UberKids

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

UberKids kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból UberKids

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

Minőségi és praktikus gyerekülések, babakocsik és gyermekszoba kellékek az Uber Kids webáruházában. A webshopban minden egy helyen...

Az Uber Kids webáruházról

Gyerekszoba kellékek, gyerekülések, babakocsik és sok más hasznos kellék az Uber Kids webáruházában. A webshop célja, hogy átsegítse a szülőket a gyermeknevelés nehezebb időszakain. Éppen ezért a webáruházban minden egy helyen megtalálható, amire az újszülötteknek vagy kisgyermekeknek szüksége lehet. Kellékek fürdetéshez, játékhoz, alváshoz, etetéshez, utazáshoz, babamonitorok és sok más, amiről az újdonsült szülők akár nem is gondolnák, hogy szükségük lehet rá.

Kép

Az Uber Kids termékei

Az Uberkids kínálatában található termékeknél fontos szempont az egészség. Az oldalon megvásárolható autóülések, babakocsik és egyéb kellékek úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legbiztonságosabbak legyenek és támogassák a gyermek egészséges fejlődését.

Az Uber Kids a kalandokra és szórakozásra is gondolt. A webshopban kapható könnyű és praktikus babakocsik bármelyik családi nyaraláson hasznosak lehetnek, de az első kis biciklik is megtalálhatók a webáruház kínálatában.

A webáruház termékei a lehető legpraktikusabban vannak kialakítva. Emellett maga a weboldal is a praktikusság jegyében készült, hiszen a filtereknek és kategóriáknak köszönhetően pár kattintással megtalálható a keresett termék és a vásárlás menete is egyszerű.

Fizetési módok és szállítás

Az UberKids webáruházában a legtöbb bankkártya és hitelkártya típussal lehet fizetni, emellett a PayPal szolgáltatás is igénybe vehető.

A szállítás költsége és időtartama országonként változik. A csomagok az Egyesült Királyságból érkeznek a vásárlókhoz. Magyarország esetében a következő szállítási módok érhetők el:

 • Royal Mail – 5 – 7 munkanap (£6.33-tól)
 • P2P – 6-12 munkanap (£1.16-tól)
 • Parcelforce – 3-10 munkanap (£8.53-tól)
 • UPS Express – 2-6 munkanap (£10.24-tól)

A szállítás pontos összege és időtartama a rendelés leadása és a szállítási opció kiválasztása után látható.

Személyes átvételre az Uber Kids Wales-ben található üzletében van lehetőség a 75 Ash Road South, Wrexham Industrial Estate, Wrexham, North Wales, LL13 9UG címen.

Kép

Egy éves visszaküldési lehetőség

Az Uber Kids webáruháza a vásárlástól számított egy évig biztosít lehetőséget az eredeti csomagolásban lévő és nem használt termékek visszaküldésére. A visszaküldést megelőzően szükséges kapcsolatba lépni az oldal ügyfélszolgálatával, akik pontos instrukciókkal és egy visszaküldési kóddal látják el a vásárlót. Miután a kódot megkapta, a vásárlónak 14 nap áll rendelkezésére a termék postázására. Amennyiben az árucikk megfelelő állapotban, sikeresen megérkezik az Uber Kids címére, a vásárló visszakapja a termék összegét.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az Uber Kids angol nyelvű ügyfélszolgálata minden vásárlással, visszaküldéssel és termékekkel kapcsolatos kérdésben a vásárlók rendelkezésére áll:

 • telefon: 01978 667913 (Hétfő – Szombat: 8:30 – 17:30)
 • e-mail: customerservice@uberkids.com

Az Uber Kids webshopja a közösségi médiában: Facebook, Instagram, Twitter

A Tiplinóval most Csehországból is kedvezményes áron vásárolhat az Uber kids webáruházában. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása az Uber Kids webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Uber Kids webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Uber Kids webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Uber Kids webáruházában való rendeléskor a „Promo code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Uber Kids.com - gyerekülés, babakocsi

Minőségi és praktikus gyerekülések, babakocsik és gyermekszoba kellékek az Uber Kids webáruházában. A webshopban minden egy helyen megvásárolható, legyen szó újszülötteknek, totyogósoknak vagy kisgyermekeknek szánt termékekről. Gyors szállítás, széles választék, egyszerű vásárlás és még kedvezőbb árak a Tiplinóval!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a UberKids webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.