Hotels.com

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Hotels.com kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 1,5 % mindenből a webáruházból Hotels.com

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

Foglaljon szállást kedvező áron, válogasson a jobbnál jobb ajánlatok közül. A Hotels.com weboldalon mindenféle...

Akár % kedvezmény a Last Minute szállásokra - Hotels.com

+ akár 1,5 % vissza a vásárlásból

A Hotels.com weboldalon most akár 50% kedvezménnyel foglalhat le Last Minute szállást. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Hotels.com webáruházról

Tengerparti nyaralást, hétvégi városi kiruccanást vagy hegyi túrázást tervez? Egy biztos: minden esetben szüksége lesz szállásra, ahol kipihenheti a nap fáradalmait. Ebben segít önnek a Hotels.com. Akár előre szervezi a nyaralását, akár az utolsó pillanatban keres szállást, itt biztosan megtalálja.

Szállás az egész világon

A Hotels.com az egész világon kínál szállást. Mindegy, hogy Magyarországon pihen, esetleg valamelyik európai nagyvárosba készül, vagy akár egy egzotikus szigetre utazik. Használja a Hotels.com praktikus keresőjét. Adja meg úti célját, az utazás időpontját és az utazó személyek számát. A rendszer kikeresi önnek az összes szálláslehetőséget: hoteleket, apartmanokat, hosteleket és vidéki pihenőhelyeket.

hotels szallasok


Használja a különböző szűrőket, hogy minél nagyobb eséllyel megtalálja az önnek való szállást. Kereshet például csillagok, értékelések vagy ár szerint. Szűrheti a találatokat tájékozódási pontok alapján – ez különösen hasznos, ha nagyvárosba utazik. Beállíthatja, hogy a szállás tartalmazzon reggelit, parkolási lehetőséget vagy kiskedvenc elszállásolását.

Hotels.com Rewards

Csatlakozzon a Hotels.com hűségprogramjához, ahol rengeteg kedvezmény és akciós ajánlat várja. Keresse a "titkos ár" feliratot, és fizessen kevesebbet. Sőt mi több, minden 10. eltöltött éjszaka után egyet ajándékba kap. A csatlakozás egyszerű és ingyenes.

Foglalás és fizetés

hotels


A foglalás menete nagyon egyszerű. A kereső segítségével válassza ki a hotelt, amelyben meg szeretne szállni, majd a szállás részleteinél a konkrét szobát. Kattintson a "Foglalás" gombra, és válassza ki, hogy előre szeretne fizetni, vagy a szálláshelyen. Ezután megjelenik a "Biztonságos foglalás" űrlap, ezt töltse ki, illetve ellenőrizze adatai helyességét, majd küldje el a foglalást.

A fizetés hitelkártyával történik és teljesen biztonságos. A lemondási feltételek szállásonként különböznek. Sok szállás kínál díjtalan lemondást.

Ügyfélszolgálat

Ha kérdése vagy kérése van, módosítani vagy törölni szeretné a foglalását, forduljon a Hotels.com ügyfélszolgálatához. Hívja a 06 1 777 9228 telefonszámot, vagy írjon az ugyfelszolgalat@hotels.com e-mail-címre.

Kövesse a Hotels.com Facebook és Instagram oldalát is a legfrissebb információkért.

Biztonságos és megbízható szállás

Nem kell félnie, hogy a szállásfoglalás esetleg nem biztonságos. A Hotels.com folyamatosan ellenőrzi a szállásadóit, ezenkívül a részletes leírások és az ügyfelek értékelései is segítik a döntését. A Hotels.com térképet is küld önnek a hotel környékéhez, amely segítségével könnyen megtalálja majd a szállást és jobban tájékozódik a környéken.

Látogasson el a Hotels.com weboldalra a Tiplinóról, és még kedvezményesebben foglalhat szállást. A cashbacknek köszönhetően az elköltött összeg akár 2%-át visszaszerezheti.

Hotels.com kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Hotels.com: 8% kedvezményes kupon foglalásokra

10.04.2021 - Érvényes április 10-ig történő foglalásokra, szeptember 30-ig történő utazás esetén. Használja a…

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Hotels.com webáruházról

Foglaljon szállást kedvező áron, válogasson a jobbnál jobb ajánlatok közül. A Hotels.com weboldalon mindenféle szállástípust megtalál az ötcsillagos luxushoteltől kezdve a panziókig és apartmanokig. A legtöbb szálláshelyen díjmentesen lemondhatja a foglalást. Sőt mi több, minden 10. eltöltött éjszaka után egyet bónuszként kap!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 1,5 %  összeget a vásárlásból a  a Hotels.com webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.