Az Utazzitthon weboldalról

Az Utazzithon online szállásfoglalási platformon minden információt megtalál, amelyre belföldi utazása megszervezéséhez szüksége lehet. A weboldal több mint 800 szálláshellyel, 5000-nél is több programötlettel és 7000-et meghaladó látnivaló listájával várja önt. A széles szálláskínálatban a patinás hotelektől kezdve a családias nyaralókig mindent megtalál, az Utazzithon igyekszik mindenkinek kedvezni, így az egyedül utazók és a nagycsaládosok is gazdag választékban böngészhetnek az oldalon. Amennyiben a platformon nem találja a megfelelő szállást, vegye fel a kapcsolatot az Utazzithon csapatával, akik az ön személyes igényei alapján megkeresik a tökéletes helyet.

Kép

Miért foglaljon az Utazzitthon weboldalán keresztül?

Az Utazzitthon online platformján egyszerűen és gyorsan foglalhat szállást. Miután kiválasztotta a szálláshelyet, töltse ki a foglalási űrlapot, és amennyiben van rendelkezésre álló szabad szoba, a cég 24 órán belül, vagy szükség esetén akár 30 percen belül visszaigazol önnek. Az Utazzitthon weboldalán való foglalással tehát megspórolja a szálláskeresés költségét és idejét, hiszen igényei alapján a platform akár egyedi ajánlatot is kínál önnek. Amennyiben pénzt szeretne spórolni a foglaláskor, használja fel a Tiplinó kedvezményes kuponjait vagy cashback szolgáltatását, melyeket nem csak az Utazzitthon platformján, hanem számos egyéb utazási oldalon is érvényesíthet, mint például az Airbnb, Booking, Agoda, Trivago vagy Maiutazas.

Kép

Fizetés

Az Utazzitthon weboldalán lefoglalt szálláshelyek díját az adott szállodában kell kifizetni, előrefizetésre csak bizonyos ünnepi időszakokban és csoportos foglalásnál van szükség. Az Utazzitthon platformján feltüntetett árak a szálláshelyek saját árai, a cég nem tesz rá jutalékot és a visszaigazolásban szereplő árakért garanciát vállal, tehát önnek nem kell rejtett költségektől tartania.

Lemondás

A lemondási feltételek szállásonként és szolgáltatónként eltérnek, erről részletesen a szálláshely leírásában, foglaláskor olvashat.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az Utazzitthon ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 9:00 és 17:00 között áll rendelkezésére:

 • e-mail: info@utazzithon.hu
 • telefon: + 36 20 48008

Az Utazzithon közösségi média oldalain még többet tudhat meg az foglalási oldal kínálatáról: Facebook, Instagram

Kedvezményes kuponok felhasználása az Utazzithon weboldalon

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Utazzithon weboldal és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Utazzithon foglalási oldalon?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Utazzithon weboldalon való foglaláskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Utazzitthon.hu – Utazás belföldön

Az Utazzitthon internetes utazásszervezési és foglalási platform magyarországi szálláshelyek és élményprogramok hatalmas kínálatával várja. A több mint 800 szálláshelyet magába foglaló választékban garantáltan ön is megtalálja az igényeinek, ízlésének és pénztárcájának megfelelőt. A foglalás mellett az Utazzitthon weboldalán rengeteg információt és ötletet talál a tökéletes belföldi utazás megtervezéséhez.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Utazzitthon webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be