A(z) WalterLand webáruházról

A WalterLand története még 2001-ben indult egy horgászbolt megnyitásával Soroksáron. A WalterLand Áruháza megnyitására 5 évvel később, 2006-ban került sor. Bár Magyarországon számos olyan bolt működik, amelyben megveheti a teljes felszerelését, de kevés olyan van, amelyben minden mást is megtalál a vízparti tartózkodáshoz. A WalterLand csapatát igazi profik alkoják, mind aktívan horgásznak, sőt, sokan aktívan versenyeznek is. Mára már több mintabolttal és partnerbolttal is rendelkezik és Szolákiába, valamint Romániába is szállít. 

Kép

Így spórolhat a WalterLand webáruházzal

A WalterLand horgászbolt minden horgászatot és pecázást kedvelő személy mekkája. Egy teljes felszerelést és minden, a tóparti tartózkodáshoz szükséges kelléket megtalál benne. A hosszú évek óta működő bolt barátságos árai mellett még spórolási lehetőségeket is kínál. A WalterLand kuponok nagy számban elérhetők a Tiplino.hu weboldalon, valamint a WalterLand webhelyén is. A kuponok beváltásának menetét lejjebb találja. Iratkozzon fel a WalterLand hírlevelére és kedvezményt kap ajándékba, esetleg kövesse a WalterLand Facebook csatornáját és mindig tudni fog az aktuálisan zajló akciókról és kuponokról. Számtalanszor készül a WalterLand nyereményjátékkal is. Ilyen például a pörgetős játék, mely alatt meg kell adnia e-mail címét és pörgetnie. Nyereménye lehet ingyenes szállítás, különböző kedvezmények vagy tárgyak. A hírlevélből és a játékból szerzett kuponok felhasználási feltételei a következők:

 • 3% kedvezményre jogosító kupont 5 000 Ft feletti vásárlás esetén lehet beváltani
 • 5% kedvezményre jogosító kupont 10 000 Ft feletti vásárlás esetén lehet beváltani
 • Az 500 Ft-os és 1 000 Ft-os kupont  10 000 Ft feletti vásárlás esetén lehet beváltani
 • Az ingyen szállításra jogosító kupont 5 000 Ft feletti vásárlás esetén lehet beváltani
 • A nyerhető baseball sapkát 10 000 Ft feletti, míg az etetőanyagot 5 000 Ft feletti vásárlás esetén lehet beváltani

A kuponokat és nyereményeket csak regisztrált felhasználók válthatják be. Ha akciói keretein belül egész szetteket is mevásárolhat akár 42% kedvezménnyel. Tippelős játékok sem hiányozhatnak, melyek során ajándékcsomagot nyerhet és a karácsonyról sem feledkezik meg. A fa alá segítségével olcsóbban vásárolhat a WalterLand kínálatából terméket vagy ajándékutalványt. Az utalványt 5 000 Ft és 10 000 Ft értékben kaphatók. Mindemellett ingyenes szállítás is elérhető, mégpedig 20 000 Ft feletti rendelés esetén akkor, ha a banki előre utalást választja fizetési módként. Amennyiben inkább az utánvét mellett dönt, akkor is jár az ingyenes szállítás lehetősége, mégpedig 40 000 Ft feletti összegű vásárlás esetén. A WalterLand a Black Friday akcióból sem maradhat ki. 

WalterLand akciók

A WalterLand állandóan lehetőséget kínál a spórolásra. Különböző akciókkal és játékokkal készül a vásárlóinak. Nem maradhat le a Black Friday akcióról sem, mely a WalterLand webáruházban egy teljes hétig tart. A WalterLand termékeket ilyenkor outlet áron, akár 60% kedvezménnyel kínálja, miközben mindenféle kuponokat is elérhetővé tesz. Azon az egy héten minden nap kiemel egy "A nap sztárja" terméket. Ezekre a termékekre külnböző kedvezmények érvényesek. Tippjátékai és exkluzív kedvezményei további lehetőséget adnak a spórolásra. Nem ritkák a 2-t fizet, 3-at vihet akciók sem. A karácsony egy másik kedvezmény rengeteg a WalterLandnél. Az ingyesen szállítás csak egy a sok közül.

WalterLand kínálat

A WalterLand egy igazán gazdag kínálattal rendelkező horgászbolt. Azon boltok közé tartozik, ahol nem csak felszerelést vásárolhat, hanem minden kelléket ahhoz, hogy akár napokat és éjszakákat is kint tölthessen a vízparton. Alapvetően a menüje a következő:

 • Akciók
 • Aprócikkek
 • Botok
 • Csalik
 • Egyéb
 • Horgok
 • Műcsalik
 • Orsók
 • Ruhák
 • Zsinórok

Az "Aprócikkek" kategória rejti az olyan kincseket, mint a bojlis kellékek, a csúzli, az előketartó, feeder kiegészítők, forgók, kapcsok, kulcskarikák, hálózsákok, kések, ollók, fogók, mérlegek, ólmok, kosarak, piknik szettek, regadozó kellékek, úszók és verseny kellékek. A hal elkészítése sokszor igényel különleges eszközöket vagy fűszereket, ezért a WalterLand halfüstölőt, a hozzá tartozó füstölőport és pác-sót is kínál. Mivel a horgászat elengedhetetlen kellékei a botok, ezért természetesen ebből a horgászboltból sem hiányozhatnak. Számos típus közül választhat: bojlis, bolognai, feeder, picker, harcsázó, klasszikus teleszkópos, lékhorgászbot, márnázó, match, pergető, rakós és spicc. Ha a széles választék ellenére sem sikerül megtalálni a megfelelő botot, látogasson el az Xfish webshopba, ahol a spórolásról szintén a Tiplino gondoskodik. 

Kép

Hiába jó a bot, ha nem jó a csali. Nagyon sokféle csali áll a horgászat szerelmesei rendelkezésére. Megtalálni a megfelelőt időt igényel, de a WalterLand megadja a lehetőséget a keresgetésre, hisz a kínálatában rengeteg csali található. Legyen szó adalékról, aromáról, bojlikról, dipről, élő csaliról, etetőanyagról, horog csaliról, magvakról, pasztáról vagy pelletről, itt megtalálja. A műcsalik is szerepelnek a WalterLand kínálatában. Gumihalat, készleteket, körforgót, támolygót és wobblert is vásárolhat. Az Epeca.hu webáruházban is bátran vásárolhat horgászfelszerelést, mivel a Tiplino ott is segítségére van. Továbbá az alapfelszerelés része az horog, az orsó és a zsinór is. Megintcsak nem kell messzire mennie, mert a WalterLand általános horgokat, előkötött pontyozó horgokat, pontyozó horgokat, ragadozó horgokat, versenyhorgokat és előkötött versenyhorgokat is kínál. Orsókból elsőfékes, harcifékes, hátsófékes, multiplikátor, nyeletőfékes és távdobó közül választhat. 

Zsinórok nélkül nehéz lenne halat fogni, ugyanolyan fontosak, mint a felszerelés többi része. A WalterLand kínálatában dobóelőke, fluocarbon, fonott, monofil, nanofil, pontyozó előzsinórok és ragadozó előzsinórok is szerepelnek. A WalterLand soroksári üzletében vagy a WalterLand dunakeszii üzletében ki is próbálhatja, kézbe veheti. Annak érdekében, hogy nyugodtan szemlélhesse a vizet a vízpartról, szüksége lehet további eszközökre. A szék, az ágy, az asztal és a rovarriasztó szerek is a kényelmet szolgálják. Az ernyő vagy a sátor megvédi az időjárás viszontagságaitól, miközben a DVD és a könyv segít mulatnia az időt, amíg a kapásra vár. Amennyiben a vízről szeretne horgászni, szüksége lesz egy csónakra vagy esetleg egy hozzá való motorra. Botpántnak, bottartónak, hálónak, kapásjelzőnek vagy halradarnak is hasznát veszi, amikor a tóparton kényelmesen horgászik. 

Az is fontos, hogy ne fázzon amikor az idejét a kedvenc hobbijával tölti. A WalterLand webáruházban alsóruházatot, cipőt, bakancsot, papucsot, csizmát, esőruhát, felsőruházatot, kesztyűt, mellényt, nadrágot, pólót, sálat, sapkát, szemüveget, zoknit, de még thermoruhát is talál. Ha felkeresi az LKBaits webáruházat, akkor nem csak horgászfelszerelést, hanem speciális elektronikát is talál, a Tiplino pedig itt is társa a spórolásban. 

WalterLand Soroksár, WalterLand Dunakeszi és WalterLand Újbuda

Amennyiben azok közé tartozik, akik szeretik megnézni és kézbe fogni azt a terméket, amit kiszemelt, megteheti a WalterLand három mintaboltja egyikében. A WalterLand Soroksáron, Újbudán és Dunakeszin is rendelkezik mintabolttal.

WalterLand mintaboltCímNyitvatartás
WalterLand Soroksár1239 Budapest, Bevásárló u. 8Hé.-Szo.: 9:00 - 19:00
Vas.: 9:00 - 17:00
WalterLand Újbuda1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.Hé.-Szo.: 9:00 - 19:00
Vas.: 9:00 - 17:00
WalterLand Dunakeszi2120 Dunakeszi, Nádas u. 8Hé.-Szo.: 9:00 - 19:00
Vas.: 9:00 - 17:00

Ezért a WalterLand

Kevés olyan horgászbolt található Magyarországon, ahol mindent megtalál a horgászathoz és még további, a vízparti tartózkodáshoz szükséges eszközöket is. Nos, a WalterLand pontosan egy ilyen hely. Már 2001 óta kiszolgálja a horgászatot kedvelő személyeket, ezért igazi profi abban, amit csinál. Nem beszélve arról, hogy a csapat horgászokból áll, tehát tapasztalatból is tudnak tanácsot adni. A webshopon kívül három üzlettel is rendelkezik, ahol személyesen is megtekintheti, kézbe veheti a termékeket vagy kérhet tanácsot. A WalterLand Soroksáron Magyarország egyik legnagyobb horgászboltja, a WalterLand Dunakeszin a legújabb bolt, ahol a legszélesebb a csali és az etetőanyag kínálat.  A webshopon megtalál mindent, amit az üzletekben. A fő különbség abban rejlik, hogy a webáruházban van minimális rendelési összeg. Azért, hogy nyugodt szívvel vásárolhasson a webáruházban, a WalterLand 14 napos elállási jogot biztosít, ha a termék mégsem tetszene, vagy nem olyan lenne, mint amilyennek elképzelte. Mivel horgászok nem csak Magyarországon léteznek, ezért a WalterLand külföldre is szállít, mégpedig Romániába és Szlovákiába. Továbbá, sosem számítanak fel csomagolási költséget. 

WalterLand visszaküldés

A vásárlástól a termék átvételétől számított 14 napon belül elállhat. Amennyiben szeretné gyakorolni ezt a jogát, azt köteles írásban közölni. Felbontott termékekre is vonatkozik, viszont azok semmilyen esetben sem lehetnek használva. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a info@walterland.net e-mail címen vagy 06-1-285-999 telefonszámon. Miután egyeztetett a csapattal, küldje el a terméket a WalterLand Soroksár, 1239 Budapest, Bevásárló u. 8 címre. Azt követően, hogy a csomag megérkezik a WalterLandhez, videó felvétel klészítése közben bontják ki és vizsgálják meg. Ha cserecsomagot kért, azt ezt követően elküldik vagy visszautalják a pénzt. 

WalterLand kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Ingyenes szállítás a WalterLand webáruházban 40 000 Ft feletti vásárlásnál

14.01.2023

Inygenes szállítás A WalterLand webáruházban 20 000 Ft feletti vásárlásnál

14.01.2023

Akció a WalterLand webáruházban, kedvezmény jár a hírlevélre feliratkozásért

13.03.2023

Akció a WalterLand webáruházban, Nevis távdobó feeder szett 27% kedvezménnyel

13.03.2023

Akció a WalterLand webáruházban, okuma pergető kombó 40% kedvezménnyel

13.03.2023

Akció a WalterLand webáruházban, szettek akár 42% kedvezménnyel

13.03.2023

Akció a WalterLand webáruházban, sátrak és ponyvák akár 81% kedvezménnyel

13.03.2023

WalterLand kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert WalterLand kuponra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált WalterLand kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a WalterLand webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A rendelés összesítése alatt találja a "Kupon megadása" lehetőséget. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Beváltás" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert WalterLand kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A WalterLand webáruházról

Ahhoz, hogy a horgászat igazi élmény legyen, a WalterLand webáruházban a helye. Nem csak egy komplett horgászfelszerelést vásárolhat, hanem számos más kiegészítőt is. Kínálatában minden szerepel, ami kényelmessé és kellemessé teszi a vízparti tartózkodást. Legyen szó hálókról, botokról, csalikról, ruházatról, sátrakról vagy csónakokról, itt mindent megtalál kedvező áron és megdöbbentő mennyiségben. Már 2001 óta kiszolgálja a horgászat szerelmeseit, nem csak webáruházával hanem három üzletével is. WalterLand kuponok beváltásával és akciókon való részvételekkel még spórolhat is. 

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a WalterLand webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be