Yummie

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Yummie kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5,25 % mindenből a webáruházból Yummie

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A Yummie webáruházban női ruházatot és fehérneműt talál. A széles kínálatból mindenki kiválasztja a megfelelő stílusú és...

A(z) Yummie webáruházról

A Yummie.eu egy ír alapítású webáruház, amely azonban az egész világról elérhető a webáruháznak köszönhetően. A kínálatát női fehérneműk és más ruhadarabok alkotják mindenféle méretben. A Yummie célja, hogy ruhadarabjai által önbizalmat adjon minden nőnek alakjuktól függetlenül. Arra is ügyelnek, hogy ruháik amellett, hogy divatosak, kényelmesek és funkcionálisak is legyenek. Az innovatív szabásformákat minőségi és puha anyagokkal kombinálják, hogy minden elvárásnak eleget tegyenek.

Yummie fehérneműk

A Yummie kínálatában számos fehérneműt talál, akár mindennapos hordáshoz, akár sportoláshoz. Rengeteg alapdarabot talál a kínálatban: alsóneműt, melltartót, topot vagy leggingset. Választhat teljesen egyszerű darabot, vagy csinosabb, például csipkemintásat is. A kinálatban számos alakformáló fehérneműt is talál.

Yummie ruházat

A webáruházban számos ruhadarabot is talál, amelyek nemcsak stílusosak, hanem rendkívül kényelmesek is a minőségi anyagoknak köszönhetően. Vásárolhat ruhákat, felsőrészeket, leggingseket, valamint pizsamákat és hálóingeket is. Az akciós kategóriában akár 30%-kal kedvezőbben vásárolhat Yummie ruhákat és fehérneműket.

yummie

Fizetés és szállítás

A Yummie webáruházban a következő módokon fizethet:

 • bankkártyával (Visa, MasterCard)
 • Yummie ajándékkártyával
 • PayPallel

A Yummie webáruház az egész világra szállít. Európába a FedEx futárszolgálat szállít, a szállítási költség Magyarországra 13.50 €, 100€ felett pedig ingyenes. A szállítási idő 3–5 munkanap.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 30 napon belül visszaküldheti használatlan állapotban, címkével. Higiéniai okokból alsónemű nem küldhető vissza. A visszaküldés során keletkezett postaköltség a vásárlót terheli. Visszaküldés esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, a visszaküldés feldolgozása körülbelül 7 napot vesz igénybe.

Kapcsolat

Kérdés esetén lépjen kapcsolatba a Yummie ügyfélszolgálatával. Eléri őket a +353.1.2238647 telefonszámon hétfőtől péntekig 9:00–17:00 között, vagy írjon a customercare@yummie.com e-mail-címre. ĺrhat nekik a kapcsolati kérdőíven keresztül is.

Eléri őket a közösségi oldalakon is: Facebook, Instagram.

 • A Yummie webáruházból Lengyelországból is vásárolhat: Yummie.eu
 • Csehországból is rendelhet: Yummie.eu

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Yummie webáruházról

A Yummie webáruházban női ruházatot és fehérneműt talál. A széles kínálatból mindenki kiválasztja a megfelelő stílusú és méretű darabot. Lepje meg magát ön is egy új Yummie ruhadarabbal vagy fehérneművel. Az ír székhelyű webáruház az egész világra szállít.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5,25 %  összeget a vásárlásból a  a Yummie webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.