál. A Rollers.hu nyitvatartása hétfőtől szombatig 10:00-18:00 között tart.

A gurulós sport szerelmesei megtalálják itt a maguknak valót és még kiegészítőkért vagy ruházatért sem kell máshová menni. Termékei az árukereső.hu portálon is elérhetők, ez tükrözi a cég magabiztosságát az áraival és szolgáltatásai minőségével kapcsolatban. Az sem mellékes tény, hogy Megbízható bolt minősítéssel rendelkezik. Ez, ahogy a megnevezés is sejteti, a bolt megbízhatóságát bizonyítja, mégpedig a vásárlói vélemények alapján. Rollers.hu véleményeket magán a weboldalon is talál a naracssárga fülre kattintva.

Rollers garancia és visszaküldés

A Rollers.hu webshopjában vásárolt termékek esetében elállási jogát a kézhezvételt követő 14 napban érvényesítheti. Amennyiben az árucikkeket hibátlan állapotban, a megfelelő időn belül visszajuttatja az áruháznak, pénzvisszafizetésben részesül.

A Rollers.hu által forgalmazott termékek nagyobb része ellenőrizve és előkészítve kerül átadásra részletes összeszerelési, kezelési és karbantartási útmutatókkal együtt. Minden termék egy éves kellékszavatossággal rendelkezik, mely feltétele a számla vagy blokk. Ez a szavatosság csak a gyártás során keletkezett hibákra vonatkozik. Egy éves jótállás is érvényesíthető azoknál a termékeknél, melyek 10 000 Ft feletti vételárúak. A vásárlástól számított 6 hónapon belül a kellékszavatosság jótállás időtartama alatt a PiCar Kft. vizsgáltatja be a meghibásodott terméket. Ha ez a meghibásodás a vásárlástól számított 6 hónapon túl történik, ez a vásárló feladata. A Lifetime Warranty jelölésű termékeknél a vásárló feladata bizonyítani, hogy a meghibásodás okozója a gyártás során keletkezett hiba.

Jótállási igényének érvényesítéséhez a terméket juttassa el a PiCar Kft. szakszervizébe a vásárlást igazoló számlával vagy blokkal. Ennek címe: 1071, Budapest Dembinszky utca 29 és hétfőtől szombatig 10:00 és 18:00 óra között érhető el. Ha személyes leadásra nincs lehetőség, a terméket küldje el a PiCar Kft. 1121, Budapest Ágnes utca 38/b címre.

A termék leadását, illetve megérkezését követően megkezdődik a bevizsgálás, mely maximum 5 napig tart. A bevizsgálás eredményéről telefonon vagy e-mailben értesítik. Amennyiben kiderül, hogy a termék a jótállás ideje alatt a gyártás során keletkezett hibából adódóan hibásodott meg, a vásárló elsősorban cserét vagy javítást kérhet. Másodsorban pedig árleszállítást igényelhet. A jótállás a Rollers.hu-nál sem vonatkozik azokra az esetekre, ha a termék nem rendeltetésszerűen volt használva vagy ha nem az összeszerelési útmutató szerint volt üzembe helyezve.

Jótállás /kellékszavatosság igenJótállás/kellékszavatosság nem
Szakember hajtotta végre az üzembe helyezéstSzakszerűtlen üzembe helyezés
Az átvizsgálás a PiCar Kft. szervizében vagy az általa preferált szervizek egyikében töréntAz átvizsgálás nem megfelelő szervizben vagy módon történt
Rendeltetésszerű használatNem megfelelő karbantartás, rendeltetéstől eltérő használat, ütközés, baleset, túlterhelés vagy rongálás
Rendeltetészerű használat hobbi szintenA termék versenyen vagy versenyszerűen volt használva
Csak ellenőrzött alkatrészek, tartozékok használataNem megfelelő alkatrészek, tartozékok vagy kiegészítők használata
A karbantartási útmutatóban leírt kenőanyag használataNem megfeleő kenőanyag használata
Javítás kizárólag szakszervizbenNem szakszerűen volt javítva
Használatból adódó hibaSzakszerűtlen tárolás, elemi kár vagy természeti csapásból eredő hiba
Bizonyítottan gyártási hibaA termék gyártási száma nem egyezik meg a jótállási jegyen lévő számmal

Ha kérdese lenne a jótállással, kellékszavatossággal, visszaküldéssel vagy bármi mással kapcsolatban, bátran keressen fel az ügyfélszolgálatot a +(36) 30 53 91 377 telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@rollers.hu e-mail címen. Ha inkább személyesen beszélne valakivel, látogasson el a Rollers.hu boltjába.

Rollers.hu kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

31% árengedmény BMX biciklire

05.01.2023

44% kedvezmény Street Surfing gördeszkára

05.01.2023

29% kedvezmény Street Surfing Dirt rollerre

05.01.2023

53% kedvezmény Street Surfing rollerre

05.01.2023

50% kedvezmény Street Surfing Bandit rollerre

05.01.2023

41% kedvezmény Street Surfing gyerekrollerre

05.01.2023

Kedvezményes kuponok felhasználása a Rollers.hu webáruházban

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt esetleg más módon tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Rollers.hu kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Rollers webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. Megjelenik a kosár összegzése, ezután kattintson a "Megrendelem" gombra, válassza ki a fizetési és szállítási módot. A fizetendő összeg alatt találja a kuponoknak szánt mezőt. Ebbe írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Tovább" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Rollers.hu

A Rollers.hu webáruházban elektromos, utcai, extrém, gyerek és dirt rollerek vásárolhatók meg remek áron. Emellett a webshopban roller alkatrészek, felszerelések, bukósisakok és kiegészítők is megtalálhatók, valamint a cég budapesti áruházában szervizlehetőség is elérhető.Nem csak rollerek mestere a Rollers, hanem számos gurulós sportnak is. Széles kínálattal rendelkeznek BMX biciklik, deszkák, korcsolyák és egykereküek területén is. Mivel a BMX-ezés, a rollerezés és a deszkázás bizonyos stílussal is jár, ebben a webshopban a hozzá illő ruházatot valamint kiegészítőket is  megtalálja.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Rollers.hu webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be