Vermont

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vermont kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 4 % mindenből a webáruházból Vermont

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Frissítse fel a gardróbját a Vermont.hu webáruház segítségével. Olyan világhírű márkák darabjait kínálja, mint a Karl Lagerfeld...

A(z) Vermont webáruházról

A Vermont egy stílusos és modern webáruház, amelyben a legjobb világmárkák eredeti darabjait találja kedvező áron. Szívesen öltözködik a legújabb divat szerint? Akkor jó helyen jár, hiszen a Vermont.hu mindig a legdivatosabb darabokat kínálja. Csak a legjobb minőségű ruhadarabok várják kedvező áron. A Vermont webáruház szezonális leárazásokat és ingyenes szállítást is kínál a vásárlóknak.

Minőségi márkás ruházat

Olyan ruhadarabokat keres, amelyek minőségét nem lehet megkérdőjelezni, és hosszú évekig szolgálják majd? A Vermont webáruház a legjobb márkák kiváló minőségű ruháit kínálja férfiaknak, nőknek és gyermekeknek. A kínálatban megtalálja a Karl Lagerfeld, Diesel, Peak Performance, Camel Active és más márkák darabjait. Vásárolhat pólót, pulcsit, inget, nadrágot, melegítőt, szoknyát, zakót, dzsekit és számos más darabot. A kínálatban talál cipőket, kiegészítőket és fehérneműt is. Egyszóval az egész gardróbját összeállíthatja a webshopból könnyedén és egyszerűen.

vermont

Fizetés és szállítás

A webáruházban online bankkártyával és utánvéttel fizethet.

A csomagokat a DPD futárszolgálat szállítja, hétköznapokon 14:30-ig leadott rendelés esetében két napon belül öné is lehet a rendelése. A szállítás minden esetben ingyenes.

Lehetőség van személyes átvételre is a Vermont valamelyik üzletében. Ebben az esetben fel is próbálhatja a terméket, és ha nem jó a méret, még helyben kicserélheti. Ebben az esetben csak az online fizetés lehetséges.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 14 napon belül visszaküldheti. Ehhez nincs más dolga, mint kitölteni az elállási nyilatkozatot, azt a termékhez csatolni, majd mindent becsomagolni egy dobozba. Ezután online rendelje meg a GLS futárt, amely átveszi a csomagot.

Vermont üzletek

Ellátogathat személyesen is a Vermont üzleteibe, amelyeket a következő címeken talál:

 • GANT Store Mom Park: Alkotás utca 53, 1123, Budapest.
 • GANT Store Arena Mall: Kerepesi út 9, 1087, Budapest.
 • GANT Store Mammut: Lövőház utca 2-6, 1024, Budapest.
 • GANT Store Rózsakert: Gábor Áron utca 74 - 78, 1026, Budapest.
 • GANT Store Westend: Váci út 3, 1062, Budapest.
 • Karl Lagerfeld Store Arena Mall: Kerepesi út 9, 1087, Budapest.
 • Karl Lagerfeld Store Mom Park: Alkotás utca 53, 1123, Budapest.
 • La Martina Store Mom Park: Alkotás utca 53, 1123, Budapest.

Kapcsolat

Kérdés vagy probléma esetén forduljon a Vermont ügyfélszolgálatához. Eléri őket munkanapokon 9:00–17:00 között a 06 1 901 1901 telefonszámon, valamint az info@vermont.hu e-mail-címen. Eléri őket az online chaten is.

Kövesse a Vermontot a közösségi médiában is: Facebook, Instagram.

 • A Vermont webáruház Szlovákiában is elérhető: Vermont.sk
 • Csehországból is vásárolhat: Vermont.cz

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Vermont webáruházról

Frissítse fel a gardróbját a Vermont.hu webáruház segítségével. Olyan világhírű márkák darabjait kínálja, mint a Karl Lagerfeld, a Diesel vagy az Odd Molly. Vásárolhat ruhákat, cipőket és kiegészítőket férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt. Használja ki a remek kedvezményeket és az ingyenes szállítást a Vermont.hu webáruházban.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 4 %
Sale 3 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 4 %  összeget a vásárlásból a  a Vermont webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.