A Radium webáruházról

A Radium elektronikai szaküzlet webáruházában laptopok, asztali számítógépek, gamer gépek, monitorok, szoftverek, perifériák, illetve komponensek, valamint értékcsökkentett és kifutó laptopok is megvásárolhatók remek akciókkal. A kínálatban Asus, Lenovo, MSI, Dell, HP és Acer gépek között válogathat. A Radium webshop részletes keresési lehetőségeinek köszönhetően egyszerűen megtalálja, amit keres, legyen szó üzleti, ultrabook, tervező, gamer vagy multimédiás laptopokról, sőt a választékban akár sorozatok, illetve egyéb paraméterek alapján is böngészhet.

Kép

Radium üzlet

A Radium üzletébe személyesen is ellátogathat, megtekintheti, illetve számos esetben ki is próbálhatja vásárlás előtt a termékeket. A boltot a1034 Budapest, Bécsi út 165. címen találja, nyitvatartása hétfőtől csütörtökig 9:00-17:30, pénteken pedig 09:00-16:30.

Fizetési módok

A webshopban a következő fizetési módok közül választhat:

 • banki átutalás
 • utánvét (díja 600 Ft)
 • Cofidis áruhitel
 • készpénzes vagy bankkártyás fizetés a Radium üzletében
Kép

Szállítás és személyes átvétel

Express One futárszolgálat

A Radium webáruházából megrendelt, raktáron elérhető termékeket az Express One futárszolgálat szállítja házhoz Magyarországon, akár 48 órán belül. A rendelés díja bruttó 990 Ft.

Személyes átvétel

A Radium budapesti üzletében ingyenesen veheti át az online rendelt termékeket a bolt nyitvatartási idejében, azaz hétfőtől csütörtökig 9:00-17:30, pénteken pedig 09:00-16:30 között.

Szerviz, jótállás és elállási jog

Szerviz

Bár a Radium saját szervizzel nem rendelkezik, honlapjukon megtalálható a náluk árusított gyártók szakszervizeinek elérhetősége.

Jótállás

A Radium webáruházában árusított termékekre jellegük szerint különböző jótállási és kellékszavatossági szabályok vonatkoznak, melyekről a webshop Általános Szerződési Feltételeiben, illetve a Jótállás menüpontban tájékozódhat.

Elállási jog

A webshopból rendelt árucikkek esetén elállási jogát az átvételt követő 14 napban érvényesítheti. Amennyiben visszajuttatja a hibátlan állapotban lévő termékeket, a cég visszafizeti önnek vásárlása teljes összegét. A visszaküldéssel összefüggő költségek normál esetben a vevőt terhelik.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a Radium webshopban való vásárlás során, az ügyfélszolgálat készséggel áll rendelkezésére hétfőtől csütörtökig 09:00 és 17:30 között, pénteken pedig 09:00-tól 16:30-ig:

 • telefon: + 36 1 445 4115
 • e-mail: info@radium.hu

Még több a webshop kínálatáról és a technikai újdonságokról a Radium Facebook, Instagram és YouTube oldalain.

Egyéb elektronikai cikkekkel és laptopokkal foglalkozó webshopok a Tiplinó oldalán, ahol ugyancsak kedvezményesen vásárolhat: Pixel, Oázis Computer, Rufusz Computer, Foramax Computers, AcerShop, WestNotebook és sok más az Elektronika és számítógépek kategóriában.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Radium webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Radium webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Radium kedvezményes kuponjait?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Radium webáruházban való rendeléskor az „Adja meg a kupon kódját ha rendelkezik vele” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Kupon érvényesítése gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Radium.hu – Laptop, PC, elektronika

A Radium elektronikai szaküzletben laptopok, PC-k, monitorok és egyéb elektronikai cikkek várják. A kínálatban gamer, irodai, üzleti, multimédiás vagy akár tervezői laptopok is megvásárolhatók, a Tiplinóval most még kedvezőbb áron!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Radium webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be