Therese

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Therese kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3 % mindenből a webáruházból Therese

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Minden nőnek szüksége van egy szépségsarokra, ami csak az övé. Ehhez nincs is jobb kiegészítő, mint egy gyönyörű fésülködőasztal

A(z) Therese webáruházról

A Therese webáruház szerint minden nőnek szüksége van arra, hogy néha királynőnek érezze magát. Ehhez pedig nincs másra szüksége, mint egy saját szépségsarokra, ahol csak magával foglalkozhat. Egy szépségsarok elképzelhetetlen egy szép fésülködőasztal nélkül, amely tele van kozmetikumokkal, sminkekkel, parfümökkel és kiegészítőkkel. Ajándékozza meg magát ön is egy asztalkával: válogasson a Therese.hu webáruház széles kínálatából.

Therese fésülködőasztalkák

Érezze igazi hercegnőnek magát a Therese gyönyörű és romantikus fésülködőasztalainak köszönhetően. Nem véletlen, hogy maguk az asztalkák is igazi hercegnők és királynők után lettek elnevezve - mint például Marie Antoinette vagy Elizabeth Charlotte. Választhat színek szerint fehér, rózsaszín, fekete vagy barna asztalkát, esetleg stílus alapján vintage, provence, barokk, klasszikus vagy modern darabot. A webáruház kínálatában ékszerdobozokat és ékszerszekrényeket is talál, valamint további kiegészítőket: tükröket, parfümöket, ékszerállványokat és sminkrendszerezőket.

therese

Fizetés és szállítás

A Therese.hu a következő fizetési módokat kínálja:

 • bankkártyás fizetés
 • banki utalás
 • utánvétes fizetés

A legtöbb termék készleten van, így rendelését azonnal feldolgozzák, és rendszerint 3 munkanap alatt kiszállítják az ország egész területén. A csomagok szállítását a GLS futárszolgálat végzi. A szállítás 30 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, a szokásos 14 nap helyett 30 napja van a visszaküldésre. Ne felejtse el kitölteni a reklamációs űrlapot, amely elérhető a weboldalon, majd vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Reklamáció esetén a termék vételárát visszatérítik önnek.

Ügyfélszolgálat

A Therese.hu ügyfélszolgálata elérhető a vásárlók számára munkanapokon 8:00–16:00 között. Telefonon hívja a +36 199 891 87 számot, vagy írjon e-mailt az info@therese.hu címre.

Megtalálja őket Facebookon és Instagramon is.

 • A webáruház Szlovákiában is megtalálható: Therese.sk
 • Csehországból is vásárolhat: Therese.cz

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Therese webáruházról

Minden nőnek szüksége van egy szépségsarokra, ami csak az övé. Ehhez nincs is jobb kiegészítő, mint egy gyönyörű fésülködőasztal, amely szobája dísze lesz. Nézzen körül a Therese.hu webáruházban, ahol szebbnél szebb darabokat talál. Az asztalkához választhat ékszeresdobozt és parfümöt is.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a  a Therese webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.