A Society6 webáruházról

A Society6 webáruházában független művészek által tervezett termékeket vásárolhat meg. A webshop választékában található árucikkek sora szinte végtelen, találhatók itt képek, lakberendezési kiegészítők, párnahuzatok, ruhadarabok, telefontokok, fotók, zuhanyfüggönyök, edények és rengeteg egyéb termék, mellyel otthonának minden helyiségét egyedivé teheti.

Kép

A Society6 kínálatából

A Society6 termékeinek designját és mintáit független művészek készítik a világ számos országában, ezért rengeteg stílus és irányzat megtalálható a webshop árucikkei között. Modern, rusztikus, minimalista és klasszikus minták, de akár gyönyörű fotók és faliképek is megvásárolhatók az üzletben. Amennyiben a webáruházban vásárol, garantáltan egyedi termékekre tesz szert és emellett független művészeket támogathat abban, hogy megvalósítsák álmaikat!

Fizetési módok

A Society 6 webshopjában a következő fizetési módokkal térítheti meg vásárlása összegét:

 • online bankkártyás fizetés (Visa, MasterCard, American Express, Discover)
 • PayPal, AmazonPay

Szállítás

Mivel a Society6 webáruházában megvásárolható termékek mindegyike megrendelésre készül, a kézbesítés idejéhez hozzáadódik az elkészítés ideje is, amely átlagosan 3-7 munkanapot vesz igénybe. A nemzetközi standard kézbesítés időtartama 7-15 munkanap. A szállítás során felmerülő vámköltségek és helyi adók a vásárlót terhelik. A szállítás költésége célországonként és termékenként változik, a pontos összeg rendeléskor látható.

Kép

Visszaküldés és pénzvisszafizetés

A Society6 webshopjából rendelt termékek visszaküldésére a kézbesítést követően 60 nap áll rendelkezésére. A visszaküldéssel kapcsolatos költségek a vevőt terhelik, azonban amennyiben az árucikk sikeresen visszaérkezik a webáruházhoz, a vevő visszakapja a termékért fizetett összeget. Fontos megjegyezni, hogy a visszaküldés lehetősége az arcmaszkok, bútorok, ajándékkártyák és végső kiárusításon vásárolt árucikkek esetében nem érvényes.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Society6 termékeivel, az üzlet szolgáltatásaival illetve az árucikkek visszaküldésével kapcsolatos kérdéseit a webshop felhasználói felületén, írásban teheti fel az ügyfélszolgálatnak.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Society6 termékeiről és újdonságairól, kövesse a webshop közösségi média platformjait: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest

Kedvezményes kuponok felhasználása a Society6 webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Society6 webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Society6 webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Society6 webáruházában való rendeléskor az „Add a promo or coupon code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Add gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Society6.com - művészi termékek

A Society6 webshopjában egyedi, független művészek által tervezett termékeket vásárolhat meg. A kínálatban lakberendezési kiegészítők, képek, fotók, ruhadarabok, telefontokok és rengeteg egyéb termék található meg, a Tiplinóval most kedvezményes áron!

Webáruházak kategóriái

Society6 más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Society6 webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be