SuperGamer.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

SuperGamer.hu kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 1,925 % mindenből a webáruházból SuperGamer.hu

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

Szívesen játszik a szabadidejében számítógépén vagy játékkonzolján? A stratégiai vagy a lövöldözős játékok rajongója? A Supergamer

A(z) SuperGamer.hu webáruházról

Kedveli a stratégiai játékokat, vagy inkább lövőldözős játékokat játszik? Szívesen játszik a szabadidejében valamilyen akciójátékot? A SuperGamer webáruház videójátékok és szoftwerek széles választékát kínálja bármilyen játékkonzolra. A kínálatból természetesen nem hiányozhatnak a különféle kiegészítők számítógéphez vagy játékkonzolokhoz. A webshop 17 éves tapasztalattal rendelkezik, és több mint 250 000 teljesített rendeléssel büszkélkedhet.

SuperGamer játékok

Számítógépen játszik szívesebben, vagy játékkonzolon? PlayStation, XBOX vagy Nintendo, mindegy, a SuperGamer mindegyik játékkonzolhoz kínál játékokat különféle kategóriában. Akció, stratégiai, sport, kaland, autós vagy zenés játék, válassza ki ön is a kedvencét. Válogasson olyan klasszikusok közül, mint a Grand Theft Auto, Let's Dance vagy Crash Bandicoot, de kipróbálhat valami teljesen újat is, mint a Werewolf vagy a FIFA 21. Ha kedvezőbb áron vásárolna, nézzen körül a használt játékok között.

supergamer


SuperGamer elektronika

A webáruházban a játékokon kívül elektromos eszközöket és egyéb kiegészítőket is vásárolhat. Számítógéphez választhat például gamer billentyűzetet, a játékkonzolokhoz fejhallgatót vagy játékvezérlőt. A kínálatban vannak mobiltelefonok, tabletek, okosórák, memóriakártyák, elektromos járművek és más egyéb kütyük. Vásárolhat tematikus pólókat, pulcsikat, bögréket is - kitűnő ajándék minden gamernek.

Fizetés és szállítás

A SuperGamer webáruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • Online bankkártyával
 • Banki utalással
 • Utánvéttel
 • Paypallel

A szállítást futárszolgálat végzi a rendelés elküldése utáni munkanapon. A szállítási költség 1490 Ft, utánvétes fizetés esetén 1590 Ft. Digitális tartalom vásárlása esetén választható az azonnali kézbesítés CD-kulcson, ez esetben fizikai csomag nem érkezik, csak az aktiváló kód e-mailben. Ebben az esetben csak az online bankkártyás fizetés lehetséges, a tranzakció díja 390 Ft.

Kapcsolat

Bármilyen jellegű kérdésével forduljon a SuperGamer ügyfélszolgálatához. Eléri őket munkanapokon 9:00–17:00 között. Hívja a +36 1 999 34 09 számot, vagy írjon az uzlet@supergamer.hu e-mail-címre.

Kövesse a SuperGamer Facebook és Instagram oldalát is a legfrissebb akciókért és hírekért.

SuperGamer kedvezmény

Vásároljon a webáruházban a Tiplinóval, és jutalomban részesül: vásárlásának 1,925%-át visszanyerheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A SuperGamer.hu webáruházról

Szívesen játszik a szabadidejében számítógépén vagy játékkonzolján? A stratégiai vagy a lövöldözős játékok rajongója? A Supergamer webáruházban játékok széles skáláját találja számítógépre és minden játékkonzolra, legyen az PlayStation, Xbox vagy Nintendo. Talál itt természetesen gamer kiegészítőket is. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 1,925 %  összeget a vásárlásból a  a SuperGamer.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.