A Yizzam webáruházról

Az öltözködés az önkifejezés egy módja. A Yizzam webáruháza ezt komolyan veszi, kínálatában több ezer különböző mintájú, speciálisan festett póló, leggings, pulóver, top és fölső található nőknek, férfiaknak és gyermekeknek egyaránt. A Yizzam ruháival teljes mértékben kifejezheti személyiségét, hiszen számtalan minta és kombinációs lehetőség várja. Van Gogh képei, állatok, sport, ételek, csillagok, különleges alakzatok? A Yizzam webshopjában ez mind megtalálható, sőt, ha mégsem tud választani, akár saját pólót is tervezhet a Yizzam csapata pedig megvalósítja elképzelését.

Az Amerikai Egyesült Államokban működő cég egy speciális festési technikát használ, mely során a mintákat víz segítségével viszik fel a ruhadarabokra, így nem kell attól tartania, hogy az több mosás vagy többszöri viselés után leszakad vagy lekopik. A Yizzam nagy figyelmet fordít a minőségre és kényelemre, ruháik az Egyesült Államokban készülnek és az egész gyártási folyamat is ott megy végbe. 

Lepje meg szeretteit, barátait vagy saját magát egy különleges ruhadarabbal, ami nem jön szembe az utcán, a Tiplinó kuponjaival pedig most még kedvezményesebben juthat hozzá a Yizzam webáruházának termékeihez!

Kép

Fizetési és szállítási módok

A Yizzam online áruházában online bank- vagy hitelkártyás fizetésre (Visa, Mastercard, Discover), illetve PayPal-on keresztüli fizetésre van lehetőség.

A webáruház kedvezményes, standard és expressz szállítási módot kínál, ezeknek költsége a csomag méretétől és a rendelt termékektől függően 12 USD és 47 USD között mozog. A szállítási ideje a kedvezményes mód esetében 3 -8 hét, a standard opciónál 6-10 munkanap, az expressz szállítás esetében pedig 3-5 munkanap.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben nem elégedett a Yizzam webshopjából rendelt termékekkel, a csomag átvételétől számított 30 napon belül visszaküldheti azokat és az áruház pénzvisszafizetést vagy cserelehetőséget biztosít. A visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. Fontos, hogy a visszaküldött termék viseletlen állapotban és megfelelő csomagolásban jusson vissza az áruházba. Amennyiben fel szeretné gyorsítani a visszaküldés folyamatát, felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és fotót küldhet nekik a hibás termékről, így még azelőtt elkezdődhet a reklamáció folyamata, mielőtt az áru visszaérkezik hozzájuk.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A vásárlást, reklamációt, szállítást és termékeket illető kérdéseivel forduljon a Yizzam angol nyelvű ügyfélszolgálatához:

 • e-mail: CustomerCare@Yizzam.com
 • telefon: 786-766-1944

A Yizzam webáruházát a közösségi médiában is megtalálja: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest

A Tiplinóval most Lengyelországból és Csehországból is kedvezményesen juthat hozzá a Yizzam termékeihez.

Kedvezményes kuponok használata a Yizzam webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Yizzam webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Yizzam webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a Yizzam weboldalán való rendelésekor a Gift card or discount code mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Yizzam.com - egyedi minták

Egyedi, minőségi, mintás ruhadarabok, melyekkel az öltözködés önkifejezési móddá válhat. Pólók, pulóverek, leggingsek, fölsők nőknek, gyerekeknek, férfiaknak, akár saját tervezésű, egyedi mintával a Yizzam webáruházában.

Yizzam más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Yizzam webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be