SzertárSport webáruházról

A SzertárSport a világ legnagyobb sportszergyártóinak termékeit forgalmazzák. Így kínálatukban megtalálhatóak az ADIDAS, a MIZUNO, az ACICS, a ERREA, a REHBAND vagy akár a MESSI TRAINING márkák teljes kollekciója. Mindezek mellett edzés- és pálya kiegészítők értékesítése is szerepel a repertoárukban, például bóják, gátak, szlalom bábuk és egyebek.

Kép

A SzertárSop története

2000-ben alakult meg a webáruház. Célja, hogy a csapatsportágak, mint a labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, röplabda képviselőinek teljes körű kiszolgálása. Mindezek mellett nem feledkeznek meg az egyéni sportok szerelmeseiről sem, mint akik szeretnek futni, úszni vagy fitness edzésekre járni. Továbbá az egészséges életmódot követők is kedvükre vásárolhatnak sportruházat, edzésfelszereléseket. Régre nyúló tapasztalataikkal és szakértelmükkel örömmel segítenek a vásárlóknak bármilyen kérdéssel.

Márkák és termékek

Széles termékválasztékkal várják a vásárlókat, így a termékek menüpont alatt tematikusan kategorizálták áruikat a könnyebb keresés és átláthatóság miatt. Termékek: aláöltözetek, edzőfelszerelések, kabátok, kulacsok, cipők, melegítő szettek, szurkolói termékek, táskák és egyebek.

Fizetési és szállítási információk

Készpénzes fizetés az áru személyes átvételekor üzletükben a Füredi út 49-51. szám alatt Debrecenben vagy utánvétes készpénzes fizetés kiszállítás esetén a futárszolgálatnál.

A csomagolás belföldön díjmentes! A feladott csomagok kiszállítási ideje 2-6 munkanap. A házhozszállítást a Magyar Posta és az Express One Hungary Kft. végzi. A csomagok szállítási díja futárszolgálattól és súlytól függő, erről bővebben a webáruház oldalán tájékozódhatnak.

Áru visszavétele

Csomagok visszaküldése méret vagy egyéb probléma miatt az alábbi címre történik: Katker 2005 Kft. 4027 Debrecen, Füredi út 49-51.

Az áru visszaküldéséhez az alábbi feltételeknek kell teljesülniük:

1. Az áruk visszaküldése a vásárlás napjától számított 30 naptári napon belül érvényesíthető.

2. A visszaszolgáltatott árut az eredeti és a sértetlen csomagolásban kell visszaszolgáltatni a vásárlást igazoló bizonylattal együtt.

3. Az áru visszaszolgáltatásának lehetősége az egyszeri alkalmi promóciós kampányok és az vevők által már használt áruk esetében kizárásra kerülnek. Tehát ajánlatuk csak teljesen új, eladható állapotban lévő árura vonatkozik.

4. Csak a kártyával, készpénzzel, átutalással fizetett árukat lehet visszaváltani. 

Kép

Ügyfélszolgálat és social média

Debreceni üzletük, a Füredi út 49-51. szám alatt Kelet-Magyarország jelenleg legnagyobb TEAM SPORT áruházaként működik. Nagy szakértelemmel rendelkeznek, szakembereik jelenlegi vagy egykori hivatásos sportolók, sportszakértők. Bátran fordulhat hozzájuk bármilyen kérése vagy éppen kérdése lenne az alábbi módokon: 

 • Tel.: +36 70 372 5000
 • E-mail: info@szertarsport.hu

A SzertárSport webáruházat megtalálja a social médián is: Facebook, Youtube, Instagram

Hasonló üzleteket találhat még a Tiplinó cashbackportál Hobbi és Sport kategóriájában, valamint a Divat és cipő kategóriában is. További hasonló üzletek a 11teamsports, ahol vásárlásával 2,5% cashback jutalomban részesülhet vagy a FootballFactor, ahol pedig 3,5% cashback jár a vásárlásáért.

Kedvezményes kuponok felhasználása a SzertárSport webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a SzertárSport webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a SzertárSport webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a SzertárSport webáruházában való rendeléskor a kupon számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

SzertárSport - sportruházat tárháza

Mindegy, hogy csapatban sportol vagy egyéni, a SzertárSportnál biztosan megtalálja az Önnek szükséges és megfelelő sportfelszerelést. Széles választék, ismert márkák és kedvező árak jellemzik a webáruházat.

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a SzertárSport webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be