A WholeSale21 webáruházról

A legfrissebb trenddarabok a WholeSale21 online női ruhaboltjában! Elegáns ruhák, vagány farmerek és toppok, fehérneműk, cipők, táskák és kiegészítők minden alkalomra és időjárásra. A webshop kínálata kedvező árú termékekkel és folyamatosan bővülő választékkal várja a vásárlókat. A ruhadarabok széles méretváltozatban elérhetők, a legkisebb méretektől akár a plus-size modellekig minden megvásárolható itt, a megfelelő méret kiválasztásában pedig részletes táblázat segít. Amennyiben éppen felfrissítené ruhatárát, a WholeSale21 online ruhaboltja megfelelő választás, a Tiplinó kuponjaival pedig most még kedvezőbb áron juthat hozzá a webshop termékeihez!

Kép

Vásárlás és fizetési módok

A WholeSale21 webáruházában való vásárlás regisztrációhoz kötött, amely csupán pár kattintásból áll. A webáruházban elérhető fizetési módok a következők: PayPal, Western Union, MoneyGram, banki átutalás

Szállítás

A WholeSale21 webshopja Kínából postázza termékeit a világ szinte minden országába, köztük Magyarországra is. A szállítás költsége a célországtól, a választott szállítási módtól és a csomag súlyától függ. A pontos összeg a rendelés leadásakor látható. A webáruház a következő szállítási módokat kínálja:

 • kedvezményes szállítás – 15-25 munkanap
 • standard szállítás – 12 -14 munkanap
 • gyors szállítás – 7-10 munkanap

A szállítás időtartamához hozzáadódik a rendelés feldolgozása is, amely 4-10 munkanapot vehet igénybe. A WholeSale21 weboldalán feltüntetett árak az esetleges vámköltségeket és helyi adókat nem tartalmazzák.

Kép

Visszaküldés

A WholeSale21 webáruháza az esetek többségében csak akkor biztosít pénzvisszafizetést és cserelehetőséget, amennyiben a rendelt termék hibás vagy sérült állapotban érkezik meg a vásárlóhoz. Ebben az esetben a csomag átvételétől számított 7 napon belül lehet felvenni a kapcsolatot a webáruház ügyfélszolgálatával. A vásárló fotóval bizonyíthatja a termék állapotát, majd eredeti állapotban és csomagolásban visszaküldheti a hibás árucikkeket az ügyfélszolgálat által megadott címre. A visszaküldés költségei a vásárlót terhelik, azonban kompenzációként a webshop kedvezménykódot ad, amely a következő vásárlás során váltható be.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A WholeSale21 angol nyelvű ügyfélszolgálatának munkatársai bármilyen vásárlással, rendeléssel és visszaküldéssel kapcsolatos kérdésben a vásárlók rendelkezésére állnak:

 • e-mail: service@wholesale21.com
 • WhatsApp: +8618906997741 vagy +8615859738368

A WholeSale21 webáruháza a közösségi médiában: Facebook, Instagram

Kedvezményes kuponok felhasználása a WholeSale21 webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a WholeSale21 webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a WholeSale21 webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a WholeSale21 webáruházában való rendeléskor a „Coupon code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

WholeSale21.com - Új a ruhatárba!

A WholeSale21 online női ruhaboltja megfelelő választás, ha néhány izgalmas, trendi vagy épp klasszikus darabbal szeretné felfrissíteni ruhatárát. Ruhadarabok minden évszakra, cipők, fürdőruhák, fehérneműk, táskák és kiegészítők kedvezményes áron, akár plus-size méretben is.

WholeSale21 más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a WholeSale21 webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be