Willsoor.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) Willsoor.hu webáruházról

A Willsoor webáruház fő kínálatát a prémium minőségű ingek és blúzok alkotják. Kínálnak ingeket férfiaknak és nőknek, hivatalos és mindennapi hordásra egyaránt. A márka egész Europában elterjedt az Egyesült Királyságtól Kelet-Európáig. A Willsoor kollekciója csaknem 3200 inget tartalmaz, amelyek mind egyediek és testreszabottak.

Willsoor ingek minden alkalomra

A munkahelye megköveteli az elegáns dresscode-ot? Esküvőre készül, és egy szép inget keres az öltönyéhez? Esetleg szívesen öltözködik elegánsan a mindennapokban? A Willsoor minden alkalomra kínál ingeket: klasszikus, slim fit, fehér, színes, mintás, hosszú ujjú és rövid ujjú ingek széles választéka várja. A webáruház nemcsak az uraknak kedvez, a hölgyek is válogathatnak a csinos ingek közül.

Willsoor ruházat

A Willsoor webáruház az ingeken kívül más ruházatot és kiegészítőket is kínál, így megvásárolhatja az egész outfitet egy helyen. Válasszon az inghez illő nyakkendőt, zakót, nadrágot vagy övet. Női ruhákat, szoknyákat, blúzokat, zakókat vagy kabátokat szintén talál a kínálatban.

willsoor ing

Rendelés a Willsoor webshopból

A rendelés a webshopból igazán egyszerű. Böngésszen kategóriák szerint, majd válassza ki a kedvenc darabját. A megfelelő méretet helyezze a kosárba, és válasszon fizetési, majd szállítási módot. A webáruházban fizethet online bankkártyával vagy utánvéttel a termék átvételekor. Az utánvét díja 400 Ft. A rendeléseket rendszerint 4 napon belül szállítják. A szállítási módok és díjak a következők:

 • DPD futárszolgálat: szállítási díj 1530 Ft.
 • Magyar Posta: szállítási díj 1400 Ft.
 • Csomagküldő: szállítási díj 1000 Ft.

Reklamáció és visszaküldés

Megesik, hogy valamilyen okból kifolyólag nem felel meg a termék vagy a mérete. Ebben az esetben lehetőség van ingyenes visszaküldésre vagy cserére a termék átvételétől számított 14 napon belül. Töltse ki a reklamációs űrlapot, válassza a termékvisszatérítés opciót. Az ügyfélszolgálat elküldi önnek a szükséges információkat a postacímmel együtt. A csomag kézbesítése utáni 14 napon belül visszatérítik önnek a termék árát. Amennyiben kicserélni szeretné a terméket, töltse ki a visszaküldési űrlapot.

Reklamálni szintén a reklamációs űrlap segítségével lehet, válassza a reklamáció benyújtása opciót. 3 munkanapon belül felveszik önnel a kapcsolatot, a reklamációs kérelmeket 30 napon belül feldolgozzák.

Kapcsolat

Kérdés vagy probléma esetén forduljon a Willsoor ügyfélszolgálatához. ĺrjon nekik az info@willsoor.hu e-mail-címre, vagy keresse fel őket a kapcsolati űrlap segítségével.

Keresse a webáruházat Facebookon és Instagramon is.

Kedvezményes vásárlás

Szeretne pénzt spórolni a vásárlásával? Rendeljen a webáruházból a Tiplinón keresztül, és az elköltött összeg 3%-át visszaszerezheti a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Willsoor.hu webáruházról

Állásinterjúra készül, és szeretne jó benyomást kelteni? Esetleg a munkahelyi pozíciója követeli meg az elegáns dresscode-ot? Különleges eseményre készül, mint esküvő, diplomaosztó vagy elegáns vacsora? A Willsoor férfi és női ingek nagy választékát kínálja, így minden alkalomra megtalálja a tökéletes darabot. A márkát a stílusos dizájn, a minőségi anyagok és a dinamikus fejlődés jellemzi.

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a Willsoor.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be