A Providentről

A Provident Pénzügyi Zrt. több mint 19 éve fontos szereplője a személyi kölcsönök piacának. A londoni és varsói tőzsdén jegyzett International Personal Finance nemzetközi pénzügyi vállalatcsoport alatt jegyzett cég Magyarországon jelenleg 230 000 ügyféllel rendelkezik. A Provident túlnyomó részt rövid futamidejű, kisebb összegű, heti és havi törlesztésű kölcsöneiről ismert. Amennyiben tehát gyorsan pénzre van szüksége, a Providentnél akár még aznap megkaphatja kölcsönét, elég választania a cég honlapján is megtalálható kínálatból és kapcsolatba lépni a vállalat valamelyik ügynökével.

A cég az évek során 9 alkalommal nyerte el a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díjat és három alkalommal a Magyarország Legjobb Munkahelye díjat. A Providentnek különösen fontos a társadalmi felelősségvállalás, a környezetvédelem és a rászorulók megsegítése, ezért számos önkéntes akciót és társadalmi célú kampányt szervez, valamint 2014-ben a Figyelő hetilappal közösen megalapította a Provident Társadalmi Hasznosság Díjat.

Kép

A Provident személyi kölcsönei

A Provident kínálatában heti rendszerességgel törleszthető heti kölcsön, maximum 1 500 000 Ft értékű havi kölcsön, extra gyors MobilOn kölcsön és 24 hónapos kölcsön is megtalálható. Emellett a vállalat olyan nem mindennapi szolgáltatásokat is kínál, mint az Otthoni Szolgáltatás, mely keretén belül az ügyfél otthonában, készpénzben veheti át a kölcsönzött összeget és otthonában, készpénzben is törlesztheti azt. Egy másik újdonság az Előrelátó Csomag, mely esetében halála napján a Provident elengedi ügyfelének a tartozását, ez a csomag csoportos élet- és balesetbiztosítást is tartalmaz. Az Instant szolgáltatás igénybevételével az ügyfél az online kölcsönajánlat után akár aznap, saját otthonában juthat készpénzhez.

Provident kalkulátor

A Provident vállalatának weboldalán könnyedén megtalálhatja az Ön számára megfelelő kölcsönt és szolgáltatást. Ehhez egy kalkulátor áll rendelkezésére, amelybe egyszerűen beírhatja a felvenni kívánt összeget és a törlesztés rendszerességét.

Kép

Provident hiteligénylés online, telefonon és személyesen

A Providentnél való hiteligénylésre a 06 80 40 60 60-as telefonszámon, a hét minden napján 7:30-tól 20:00 óráig, a vállalat honlapján, SMS-ben a 06-20-332-33-33-as számon és a Provident ügynökeinél személyesen is van lehetőség.

A hiteligénylés feltételei, részletei és szabályai a Provident honlapján olvashatók.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Hiteligénylés vagy kérdések esetén a Provident ügynökeivel és ügyfélszolgálatával a cég weboldalán írásban, valamint a 06 80 40 60 60-as telefonszámon a hét minden napján 7:30 és 20:00 között léphet kapcsolatba.

A Provident a LinkedIn-en is megtalálható.

A Tiplinó kuponjaival most Csehországból és Lengyelországból is kedvezményesen juthat hozzá a Provident szolgáltatásaihoz.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Provident weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Provident és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Provident weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott weboldalon felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Provident weboldalán való vásárláskor vagy hiteligényléskor a kedvezménykód számára fenntartott mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Provident.hu - Kölcsönök gyorsan!

A Provident Pénzügyi Zrt. rövid futamidejű, kisebb összegű, havi és heti törlesztésű kölcsönöket folyósít. A vállalat kínálatában extra gyors, akár készpénzben, otthon átvehető kölcsöntípusok is megtalálhatók. A Provident gyors ügyintézést, kiváló ügyfélszolgálatot és megbízható szolgáltatásokat kínál.

Provident más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Provident webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be