BetterWorldBooks

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

BetterWorldBooks kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból BetterWorldBooks

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A BetterWorldBooks online könyvesboltjában több ezer használt és új angol nyelvű könyv vásárolható meg kedvező áron, akár ingyenes szállítással.…

A BetterWorldBooks webáruházról

A BetterWorldBooks webáruházában használt és új, főképp angol nyelvű könyvek vásárolhatók meg kedvező áron, sok esetben akár ingyenes szállítással. Szórakoztató irodalom, történelmi, tudományos, ifjúsági és gyermekkönyvek, valamint számos egyéb kategória kötetei egyaránt megtalálhatók az online könyvesboltban.

Kép

A BetterWorldBooks és a jótékonyság

A könyvekből befoly bevételből a cég különböző alapítványokat támogat. A BetterWorldBooks a környezettudatosságra is nagy figyelmet fordít, több ezer könyvet mentenek meg a kidobástól és a szeméttelepektől, emellett az el nem adott és el nem adományozott köteteket újrahasznosítják. A webáruházban való vásárlással tehát számos jó ügyet támogatunk, emellett pedig izgalmas új olvasnivalókra tehetünk szert kedvező áron.

Fizetési módok és szállítás

A BetterWorldBooks webshopjában online bankkártyás fizetésre, valamint PayPal és Apple Pay szolgáltatásokon keresztüli fizetésre van lehetőség.

A webáruház számos termék esetében ingyenes standard szállítást biztosít a világ sok országába, köztük Magyarországra is. A standard szállítás nem foglalja magába a csomag nyomon követésének lehetőségét. A szállítás időtartama átlagosan 10-21 munkanap.

Kép

Visszaküldés

A BetterWorldBooks webáruházában rendelt könyvek és termékek visszaküldésére a csomag átvételétől számítva 60 nap áll a vásárlók rendelkezésére. Fontos, hogy a kötetek újszerű állapotban és eredeti csomagolásban érkezzenek vissza a webshophoz. A visszaküldés költségei a vásárlót terhelik.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Kérdések esetén a BetterWorldBooks webáruházával a webshop felhasználói felületén és a help@betterworldbooks.com e-mail címen lehet felvenni a kapcsolatot.

A BetterWorldBooks online könyvesboltjáról még többet tudhat meg a webáruház Twitter, Facebook, Instagram és Pinterest oldalán.

A Tiplinó kuponjaival most Szlovákiából is ingyenesen vásárolhat a BetterWorldBooks webshopjában. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a BetterWorldBooks webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a BetterWorldBooks webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a BetterWorldBooks webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a BetterWorldBooks webáruházában való rendeléskor az „Enter coupon code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

BetterWorldBooks.com - könyvek

A BetterWorldBooks online könyvesboltjában több ezer használt és új angol nyelvű könyv vásárolható meg kedvező áron, akár ingyenes szállítással. A webshop bevétele egy részét alapítványoknak adományozza, valamint nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra is.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a BetterWorldBooks webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.