A(z) Hotels.com webáruházról

Tengerparti nyaralást, hétvégi városi kiruccanást vagy hegyi túrázást tervez? Egy biztos: minden esetben szüksége lesz szállásra, ahol kipihenheti a nap fáradalmait. Ebben segít önnek a Hotels.com. Akár előre szervezi a nyaralását, akár az utolsó pillanatban keres szállást, itt biztosan megtalálja.

Szállás az egész világon

A Hotels.com az egész világon kínál szállást. Mindegy, hogy Magyarországon pihen, esetleg valamelyik európai nagyvárosba készül, vagy akár egy egzotikus szigetre utazik. Használja a Hotels.com praktikus keresőjét. Adja meg úti célját, az utazás időpontját és az utazó személyek számát. A rendszer kikeresi önnek az összes szálláslehetőséget: hoteleket, apartmanokat, hosteleket és vidéki pihenőhelyeket.

hotels szallasok

Használja a különböző szűrőket, hogy minél nagyobb eséllyel megtalálja az önnek való szállást. Kereshet például csillagok, értékelések vagy ár szerint. Szűrheti a találatokat tájékozódási pontok alapján – ez különösen hasznos, ha nagyvárosba utazik. Beállíthatja, hogy a szállás tartalmazzon reggelit, parkolási lehetőséget vagy kiskedvenc elszállásolását.

Hotels.com Rewards

Csatlakozzon a Hotels.com hűségprogramjához, ahol rengeteg kedvezmény és akciós ajánlat várja. Keresse a "titkos ár" feliratot, és fizessen kevesebbet. Sőt mi több, minden 10. eltöltött éjszaka után egyet ajándékba kap. A csatlakozás egyszerű és ingyenes.

Foglalás és fizetés

hotels

A foglalás menete nagyon egyszerű. A kereső segítségével válassza ki a hotelt, amelyben meg szeretne szállni, majd a szállás részleteinél a konkrét szobát. Kattintson a "Foglalás" gombra, és válassza ki, hogy előre szeretne fizetni, vagy a szálláshelyen. Ezután megjelenik a "Biztonságos foglalás" űrlap, ezt töltse ki, illetve ellenőrizze adatai helyességét, majd küldje el a foglalást.

A fizetés hitelkártyával történik és teljesen biztonságos. A lemondási feltételek szállásonként különböznek. Sok szállás kínál díjtalan lemondást.

Ügyfélszolgálat

Ha kérdése vagy kérése van, módosítani vagy törölni szeretné a foglalását, forduljon a Hotels.com ügyfélszolgálatához. Hívja a 06 1 777 9228 telefonszámot, vagy írjon az ugyfelszolgalat@hotels.com e-mail-címre.

Kövesse a Hotels.com Facebook és Instagram oldalát is a legfrissebb információkért.

Biztonságos és megbízható szállás

Nem kell félnie, hogy a szállásfoglalás esetleg nem biztonságos. A Hotels.com folyamatosan ellenőrzi a szállásadóit, ezenkívül a részletes leírások és az ügyfelek értékelései is segítik a döntését. A Hotels.com térképet is küld önnek a hotel környékéhez, amely segítségével könnyen megtalálja majd a szállást és jobban tájékozódik a környéken.

Látogasson el a Hotels.com weboldalra a Tiplinóról, és még kedvezményesebben foglalhat szállást. A cashbacknek köszönhetően az elköltött összeg akár 2%-át visszaszerezheti.

Hotels.com kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon HOTELS.com 5% kedvezmény

14.12.2023

Akár % kedvezmény a Last Minute szállásokra -

31.12.2021

Hotels.com: 8% kedvezményes kupon foglalásokra

10.04.2021

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Hotels.com webáruházról

Foglaljon szállást kedvező áron, válogasson a jobbnál jobb ajánlatok közül. A Hotels.com weboldalon mindenféle szállástípust megtalál az ötcsillagos luxushoteltől kezdve a panziókig és apartmanokig. A legtöbb szálláshelyen díjmentesen lemondhatja a foglalást. Sőt mi több, minden 10. eltöltött éjszaka után egyet bónuszként kap!

Hotels.com más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Hotels.com webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be