Sneakerstudio

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Sneakerstudio kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,5 % mindenből a webáruházból Sneakerstudio

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A SneakerStudio webáruházban stílusos márkás sportcipőket vásárolhat férfiaknak, nőknek és gyermekeknek is. A...

A(z) Sneakerstudio webáruházról

A SneakerStudio egy lengyel alapítású webáruház, amely fő profilját a stílusos és minőségi sportcipők alkotják. A megbízhatóság számukra első helyen áll, ezért olyan márkákkal működnek együtt, amelyek garantálják a legjobb minőséget. Válasszon ön is a számos modell közül, és biztosan megtalálja a kedvencét. A webáruházban a cipők mellett ruhákat és kiegészítőket is vásárolhat.

Minőségi sportcipők

A SneakerStudio neve abból ered, hogy kínálatában elsősorban sneakerszeket, azaz sportcipőket talál. Csak a legjobb márkák eredeti darabjait kínálják, így a cipők minősége megkérdőjelezhetetlen. Választhat lábbelit sportoláshoz, de mindennapi hordáshoz való városi darabot is. Minden stílusnak igyekeztek eleget tenni, így talál a webáruházban egyszerű dizájnú, de színes és kreatív darabokat is. Válassza ki ön is a kedvencét. A sportcipők mellett más lábbeliket, például szandálokat, papucsokat vagy csizmákat is talál itt.

Ruhák és kiegészítők

A SneakerStudio a cipők mellett ruhákat és kiegészítőket is kínál férfiaknak, nőknek és gyermekeknek is. Vásárolhat pólót, pulóvert, nadrágot, inget, szoknyát és számos más ruhadarabot. A kiegészítők között talál például fehérneműt, zoknikat és hátizsákokat is.

sneakerstudio

Fizetés és szállítás

A SneakerStudio a következő fizetési lehetőségeket biztosítja a vásárlóknak:

 • bankkártyás fizetés
 • utánvétes fizetés
 • banki utalás
 • PayPal

A szállítási módok a következők:

 • GLS futárszolgálat - a szállítási idő 6 munkanap, a szállítási költség 650–700 Ft között alakul; előre fizetés esetén 7500 Ft felett, utánvétes fizetés esetén 11 500 Ft felett a szállítás ingyenes
 • Csomagküldő: a szállítási idő 6 munkanap, a szállítási díj 450 Ft

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 30 napon belül visszaküldheti. Ez az idő alatt otthon kényelmesen felpróbálhatja a terméket, és ha nem jó a méret, vagy más okból nem elégedett, visszaküldheti. A cipőket eredeti dobozban küldje vissza. A visszaküldés díja a vevőt terheli. Visszaküldési ándékát jellezze e-mailben az ügyfélszolgálatnak, vagy töltse ki az elállási nyilatkozatot, és csatolja a termékhez. A csomagot a Csomagküldő - OlzaLogistic - SneakerStudio, ID 98832280, Ezred utca 2, Login Business Park, B2/11 building, 1044 Budapest címre küldje. A csomag átvétele után 14 napon belül visszautalják önnek a termék vételárát.

Kapcsolat

Ha segítségre van szüksége, forduljon a SneakerStudio ügyfélszolgálatához. Eléri őket telefonon a 06-1-933-3778 számon hétfőtől péntekig 10:00–18:00 között. ĺrhat az info@sneakerstudio.hu e-mail-címre is.

Megtalálja őket a Facebookon és Instagramon is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Sneakerstudio webáruházról

A SneakerStudio webáruházban stílusos márkás sportcipőket vásárolhat férfiaknak, nőknek és gyermekeknek is. A széles kínálatban talál kifejezetten sportolásra való, de mindennapi hordásra alkalmas darabokat is. Kényelmes, de mégis stílusos és trendi - ez nem lehetetlen. Válasszon ön is a számos modell közül.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,5 %  összeget a vásárlásból a  a Sneakerstudio webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.