Mobilego

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Mobilego kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7,5 % mindenből a webáruházból Mobilego

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A Mobilego webáruház több, mint 15 éve kínál tartozékokat, kiegészítőket és szolgáltatásokat

A(z) Mobilego webáruházról

A Mobilego webáruház mobiltelefon-tartozékokat, alkatrészeket és kiegészítőket kínál a vásárlóknak. A termékek között talál okosórákat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket, és más elektromos eszközöket, illetve sportkiegészítőket is. A webáruház több mint 15 éves működése során rengeteg tapasztaltot szerzett, megbízhatóságot és 100% pénzvisszafizetési garanciát kínál.

Mobilego tartozékok

A webáruház fő kínálatát mobiltelefonhoz tartozó kiegészítők és tartozékok alkotják: kijelzővédő fóliák, powerbankek, telefontartók, töltők, kábelek és adapterek. Válogasson kényelmesen a telefon márkája szerint. Minden telefon kötelező kiegészítője a telefontok, amely praktikus, hiszen védi okostelefonját a karcolásoktól, ugyanakkor dekoratív is, hiszen szebbnél szebb színekben és kivitelezésekben kapható. Válogasson szín, anyag vagy a telefontok típusa szerint.

mobilego


Okosórák és karkötők

Az okosóra sokkal több, mint egy egyszerű karóra: telefon és fitneszkiegészítő is egyben. Segít figyelni a sporttevékenységét, és divatos kiegészítő is egyben. Válogasson a Mobilego okosórái közül: férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt. Különféle színekben, stílusokban és funkciókkal ellátva: válassza ki az önnek megfelelőt.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet online bankkártyával vagy banki utalással. Lehetséges az utánvétes fizetés is készpénzzel a csomag átvételekor, ennek díja 300 Ft. A szállítási lehetőségek és díjak a következők:

 • GLS futárszolgálat: 1490 Ft, szállítási idő 1–2 munkanap.
 • Csomagküldő: 990 Ft, szállítási idő 2–3 munkanap.

29 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Reklamáció és elállási jog

A termékekre 14 nap elállási jog vonatkozik: ez azt jelenti, hogy ezen időtartamon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Az új termékekre 12 hónap garancia érvényes, az akkumulátorokra és tartozékokra 6 hónap. Ezen időtartamon belül reklamálhatja a terméket, amelynek a következő a menete:

 1. ĺrjon e-mailt az info@mobilego.hu címre a termék nevével, a hiba jellegével és a számla adataival.
 2. Az ügyfélszolgálat 2 napon belül elküldi önnek a szükséges információkat.
 3. Töltse ki a weboldalon található garanciabejelentő dokumentumot, csatolja a termékhez a számlával együtt, és küldje a következő címre: MOBILEGO (MIDINET IT), Venevská 27, 990 01 Velky Krtis, Slovakia. Küldheti a GLS gyűjtőcímre is: MOBILEGO.hu, GLS Európa u. 2
2351 Alsónémedi.

Kapcsolat

Kérdéssel vagy problémával fordujon a Mobilego ügyfélszolgálatához. Hívja a +36 21 200 7135‬ telefonszámot hétfőtől péntekig 8:00–16:30 között, vagy írjon az info@mobilego.hu e-mail-címre. Használhatja a weboldalon elérhető űrlapot is.

Kövesse a Mobilego Facebook oldalát is a legfrissebb hírekért és akciókért.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

Szeretne kedvezményesen vásárolni a Mobilego.hu webáruházban? Ennek egyik módja a cashback érvényesítése. Vásároljon a Tiplinóval, és rendelésének akár 7,5%-át visszaszerezheti jutalomként.

 • A Mobilego webáruház Szlovákiában is működik: Mobilego.sk

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Mobilego webáruházról

A Mobilego webáruház több, mint 15 éve kínál tartozékokat, kiegészítőket és szolgáltatásokat mobiltelefonokhoz. Telefontokok, akkumulátorok, kijelzővédők és különféle kábelek alkotják a webshop kínálatát. Talál itt még okosórákat, hangszórókat, fülhallgatókat és fitneszkiegészítőket is. Megbízhatóság és gyors szállítás jellemzi. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése
Kábelek, Védőüveg 7,5 %
Cserélhető szíjak 5 %
Töltők, Tartók 3,5 %
Pótalkatrészek 2,5 %
Használt telefonok 1,5 %
Mobiltelefonok 0,75 %
Egyéb 0,5 %
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 7,5 %
elefontokok és tartók 7,5 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,5 %  összeget a vásárlásból a  a Mobilego webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.