Yoins

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Yoins kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból Yoins

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A Yoins naprakész kínálatában az idény legtrendibb darabjai garantáltan megtalálhatók. Letisztult és extra ruhadarabok, fürdőruhák, kiegészítők,…

A Yoins webáruházról

A divat folyamatosan változik, a Yoins webáruháza pedig tartja vele az iramot. Az online ruhabolt a legújabb trenddarabokkal várja vásárlóit. A webáruház kínálata a nőknek és férfiaknak egyaránt szól, valamint a weboldalon egy külön szekciót szenteltek a plus size és nagyobb méretű ruhadaraboknak. A ruházati cikkek mellett fürdőruhák, kiegészítők, táskák, ékszerek, fehérneműk és cipők is megtalálhatóak a kínálatban. A Yoins Basic kollekciója jól kombinálható, egyszerű, letisztult alapdarabokra épül, amelyek remek alapjai lehetnek a ruhatárnak. A Yoins igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni a divatot, ezért a termékek árai kedvezőek, sőt a Tiplinó kuponjaival még akciósabban szerezheti be ruhatára új darabjait!

Kép


Fizetési és szállítási módok

A webshopban a következő módokon fizethet:

 • online bank- vagy hitelkártyás fizetés (MasterCard, Visa)
 • PayPal
 • Apple Pay, Google Pay

A Yoins webáruháza Magyarországra is szállítja termékeit, a vásárlók két szállítási mód közül választhatnak. Az expressz szállítással a csomag 3-5 munkanapon belül érkezik meg a vásárlóhoz, ennek díja 24.90 USD, azonban 129 USD fölötti vásárlás esetén ingyenes. A standard szállítás díja 6.99 USD és időtartama 6-14 munkanap. A Yoins lehetőséget nyújt a csomag nyomon követésére, ezt a webáruház felhasználói fiókjában teheti meg.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Nem elégedett a Yoins webshopjából rendelt termékekkel vagy egyszerűen csak nem szeretné megtartani őket? A csomag átvételétől számított 30 napon belül visszaküldheti azokat és az áruház pénzvisszafizetést vagy cserelehetőséget biztosít. Miután a visszaküldés mellett dönt, vegye fal a kapcsolatot a Yoins ügyfélszolgálatával, akik tudatják Önnel a szükséges lépéseket, hogy a visszaküldés egyszerű, zökkenőmentes és a lehető leggyorsabb legyen.

Kép


Ügyfélszolgálat, telefonos applikáció és közösségi média

Amennyiben a vásárlás során kérdése merül fel, forduljon a webshop ügyfélszolgálatához, akiket a Yoins weboldalán való ingyenes regisztrációt követően a webáruház felhasználói felületén keresztül érhet el.

Vásároljon bárhol, bármikor, értesüljön elsőként a legújabb kollekciókról és élvezze az exkluzív kedvezményeket a Yoins telefonos applikációján, amelyet a Google Play és App Store online áruházaiból ingyenesen tölthet le okoseszközeire.

Ha még többet szeretne megtudni a Yoins termékeiről és kínálatáról, a webshopot a közösségi médiában is megtalálja: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok

A Tiplinóval Szlovákiából, Csehországból és Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a Yoins weboldalán.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a Yoins webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Yoins webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Yoins webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Yoins weboldalán való rendelésekor a Coupon Code mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Yoins.com - A stílus sosem alszik!

A Yoins naprakész kínálatában az idény legtrendibb darabjai garantáltan megtalálhatók. Letisztult és extra ruhadarabok, fürdőruhák, kiegészítők, cipők nőknek és férfiaknak egyaránt, akár plus size méretben is.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a Yoins webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.