A Bútor1 webáruházról

A Bútor1 webáruházával egyszerűen, könnyedén és kedvezményes áron rendezheti be otthonát az előszobától, a nappalin keresztül a konyháig. A webshopban több mint 100 000 bútordarab között válogathat, így nem számít milyen lakberendezési stílus vagy trend tetszik Önnek, itt mindent megtalál. A kínálatban kárpitozott bútorok is elérhetők, emellett pedig irodabútorok és egyéb lakberendezési kiegészítők gazdag választéka is rendelkezésére áll.

Kép

Miért válassza a Bútor1 webáruházat?

A széles termékskála mellett a Bútor 1 webshopja számos extra szolgáltatást kínál, amely kevés más cégnél található még. Ide tartozik például a Magyarország területén érvényes teljesen ingyenes házhozszállítás, a 365 napos pénzvisszafizetési garancia, mely keretén belül a vásárolt bútorokat indoklás nélküli teljesen díjmentesen küldheti vissza. További előny még, hogy nincs szükség előleg letételére, a rendelt termékek teljes összegét kifizetheti a rendelése átvételekor. Mivel a Bútor1 egyenesen a gyártótól importálja termékeit, biztos lehet benne, hogy nem fizet közvetítői díjat.

Kép

Rendezze be otthonát a Bútor1 termékeivel!

A Bútor1 webshopban mindent megtalál, amire egy kényelmes, praktikus és mutatós otthon kialakításához szüksége lehet. A webáruházban konyha, nappali, hálószoba, gyerekszoba, előszoba, sőt irodabútorok is elérhetők. Emellett a webáruház olyan részletekre is gondolt, mint a fogasok, polcok, fiókok, vitrinek és megannyi apró részlet, mellyel otthona funkcionalitását és praktikusságát növelheti.

Fizetési módok

A Bútor1 webáruházban a következő fizetési módok állnak rendelkezésére:

 • készpénzes, hitelkártyás, illetve bankkártyás fizetés a rendelés átvételekor a futárnak
 • Cetelem áruhitel
 • banki előreutalás
Kép

Ingyenes szállítás

A Bútor1 ingyenesen szállítja házhoz termékeit Magyarország egész területén. A kiszállítást maga a webáruház végzi, ezért maximálisan felügyelni tudja azt, hogy a termékek megérkezzenek Önhöz. A kézbesítés időtartama termékenként változik, a szállítási idővel kapcsolatban előzetes egyeztetés történik, amikor pontos tájékoztatást kap az áru megérkezéséről, melyet a cég igyekszik az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazítani.

Magyarország mellett a Bútor1 az Európai Unió egyes országaiba is kiszállítja termékeit, az ezzel kapcsolatos pontos részletekért keresse fel a webshop ügyfélszolgálatát, vagy olvassa el az ezzel kapcsolatos részleteket a Bútor1 honlapján.

365 napos pénzvisszafizetési garancia

A Bútor1 webáruházában rendelt bútorokat az átvételtől számított 365 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti és a cég pénzvisszafizetést biztosít. Fontos, hogy ez a feltétel csak a nem összeszerelt és eredeti csomagolásban lévő bútorokra vonatkozik. Emellett a Bútor1 árucikkeire kétéves garancia vonatkozik, a garanciális ügyintézésről és feltételekről a webáruház honlapján tájékozódhat.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Bútor1 munkatársai számára a vásárló az első, ezért bármilyen termékekkel, lakberendezéssel és online vásárlással kapcsolatos kérdésben rendelkezésére állnak:

 • telefon: +36 1 550 7624
 • e-mail: info@butor1.hu
 • cím: Hutyra Ferenc u. 11-15, Budapest, 1074

Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 08:00 és 18:00 között, szombaton és vasárnap pedig 09:00-tól 17:00-ig érhető el.

A Bútor1 webshopja a következő közösségi média platformokon található meg: Facebook, Instagram, YouTube

Bútor1.hu kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Bútor1.hu Black Friday 10 000 ft kedvezmény

07.12.2023

Kedvezményes kuponok felhasználása a Bútor1 webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Bútor1 webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Bútor1 kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a Bútor1 webáruházában való rendeléskor a „Promóciós kód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Alkalmaz gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Bútor1.hu – Hatalmas bútorválaszték!

A Bútor1 webáruháza több mint 100 000 minőségi bútorral várja. A kínálatban konyha, nappali, iroda, hálószoba, gyerekszoba és előszobabútorok széles választéka érhető el. Emellett kiegészítők, kárpitozott bútorok és számos egyéb lakberendezéssel kapcsolatos termék is megvásárolható a webshopban, ingyenes szállítással, kedvező áron!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Bútor1.hu webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be