Az EshopGANT webáruházról

Az EshopGANT webáruházban megvásárolható termékek kialakítása az amerikai sportruházat hagyományain nyugszik, azonban a GANT mára igazi lifestyle márkává nőtte ki magát, így a sportruházat mellett elegáns és hétköznapi darabok is megvásárolhatók náluk. Az 1949-ben, Amerika keleti partján alakult GANT vállalat kézzel varrott ingjeinek köszönheti népszerűségét, az ingek pedig máig megtalálhatók a webshopban. A GANT fő értékei az elegancia és időtállóság, minőségi ruhadarabjaik, cipőik, kiegészítőik és egyéb termékeik a világ bármely nagyvárosának utcáján megállják helyüket és magabiztosságot kölcsönöznek viselőjüknek.

Kép

A GANT kínálatából

A GANT webáruházában garantáltan eredeti, minőségi termékeket talál. Az üzlet férfi, női és gyermekrészleggel rendelkezik, emellett pedig lakáskiegészítők is elérhetők a kínálatban. A GANT webshopja minden évszakra és minden korosztály számára széles választékot biztosít, az üzletben farmerek, ingek, kabátok, blúzok, ruhák és cipők egyaránt számos méret- és színváltozatban megvásárolhatók.

GANT üzletek

A GANT Eshop mellett a cég számos üzlettel is rendelkezik Európa-szerte, Magyarországon jelenleg 10 darabbal. Itt lehetőség nyílik a termékek felrpóbálására és megtekintésére, valamint a GANT webshopban rendelt darabokat itt személyesen is átveheti.

Kép

Fizetés, szállítás és személyes átvétel

Fizetési lehetőségek a GANT Eshopban:

 • online bankkártyás fizetés
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • utánvétes fizetés készpénzzel

A GANT webshopja ingyenes szállítást biztosít Magyarország területén. A munkanapokon 14:30-ig leadott rendeléseket a DPD futárszolgálat az ezt követő két munkanapon, 08:00-17:00 óra között kézbesíti.

A GANT üzleteiben a rendelt árucikkek ingyenes személyes átvételére is lehetőség nyílik. Az áruházban akár fel is próbálhatja az interneten kiválasztott termékeket, amennyiben pedig nem megfelelő, rögtön vissza is küldheti őket. A személyes átvétel feltétele a rendelés online kifizetése. 

Visszaküldés és elállási jog

Az üzletben történő személyes átvételkor akár azonnal, ingyenesen visszaküldheti a terméket amennyiben az nem felel meg elképzeléseinek vagy nem megfelelő méretet választott.

Amennyiben az árut a futártól veszi át, az átvételtől számítva 14 nap áll a rendelkezésére a visszaküldésre. A visszaküldés GLS futárral történik, a sértetlen, címkével ellátott, eredeti csomagolásban lévő árut az Elállási nyilatkozattal együtt szükséges visszaküldeni. Miután a termék visszaérkezik a GANT csapatához, az áruház igény szerint pénzvisszafizetést vagy cserelehetőséget biztosít.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az  EshopGANT ügyfélszolgálata bármilyen termékekkel, vásárlással vagy visszaküldéssel kapcsolatos kérdésben a rendelkezésére áll:

 • e-mail: info@eshopgant.hu
 • telefon: 06 1 901 1901 (munkanapokon 9:00-17:00 között hívható)

A GANT termékeiről és újdonságairól még többet tudhat meg a webshop Facebook és Instagram oldalain.

Kedvezményes kuponok felhasználása az Eshop GANT webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Eshop GANT webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel az Eshop GANT kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Eshop GANT webáruházában való rendeléskor az „Írja be a kedvezménykódot” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Felhasználni a kupont gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

EshopGANT.hu - időtálló ruhák, cipők

Az Eshop GANT időtálló, sportos, elegáns és hétköznapi ruhadarabokat kínál nőknek, férfiaknak és gyermekeknek egyaránt. A webshopban ingek, farmerek, cipők, pólók, szoknyák, kiegészítők és szezonális ruhadarabok egyaránt megtalálhatók, széles méret- és színváltozatban, emellett pedig lakáskiegészítők is elérhetők az e-shopban. 

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a eshopGANT webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be