A(z) Therese webáruházról

A Therese webáruház szerint minden nőnek szüksége van arra, hogy néha királynőnek érezze magát. Ehhez pedig nincs másra szüksége, mint egy saját szépségsarokra, ahol csak magával foglalkozhat. Egy szépségsarok elképzelhetetlen egy szép fésülködőasztal nélkül, amely tele van kozmetikumokkal, sminkekkel, parfümökkel és kiegészítőkkel. Ajándékozza meg magát ön is egy asztalkával: válogasson a Therese.hu webáruház széles kínálatából.

Therese fésülködőasztalkák

Érezze igazi hercegnőnek magát a Therese gyönyörű és romantikus fésülködőasztalainak köszönhetően. Nem véletlen, hogy maguk az asztalkák is igazi hercegnők és királynők után lettek elnevezve - mint például Marie Antoinette vagy Elizabeth Charlotte. Választhat színek szerint fehér, rózsaszín, fekete vagy barna asztalkát, esetleg stílus alapján vintage, provence, barokk, klasszikus vagy modern darabot. A webáruház kínálatában ékszerdobozokat és ékszerszekrényeket is talál, valamint további kiegészítőket: tükröket, parfümöket, ékszerállványokat és sminkrendszerezőket.

therese

Fizetés és szállítás

A Therese.hu a következő fizetési módokat kínálja:

 • bankkártyás fizetés
 • banki utalás
 • utánvétes fizetés

A legtöbb termék készleten van, így rendelését azonnal feldolgozzák, és rendszerint 3 munkanap alatt kiszállítják az ország egész területén. A csomagok szállítását a GLS futárszolgálat végzi. A szállítás 30 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, a szokásos 14 nap helyett 30 napja van a visszaküldésre. Ne felejtse el kitölteni a reklamációs űrlapot, amely elérhető a weboldalon, majd vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Reklamáció esetén a termék vételárát visszatérítik önnek.

Ügyfélszolgálat

A Therese.hu ügyfélszolgálata elérhető a vásárlók számára munkanapokon 8:00–16:00 között. Telefonon hívja a +36 199 891 87 számot, vagy írjon e-mailt az info@therese.hu címre.

Megtalálja őket Facebookon és Instagramon is.

 • A webáruház Szlovákiában is megtalálható: Therese.sk
 • Csehországból is vásárolhat: Therese.cz

Therese kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Ingyenes szállítás a Therese.hu oldalon

31.03.2022

Therese kupon 3% a bútorokra és kiegészítőkre

31.01.2023

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Therese webáruházról

Minden nőnek szüksége van egy szépségsarokra, ami csak az övé. Ehhez nincs is jobb kiegészítő, mint egy gyönyörű fésülködőasztal, amely szobája dísze lesz. Nézzen körül a Therese.hu webáruházban, ahol szebbnél szebb darabokat talál. Az asztalkához választhat ékszeresdobozt és parfümöt is.

Therese más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Therese webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be