A(z) Manzara webáruházról

A Manzara számos európai piacon van jelen: szlovén, cseh, horvát, szlovák, olasz és természetesen magyar. Nemzetközi divatcégként céljuk, hogy hetente új termékekkel örvendeztesse meg vásárlóit. Több, mint 250 000 ember követi az általuk kínált divatirányzat termékeit. 

Kép

Így spórolhat a Manzara webáruházban

A Manzara támogatja azt, hogy a hölgyek divatosak lehessenek anélkül, hogy egy vagyont költenének. Ehhez igazítja árait és ezért kínál számos spórolási lehetőséget is. Az egyik ilyen lehetőség a kedvezményes kuponok beváltása. Azért, hogy ne maradjon le az aktuális kuponokról, kövesse a Tiplinot vagy a Manzara weboldalát. Az aktuális akciókról és kuponokról akkor is értesítést kap, ha feliratkozik a Manzara hírlevelére vagy ha követi a Facebook és Instagram csatornáit. A kuponok beváltásának menetéről lejjebb tájékozódhat. Az ingyenes szállítás is egy lehetőség, mely akciók során érhető el vagy 14 990 Ft feletti vásárlás esetén. Folyamatos akciói is segítenek a spórolásban, mivel 1-1 alkalommal akár 70%-kal olcsóbban vásárolhat. 

Manzara akciók

A Manzara webáruház folyamatosan készül valamilyen akcióval vásárlói számára. A spórolható összeg változó, 20%-tól akár 70%-ig terjedhet. Leárazásai sokszor csak egy adott termék kategóriára vonatkoznak, mint például a leggingsek, pulóverek, kabátok és sok más. Bár a Manzara kínál ingyenes szállítást egy bizonyos vásárlási összeg felett, de akció gyanánt számtalanszor ingyenes a szállítás összegtől függetlenül. A Manzara Black Friday akciója is jó lehetőség az ár csökkentésére. Az akció során egyes termékek akár 70%-kal olcsóbban érhetők el. Közel 1000 termék vásárolható meg kedvezményesen ezen a napon. 

Manzara kínálat

A Manzara női divatra fókuszál leginkább. Azon belül viszont mindent kínál, ami a divatosság eléréséhez kell. Ezek pedig:

 • Cipők
 • Ruhák
 • Kabátok
 • Fürdőruhák
 • Felsők
 • Pulóverek
 • Nadrágok
 • Leggings
 • Fehérnemű
 • Táskák
 • Kiegészítők

A Manzara cipő kínálata viszonylag gazdag ahhoz képest, hogy a lábbeli nem a fő profilja. Stílusában vászoncipők, sportcipők, szandálok, balerinák és csizmák közül lehet válogatni. Méretben és színben sincs hiány. A szűréshez és kínálat szűkítéséhez használhatja az árra vonatkozó szűrőt. A Manzara nem csak azt teszi lehetővé, hogy a munkahelyén, egy séta alkalmával vagy csak úgy otthon divatos legyen, hanem akár nagyobb alkalmakkor is. Ruhái az alkalmitól, elegáns ruhákon át a nyári ruhákig, overálokig és mini ruhákig terjed. Csinos alkalmi ruhákat más webáruházakban is talál, ahol a Tiplino segít megkímélni pénztárcáját. 

Kép

Egy alkalmi ruhához, outfithez dukál a bőrkabát, hogy teljes legyen a megjelenés. A bőrkabát azonban nagyon hálás viselet, akár a hétköznapokon is viselhető. Bőrkabáton kívül sportos, elegáns és téii kabátokat is talál. A tél másik elengedhetetlen része a pulóver és a felső. A Manzara webáruházban kötött pulóverek színes kavalkádjából választhat.  

Ha azok közé tartozik, akik ruha helyett inkább szoknyát vagy nadrágot viselnek, mindenképp szüksége lesz egy felsőre is. Lehet az blúz, body, tunika vagy akár korzett. Ami a nadrágokat illeti, a Manzara leggingseket, cicanadrágokat és szabadidőnadrágokat kínál. Elegánsabb nadrágokért látogasson el a Modivo vagy a Bonprix webáruházakba. Amire mindenkinek szüksége van, az a fehérnemű. Egy fehérnemű nem kizárólag csak fekete és fehér, hanem színében és stílusában is sok lehetőség tárul a vásárlók elé. Lehet alakformáló, szexi vagy hagyományos. A színt tekintve az egyszerű fehértől a vadító piroson át a színesekig a Manzara fehérnemű kínálatában megtalálja amit keres. 

A táskától és kiegészítőtől lesz teljes a napi outfit. A sportoshoz kíválóan passzol a hátizsák, mely tud meglepően elegáns is lenni. A hagyományos női válltáska még mindig a nők elsőszámú választása. A Manzara szettekben is árulja őket, mely a különböző méretű táskák mellett pénztárcát is tartalmaz. A kiegészítők között továbbá bokaláncok, nyakláncok, gyűrűk, pénztárcák, napszemüvegek és még több táska várja. Természetesen a fürdőruhák sem hiányozhatnak. Minden alkatra és korhoz illő fürdőruha megtalálható ebben a webáruházban. 

Bár a Manzara fő profilja a női ruházat, a férfiak is találnak magukra egy-két divatos darabot. Pulóverek, nadrágok, kabátok, kiegészítők és slim fit ingek várják új gazdájukat. Nem mindenkinek adatik meg a tökéletes alkat, de a Manzara ezekre a személyekre is gondol. "Plus size" kategóriája tele van pulóverekkel, kabátokkal, kardigánokkal és pizsamákkal férfiaknak és nőknek egyaránt. A plus size méretek a 8XL-ig terjednek. 

Babákról és gyerekekről sem feledkeztek meg a Manzaránál. Cukibbnál cukibb overálokba és ruhákba öltöztethetők a legkisebbek is. Továbbá kabátok, nadrágok, fürdőruhák és hátizsákok vásárolhatók meg babáknak, fiúknak és lányoknak. Számos olyan alkalom van, melyre a nőket ajándékozzák meg. Sokszor okozhat egy kisebb fejtörést a megfelelő ajándék. A Manzara ezt megkönnyítvén összekészített pár ajándékot, mellyel nem lehet félre nyúlni. Rózsák, ékszerek és szexi fehérnemű közül lehet válogatni. Bármely termék mellett dönt is a Manzara kínálatából, mindig olvasson utána a Manzara véleményeknek, hogy véletlenül se érje meglepetés. 

Ezért a Manzara, avagy Manzara vélemények

A Manzara lehetővé teszi, hogy tetőtől-talpig bárki divatos lehessen anélkül, hogy költségekbe verné magát. Főleg a nőkre koncentrál, de férfiak és gyerekek is találnak maguknak egy-egy divatos darabot. Hetente újítja kínálatát, hogy mindenki lépést tarthasson a divattal. A Manzara által kínált termékek minőségiek, színes termékpalettával. Kedvezményeivel és kuponjaival lehetővé teszi az ár további csökkentését. Mindezek mellett a vásárlás biztonságos és 14 napos garanciát biztosít. 

Emiatt az érvek miatt sem meglepő, hogy számos elégedett vásárlóval rendelkezik, akik meg is osztották pozitív Manzara véleményeiket. Annak érdekében, hogy Ön is elégedett Manzara vásárlóvá váljon, a vásárlásnál figyeljen oda a méretre, kövesse a mérettáblázatot. Ha mégis problémába űtközne a rendelésével kapcsolatban, több úton is felveheti velük a kapcsolatot. Az ügyfélszolgálat e-mail elérhetősége az info@manzara.hu, telefonon 0629 998 619 számon, weboldalukon található chat felület segítségével vagy akár a szociális hálón is. A visszajelzés minden webáruház számára fontos, így ha elégedett a vásárlását illetően, ossza meg a potenciális vevőkkel a Manzara véleményét. 

A Manzara weboldala jól átlátható, szűrői segítségével könnyedén beállíthatja az összeghatárt, a kategóriát, a színt és a nagyságot is. A hét bármely napján és időpontjában otthona kényelméből leadhatja rendelését új, egyedi ruhájára jutányos áron. A fizetés biztonságos és gyors, szintén otthona kényelméből, ha nem szeretne élni az utánvét lehetőségével. A blog menüpontban pedig számos tanácsot talál a divatos öltözködéssel kapcsolatban.

Visszaküldés a Manzara webáruházban

A Manzara webáruházban a törvény által előírt 14 nap áll rendelkezésre a termékek visszaküldéséhez. Ez a 14 nap az átvételtől számít és nem csak a visszaküldés lehetséges, hanem a csere is. A visszaküldés minden esetben a vásárlót terheli, viszont a vásárló választhatja ki annak módját. Akár postán is visszaküldheti az alábbi címre: GLS visszáru raktár - Gibon d.o.o., GLS Európa u. 2., Alsónémedi, 2351. 

Visszaküldés esetén a csomagba a számlát vagy annak másolatát is be kell tenni. A számlára rá kell írni az IBAN bankszámlaszámát. Bővebb információkat a nemzetközi IBAN számlaszámról itt talál. A csomag megérkezését követően elkezdődik a visszatérítés menete, mely 2-3 hetet is igénybe vehet. Ha három héten belül nem érkezne meg a pénz számlájára, küldjön egy képet a feladószelvényről az info@manzara.hu e-mail címre.

A cserére szintén 14 nap áll rendelkezésére. Ebben az esetben ugyanúgy szükséges a csomagba beletenni a számlát vagy annak másolatát. Csere esetén viszont azt kell ráírni, hogy mire szeretné cserélni a rendelt terméket. Pontos termékszámra és/vagy a termék fantázianevére, valamint méretére van szükség. Értéktől függetlenül választhat csereterméket. Amennyiben drágább terméket választ, a különbözetet a futárnál tudja rendezni. Olcsóbb cseretermék esetén adja meg IBAN számlaszámát, amire elküldik a különbözetet. A csomag visszaérkezésétől 2-3 héten belül megkapja az új terméket. Itt is érvényes, hogy ha 3 héten belül nem jön meg az új termék, küldjön képet a feladószelvényről az info@manzara.hu e-mail címre

Manzara kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció a Manzara webáruházban - 50% kedvezmény nyári lábbelikre

24.04.2023

Akció a Manzara webáruházban - akár 50% kedvezmény elegáns ruhákra

24.04.2023

Akció a Manzara webáruházban - akár 30% kedvezmény pulóverekre

24.04.2023

Akció a Manzara webáruházban - 50% kedvezmény kabátokra

24.04.2023

Ingyenen szállítás 14 990 Ft felett a Manzara webáruházban

24.02.2023

Manzara kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert Manzara kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Manzara kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Manzara.hu webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. Miután ellenőrizte a kosár tartalmát, lépjen a pénztárhoz. Ott adja meg a számlázási és kézbesítési adatait, a szállítási és fizetési módok alatt található az "Árengedmény kódok" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Kupon érvényesítése" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert Manzara kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Manzara webáruházról

A Manzara fő küldetése, hogy bárki divatos lehessen jutányos áron. Hetente újítja meg kínálatát, hogy mindig a legújabb divat szerint öltözhessenek a Manzara rajongók. Pulóverek, ruhák, cipők, felsők, fehérneműk, kabátok, táskák is kiegészítők hosszú sora várja a vásárolni szeretőt. Bár a gyerekek és férfiak számára kínált termékek száma kissebb, de az alap termékek számukra is elérhetők. A plus size méretekkel rendelkezőknek sem kell más webáruházban keresgélniük, itt akár 8XL méretesen is fel lehet öltözni. 

Manzara más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Manzara webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be