A(z) Smartwatcherz webáruházról

Az Apple okosórák aranykorukat élik. Azon felül, hogy nagy segítséget nyújtanak a mindennapokon, divatos kiegészítők is. A Smartwatcherz webáruház lehetővé teszi, hogy akár naponta új órája legyen fillérekből a kiegészítőknek köszönhetően. További jóhír, hogy a Smartwatcherz kuponoknak hála még olcsóbban veheti meg őket.

Kép

Spórolás a Smartwatcherz áruházban

Az Apple eszközök ára arányos a kapott minőséggel, így nem csoda, hogy senkinek sincs belőle egy tucat. A kiegészítőkkel azonban varázsolhat, elég egy új szíj vagy új tok és máris olyan, mintha új órája lenne. Azért, hogy minél többet variálhasson, több spórolási lehetőség közül válogathat. Az állandó lehetőség a pénzvisszatérítés. A Smartwatcherz.hu áruházban való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Smartwatcherz kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára.

Egy-egy vásárlás során beválthat Smartwatcherz kupont is és egyes esetekben ezeket kombinálhatja a pénzvisszatérítésssel is, ami így többszörös spórolásnak számít. Nem ritkák az akciók sem, amik szintén nagy mértékű kedvezményt biztosítanak. Népszerű, a 2-t fizet 3-at vihet akció is, amellyel egy termék így ingyenes.

Smartwatcherz kuponok

Minden aktuális kedvezményes kupon megtalálható az áruház weboldalán és a Facebook, illetve Instagram csatornáin. Megbízható lelőhely a Tiplino portál is, ahol a Smartwatcherz kuponok felhasználási feltételeiről és beváltásuk menetéről is tájékozódhat. Nagyon egyszerű módja a kupon szerzésnek, az áruház hírlevele. A feliratkozással ugyanis 1000 Ft értékű kedvezményes kupont szerez, amit az első vásárlása során tud felhasználni.

Kínálat

Okostelefonja és órája külleme egyszerűen változtatható az áruház kínálatával:

 • Apple watch szilikon szíjak
 • Apple watch fém szíjak
 • Apple watch bőr szíjak
 • Apple watch szövet szíjak
 • Kiegészítők
 • Airpods tokok

Amennyiben nincs még Apple okosórája, szerezze be gyorsan akár az Alza áruházból is, ahol ha bevált egy Alza kupont, még spórol is. Szíjak, tokok és üvegfóliák védik az eszközt illetve feldobják azt. Ugyanez érvényes az Apple telefonokra is, amellyel ha nem rendelkezik, látogasson el az iStyle áruházba.

Smartwatcherz kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezmény Smartwatcherz a megjelölt AirPods tokokra

17.11.2023

Kedvezmény Smartwatcherz a megjelölt szövet szíjakra

17.11.2023

Kedvezmény Smartwatcherz a megjelölt bőr szíjakra

17.11.2023

Akció Smartwatcherz kedvezmény a fém szíjakra

17.11.2023

Akció Smartwatcherz kedvezmény a szilikon szíjakra

17.11.2023

Kedvezményes kupon Smartwatcherz 2+1 akció szíjakra

31.08.2023

Smartwatcherz kupon 2+1 óraszíj ingyen

28.02.2023

Smartwatcherz kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Smartwatcherz kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Smartwatcherz webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz, ott pedig a pénztárhoz. A név és e-mail cím alatt található a "Van kuponod? Kattintts ide a kód megadásához". A kattintást követően jelenik meg a mező a kuponoknak. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Alkalmaz" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Smartwatcherz webáruházról

Egy új szíj az okosórára és máris olyan, mintha újat vett volna. Ez a hatás új tokkal is elérhető, amelyből a Smartwatcherz áruházban nincs hiány. Legyen minden nap más színű okosórája Smartwatcherz kuponnal kedvezményes áron. Az Apple watch szilikon szíjak, fém szíjak, bőr szíjak, szövet szíjak és kiegészítők gazdag választékából bármilyen korosztály tud választani.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Smartwatcherz webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be