A(z) Xiaomishop webáruházról

Az egyre feljebb törő márkabolt, mely a világ számos pontján megtalálható. Ismert és megbízható telefonok, robotporszívók és más elektronikai eszközök remek áron, Xioamishop kuponnal még remekebb áron. A Xiaomishop egy karnyújtásnyira hozza az okos eszközöket bárki számára.

Kép

Spórolás a Xiaomishopban

Mindenki arra vágyik, hogy a legújabb, legjobb eszközökkel tegye könnyebbé mindennapjait, de közben ne költsön el egy vagyont. Ez az álom a Xiaomi shopjával valóra válik, hisz számos módja van annak, hogy olcsóbban vásárolhasson. Itt van a hűségpontok gyűjtése, amihez minden elköltött 100 Ft után 1 pont jár. Egyes akciók keretein belül lehetőség van extra pontok szerzésére is. 

Váltson be egy-egy vásárlás során Xiaomishop kupont és csökkentse a vásárlás összegét több 10%-kal. Ha a Tiplino portálról indítja a vásárlást, pénzvisszatérítéssel számolhat. Ez annyit jelent, hogy Xiaomishop.hu weboldalon történő vásárlás után visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ezt a megspórolt összeget a megerősítést követően a Tiplino jóváírja a bankszámlájára.

Xiaomishop akciók

A vásárlók mellett szólnak a kivételes Xiaomishop akciók is, amelyek közül bármikor válogathat. Így szerezhet be olcsóbban egy elektromos rollert az ajánlott kereskedői ár alatt vagy egy robotporszívót kedvezményes áron. Novemberben, a Xiaomishop Black Friday akciója alatt egy egész hétvége áll rendelkezsére az olcsóbb vásárlásért. A kedvezmények egyetlen feltétele a regisztráció. Az évben kétszer is előforduló közkedvelt kuponakció a Glamour-napok is biztosít Xiaomishop kuponokat. Ebben az esetben a kuponok a Glamour magazinban találhatóak.

Xiaomishop kupon lelőhelyek

Kedvezményes kuponokat több helyről is be lehet szerezni. Ilyen hely a Tiplino portál is, ahol megtalája a kuponok felhasználási módját és feltételeit. A kuponokról és akciókról a webáruház Facebook csatornája is tájékoztat, ahogy a hírlevél is. A Xiaomishop regisztráció szintén kuponnal jár 10% kedvezmény magasságában.

Xiaomi telefon és minden más

Azt már mindenki tudja, hogy a Xiaomi telefonokat gyárt, de azt már kevesebben tudják, hogy további okoseszközök is rendelkezésre állnak. A weboldal kínálata 4 pontban szerepel:

 • Okostelefon
 • Okosotthon
 • Életmód
 • Promócióink
Kép

Az okostelefon egyértelmű, Xiaomi, Redmi és Poco közül lehet válogatni különböző színben és paraméterekkel, csak a pénztárca szab határt hiszen az alap daraboktól a profi telefonig minden megtalálható. Az okosotthon már nemcsak a képzelet szüleménye, hanem valóságos dolog, melyhez számos eszköz itt is elérhető. Porszívók, TV-k, okos eszközök és okos konyhai eszközök, levegő kezelés, kamerák és világítás várja új gazdáját, hogy könnyebbé tegye mindennapjait.

A készülékek seítségével mindent telefonról irányíthat, akárcsak a Delonghi kávéfőzőket. Az intelligens kapucsengő robotporszívó vagy villanykörte más gyártótól is van a piacon, sokat közülük megtalál az Okosítom az otthonom webáruházban is, ahol szintén pénzvisszatérítéssel vásárolhat.

Rendelkezésre állnak még az életmóddal kapcsolatos termékek is, ide tartoznak a fülhallgatók, okosórák, elektromos rollerek és kerékpárok, hátizsákok, szépségápolási eszközök és irodai eszközök, amelyek vásárlása szintén olcsóbb lehet Xiaomishop kupon beváltásával.

Xiaomishop kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció Xiaomishop Black Friday

26.11.2023

Kedvezmény Xiaomishop a megjelölt okosórákra, fülhallgatókra és életmód eszközökre

17.10.2023

Kedvezmény Xiaomishop a megjelölt világításra

17.10.2023

Kedvezmény Xiaomishop a megjelölt konyhai eszközökre

17.10.2023

Kedvezmény Xiaomishop a megjelölt okos eszközökre

17.10.2023

Kedvezmény Xiaomishop a megjelölt kamerákra

17.10.2023

Kedvezmény Xiaomishop a megjelölt levegő kezelőkre

17.10.2023

Kedvezmény Xiaomishop a megjelölt okos TV-kre és kiegészítőkre

17.10.2023

Kedvezmény Xiaomishop a megjelölt porszívókra

17.10.2023

Kedvezmény Xiaomishop a megjelölt okostelefonokra

17.10.2023

Xiaomishop hupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Xiaomishop kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Xiaomishop.hu webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A megrendelés összegzése alatt található a "Kuponkód" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Ellenőrzés" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Xiaomishop webáruházról

Válogasson a világhírű márka okostelefonjai és eszközei közül a Xiaomishop webáruházban. Szebbnél szebb és jobbnál jobb telefonok várják, melyek a kedvező árak mellett még olcsóbban vásárolhatóak meg, ha Xiaomishop kupont is felhasznál. Legyen kényelmes és irányítsa egy telefonról a porszívót, világítást, konyhai eszközöket, rollereket és más okoseszközt. Kihasználhatja a Glamour-napokon belül rendelkezésre álló Xiaomishop kuponokat is vagy megvárhatja a Xiaomishop Black Friday akcióját.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Xiaomishop webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be